Baharın evine de buyurun kızlar

canım evın çok guzel gule gule otur ınş. yanlız kuçuk bir eleştirim olacak beyaz yemek masasına beyaz ortu koymuşsun bence olmamış. siyah salon takımı çok daha şık yapardı beyaz olan salonunu

eviniz çok güzelmiş iyi günlerde oturunuz

baharcım evine bayıldım çooook güzel tertemiz mis gibi salonuna koltuklarına mutfağına balkonuna hepsi çok güzel güle güle aşkla sevgiyle bir ömür otur canım

güzel yorumun için, iyi dileklerin için teşekkürler canım

evinin herşeyi çok güzel ama salonuna bittim yha harika allah içinde huzurlu mutlu yaşamayı nasip etsinn

canım evin çok güzell yatak odası takımımız çok benziyor..benim tek tarafı aynı diğer tarafı oymalıı güle güle oturun kuzum

güzel yorumun için çok teşekkürler, evet yatak odası takımımız benziyor canım, senin albümünde bakmıştım evinin fotoğraflarına herşey harikaydı tatlım, sağlıklı mutlu huzurlu oturmak nasip olsun inşallah, zor günleri atlattık şimdi sıra sefasını sürmede değil mi ama kuzummm

huzur dolu bir evin oldugu her halinden belli Allah nazarlardan saklasın hep mutlu olun

ama favorim kedin ne tatlı birseydir o oyle yaaaa

eşin sorun etmedigi için cok sanslısın... bayılıyorum kedilere evimde beslemeyi cok istiyorum ama nişanlımın tüylü hayvanlara antipatisi var malesef...

keske ben de ikna edebilsem cok kıskandım seni

canım güzel sözlerin iyi dileklerin için çoook teşekkür ediyorum, gerçekten çok samimi yazmışsın evimiz kira kuzum bizimde, inşallah atamam çıkar bu yılda yazılırız bizde bir eve, rabbim hepimize ev nasip etsin, inşallah hepimiz çok mutlu oluruz canım

salon takımınız ve yemek odanıza bayıldım, ama asıl iş dekorasyonda. süsleriniz, biblolarınız, dekoratif küçük eşyalarınıza bayıldım.
çok zevkli döşemişsiniz.
huzurla oturun

evet salona ve mutfağa bayıldım bende pudra rengi salon çook tatlı olmuş
güle güle,aşk ile,sağlıklı günlerde oturun inş
bu arada eviniz nerede acaba

canım güzel yorumun, iyi dileklerin için çok teşekkürler, izmirde oturuyorum ben kuzum

ayy salon takımın ne kadar tatlıııı bayıldımm bende öyle bir renk açık pembe ya da beyaz almayı düşünüyorum tam istediğim gibi bi takım. Güle güle kullanmak nasip etsin Allah ım...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…