Baharın evine de buyurun kızlar

canımmm salonun oturma odandakı ose takımın ve mutffagınnnn harıkaaadarısı basıma ınsll cok guseller rabbım huzurunuzu mtlulugnuzu saglıgılnızı daımı hayırlı etsın ınskl

canımmm tatlı sözlerin iyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıklı mutlu huzurlu olalım

baharcım ıcımden geldıgı gıbı yazdım , kıra olmasına sasırdım ev cokg uzel ve cıdden cok buyuk benım oturdugum semtte boyle evler krıaya verılmıyor guzelım
ınsallah hepımızın evı olur once saglık mutluluk sonra bır ev sahıbı olmayı cok ıstıyorum

her ayrıntıya detaya bayıldım ,çok zevkli döşenmiş ,bişey merak ettim yatak odasında aynalı konsolun arkasında bir kapı var o nereye açılıyor banyo filan sanırım değilmi ..

allah ağız tadı versin arkadaşım süper süper süper 10 numara herşey

evini çok begendim

salonuna bayıldım.çok tatlı bir pembesi var.o pembe klasiklikten kurtarmıs modern bir çizgi katmıs

bide kedini yesinler evde oturacak yer bitmiş sanki oturdugu yere bak

huzurla mutlulukla otur inşallah

walla ben de çok merak ettim yazacaktım sen yazmışsın

canım güzel yorumun için yorumun için çok teşekkürler konsolun arkasından giyinme odasına geçiliyor gardolaplar var oradada ütü masamı elektrik süpürgemi falan koyuyorum oraya her eve lazım bence böyle bir oda fazlalıkları çok güzel toparlıyor çünkü giyinme odasından da evebeyn banyosuna geçiliyor kuzum

tatlı sözlerin güzel yorumun için teşekkürler canım, pisiciğimin favori yerleridir dolap içleri

tatlım bende markasını sorcaktım mobilyaların ama benden once sormuşlar şu anda modes sitesinde geziniyorum bayıldım mobilyalara bu arada sen pebbiş oturma grubuna bayıldım bana daha erken ama kızmazsan aynısında almayı düşünüyorum :) muckk öptüm cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…