Baharın evine de buyurun kızlar

canım evın çok guzel gule gule otur ınş. yanlız kuçuk bir eleştirim olacak beyaz yemek masasına beyaz ortu koymuşsun bence olmamış. siyah salon takımı çok daha şık yapardı beyaz olan salonunu

canım yorumun için çok teşekkürler, eleştirini dikkate alıcam, örtülerimi daha mobilyalarımızı almadan önce almıştım o yüzden şimdilik böyle oldu

Çok begendim özellikle salona bayıldımmm Allah güle güle oturmayı nasip etsinn

canım güzel yorumun için çok teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun inşallah evlenmeden öncede kedim vardı kedileri çok seviyorum, nişanlımda aksine kedi nankör hayvandır diyerek kedilerden hiç hoşlanmıyordu ama bende ki bu kedi sevdasını onada aşılamayı başardım zaten gidip geldikçe kediyle birlikte vakit geçirince alışıverdi oda şimdi benden çok koruyup kolluyor pisiciğimizi ev içinde bakmak için iran kedileri en uygun kedi cinsi mobilyalarına kesinlikle zarar vermiyor tırnak atmıyor mutfakta tezgahta yada masada gezmiyor şımarak değiller gerçekten çok asil oluyorlar çok ta sevimliler inşallah seninde herşey gönlüne göre olur canım

Son düzenleme:
bayıldım salonun ve gardolabındaki kedine.güle güle kırrıldım valla
çok sade ve çok hoş evin

canımmm salonun oturma odandakı ose takımın ve mutffagınnnn harıkaaadarısı basıma ınsll cok guseller rabbım huzurunuzu mtlulugnuzu saglıgılnızı daımı hayırlı etsın ınskl

gerçekten çok güzel bir evin var. Rabbim ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah. bu arada pembiş koltuklara bayıldım =)

ayy salon takımın ne kadar tatlıııı bayıldımm bende öyle bir renk açık pembe ya da beyaz almayı düşünüyorum tam istediğim gibi bi takım. Güle güle kullanmak nasip etsin Allah ım...:)
güzel yorumun için teşekkürler canım inşallah seninde her şey gönlüne göre olur

güle güle oturun koltuklarınıza bayıldım nerden alnız ögrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…