açık renk olması iç açıcı..
canım evın çok guzel gule gule otur ınş. yanlız kuçuk bir eleştirim olacak beyaz yemek masasına beyaz ortu koymuşsun bence olmamış. siyah salon takımı çok daha şık yapardı beyaz olan salonunu
eviniz çok güzelmiş iyi günlerde oturunuz
baharcım evine bayıldım çooook güzel tertemiz mis gibi salonuna koltuklarına mutfağına balkonuna hepsi çok güzel güle güle aşkla sevgiyle bir ömür otur canım
evinin herşeyi çok güzel ama salonuna bittim yha harika allah içinde huzurlu mutlu yaşamayı nasip etsinn
huzur dolu bir evin oldugu her halinden belli Allah nazarlardan saklasın hep mutlu olun
ama favorim kedinne tatlı birseydir o oyle yaaaa
eşin sorun etmedigi için cok sanslısın... bayılıyorum kedilere evimde beslemeyi cok istiyorum ama nişanlımın tüylü hayvanlara antipatisi var malesef...
keske ben de ikna edebilsem cok kıskandım seni
teşekkürler canım
salon takımınız ve yemek odanıza bayıldım, ama asıl iş dekorasyonda. süsleriniz, biblolarınız, dekoratif küçük eşyalarınıza bayıldım.
çok zevkli döşemişsiniz.
huzurla oturun
güzel yorumun için teşekkürler canımayy salon takımın ne kadar tatlıııı bayıldımm bende öyle bir renk açık pembe ya da beyaz almayı düşünüyorum tam istediğim gibi bi takım. Güle güle kullanmak nasip etsin Allah ım...:)
Tek kelimeyle kusursuz canim ben cok begendim
Salon takimin cok tatli
Allah huzurunuzu mutlulugunuzu eksik etmesin.
Çok begendim özellikle salona bayıldımmm Allah güle güle oturmayı nasip etsinn
ayy evin cok güzel ya
bayıldım güle güle oturunn
rica ederim canımmmgüzel sözlerin için çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?