Baharın evine de buyurun kızlar

canım benim güzel yorumun için çok teşekkürler lap top olan odada eşimin atmaya kıyamadığı bekarlık günlerinin eşyaları var :86: bebiş olana kadar göz yumdum o odanın öyle durmasına inşallah ileride orayı da çok güzel dekor edicem

Canim cok güzellllll :) Rabbim mutluluk ve güzellik icinde bir yasanti versin o yuvada.

O lila (veya pembe) koltuk takimina benzeyen birseyi bende cok istedim ama nisanlim cok agir bi hava veriyo dedi.

Bence cok farkli bisey :) bende o renkte birsey alicammm :)

canım benim güzel yorumun, tatlı sözlerin için çok teşekkürler yüreğine hangisi siniyorsa onu al, herşey gönlünce olur inşallah kuzum, mutluluklar sizede

canımm evine bittim..
salonun ve köşe takımın çok hoş..
ama çamaşır makinesi örtün ve küçük odandaki masa örtün göze çok batıyo.
ayrıca balkondaki çiçekleri cam önüne değilde balkon duvarının önünde sıralarsan evin içinden bakılınca karşıda daha hoş olacak gibi...
allah huzurla oturmayı nasip etsin inşşş

Ayyyyy evınde pek guzelmıs

ayy salonun koltuklarının rengi çok hoş pamuk şekeri gibi ısırıverecem

mutfaktaki paspasla laptop masası olmayaydııııııııı eyiydiiiiii

canım benim mutfaktaki paspası ilk zamanlar koymuştum babannem örmüş ya gönlü olsun diye şimdi kaldırdım, eşim sürekli takılıyordu ona zaten laptop masasının bulunduğu oda eşimin bekarlık günlerinden kalan eşyaların bulunduğu oda fazlalıklar var o odada hardiye odası gibi kullanıyoruz şimdilik bebiş olunca inşallah orayıda düzenliycem yorumun için teşekkürler canım

Son düzenleme:
salonun çok şık hemde sevimli

ee benim renklerim

bu arada birşey soracağım halılarının temizlini nasıl yapıyorsun benim halım zamanla yapıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…