evin çok şık canım ağız tadıyla otur
ben yalnız,lap top olan odayı daha doğrusu ordaki masanın örtüsünü beğenmedim bir de çamaşır makinesinin örtüsünü...ya örtüsüz kullanmanı ya da beyaz veya paspaslara uyan bir örtü örtmeni tavsiye ederim
baharcım evin çok güzel.
mutfağın salonun kedin
herşeyin cnm ya maşallah
Eviniz çok güzel güle güle oturun. En çok da koltuklarınızı beğendim çok şirinler.
Canim cok güzellllll :) Rabbim mutluluk ve güzellik icinde bir yasanti versin o yuvada.
O lila (veya pembe) koltuk takimina benzeyen birseyi bende cok istedim ama nisanlim cok agir bi hava veriyo dedi.
Bence cok farkli bisey :) bende o renkte birsey alicammm :)
salon takımına bayıldım gerçekten çok güzelmiş gözlüklü terliklerde ayrı bir tatlı
Burada bir çok arkadaşımızın evine imrenerek baktımbana da evimin fotoğraflarını paylaşmak kısmet oldu , buyurun hanımlar evimin kapılarını sizlere açıyorum Rabbim hepimizin evinden sağlığı, mutluluğu , huzuru, sevgiyi eksik etmesin, hepimiz ağız tadıyla, güzel sıcacık günlerle evlerimiz de oturalım inşallah fotoğrafları sırasıyla yüklesem de yükledikten sonra yerleri değişiyor, fotoğraflar biraz karışık oldu o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar :26:
Yolluklarımız aynı :))
Çok şahane dizayn etmişsin mutlulukla otur inş :)
mutfaktaki paspasla laptop masası olmayaydııııııııı eyiydiiiiii
ayy salonun koltuklarının rengi çok hoş pamuk şekeri gibi ısırıverecem
çOk tatLı eviniz...........Güle güle oturun........Salon koltuklarınızın rengi de harika.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?