canım evin çok güzel güle güle oturun her karesi ayrı güzel maşallah çok zevklisin
eviniz çok güzel maşallah
özellikle salonunuza bayıldım..yalnız salonda tv yanındaki bebeği oraya
hiç yakıştıramadım..ama bir anlamı varsa çok özür dilerim..huzur evinizden eksik olmasın
evin çok hoş sadece oturma odanda bulunan masa bozmuş.. güle güle otur
maşallah maşallah
Herşey dört dörtlük canım
çok çokgüzel bayıldım
Evin mobilyaların mutfağın herşeyin gerçekten çok güzel canım
Mutfağın geniş olması en başta çok güzel.
Güzel marifetler sergilendiğinden mi bu kadar güzel geldi gözümüze acaba :)
Biblolarınızda gerçekten çok şirin
Kesinlikle halılarınıza da bayıldım çok güzel tam zevkim diyebilirim
Bu arada modes mobilyadan aldık demişsiniz bizde birkaç takımına baktığımızda çok beğendik :)
Bende bir İzmirli olarak bu tarz genişlikteki ev tarafına kayabiliriz sanırım :)
Yıldız tarafında mı oturuyorsunuz canım ? Gerçekten çok güzel eviniz...
Güzel yuvanızda sağlıkla, huzurlu mutlu yıllara İnşallah canım...
Herşey harika Maşallah
çok ferah çokkk şık bir ev. pembe koltuklarına bayıldım. Allah nazarlardan saklasın..
Çok güzel ya hayallerimdeki gibiiiiii
canım herkes gibi bende salon takımını çok beğendim aslında bu modelleri pek sevmiyorum ama seninki çok farklı hoş oturma odan koltuğun çok güzel, halılar orjinal evine çok yakışmış ama kızmazsan bazı eleştirilerde bulunayım...tv ünit o bebek hiç olmamış,mutfaktaki paspas modern şık havayı bence bozmuş salondaki konsolun üstündeki aksesuvarlar çok kaba daha şık duran şeyler seçebilirin ve çamaşır makinesinin üstündeki örtü
evin ne güzel canım yaa maşallahAllah'ım banada nasip etsin inşallah
bayıldım bayıldım çok şiirin bi ev olmuş :)
Baharcığım evin muazzam güzel, geniş aydınlık. Güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.
Benim tarzım olmamasına rağmen (pembe sevmem derim normalde) salonuna ba-yıl-dım, çok çok tatlı bir renk ve mobilya seçimi olmuş.
Ki sanırım farklı tarzda döşeme seven birinin bu kadar hayran olması senin başarın oluyor
Kediciğini de çok çok öpüyorum. Dediğim gibi evin tüm eşyaları dozunda ve çok şık, banyon mutfağın da aynı şekilde ferah ve kullanışlı.
Güzel güzel günler dilerim eşin ve ailenle yuvanızda.
yatak odana bayıldımmmm hepsi birbirinden güzel güle güle otur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?