Baharın evine de buyurun kızlar

eviniz çok güzel maşallah
özellikle salonunuza bayıldım..yalnız salonda tv yanındaki bebeği oraya
hiç yakıştıramadım..ama bir anlamı varsa çok özür dilerim..huzur evinizden eksik olmasın

güzel yorumun için çok teşekkürler canım biliyorum bebeğin oraya yakışmadığını evimi yerleştirirken annem koymuş onu oraya bende kaldırmaya kıyamadım biraz daha zaman geçsin kaldırıcam canım

evin çok hoş sadece oturma odanda bulunan masa bozmuş.. güle güle otur

canım masa oturma odamda değil hardiye odası gibi kullandığımız boş bir odamız var eşimin atmaya kıyamadığı bekarlık eşyaları, benim kitaplarım falan var o odada bebiş olduktan sonra orada birşey kalmayacak inşallah güzel yorumun için teşekkürler

canım tatlı sözlerin güzel yorumun için teşekkürler biz Aliağada oturuyoruz inşallah sizinde her şey gönlünüze göre olur canım

tv ünitesindeki bebeği evimi yerleştirirken annem oraya koymuş kıyamadım kaldırmaya biraz zaman geçsin kaldırıcam canım, mutfağımdaki paspasta babannemin örgüsü onuda kırmamak adına oraya koydum şimdilik onuda bir müddet sonra kaldırıcam canım konsolumun üzerindeki aksesuarlarımı daha çeyiz hazırlarken almıştım yavaş yavaş dursunlar kenarda diye :26: evlenene kadar modaları geçti kafamdaki mobilya seçimim değişti güzel yorumun için teşekkürler canım

Baharcığım evin muazzam güzel, geniş aydınlık. Güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah.

Benim tarzım olmamasına rağmen (pembe sevmem derim normalde) salonuna ba-yıl-dım, çok çok tatlı bir renk ve mobilya seçimi olmuş.
Ki sanırım farklı tarzda döşeme seven birinin bu kadar hayran olması senin başarın oluyor

Kediciğini de çok çok öpüyorum. Dediğim gibi evin tüm eşyaları dozunda ve çok şık, banyon mutfağın da aynı şekilde ferah ve kullanışlı.
Güzel güzel günler dilerim eşin ve ailenle yuvanızda.

canım benim ne kadar içten ne kadar güzel bir yorum yazmışsın böyle güzel yorumun tatlı sözlerin için çok teşekkür ederim canım

zamane gençleri ne kadar şanslı her şey çok ışıltılı ve iç açıcı.huzur mutluluk dilerim

evin çok şık canım ağız tadıyla otur

ben yalnız,lap top olan odayı daha doğrusu ordaki masanın örtüsünü beğenmedim bir de çamaşır makinesinin örtüsünü...ya örtüsüz kullanmanı ya da beyaz veya paspaslara uyan bir örtü örtmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…