Baharın evine de buyurun kızlar

Salonunuz çok güzel =) pembe pembe insanı gülümsetiyor içini aydınlatıyor =) köşe takımınızı da beğendim ben çok rahat görünüyor, evinizde güle güle oturun =)

Canım evin çok güzel güle güle oturun her karesi ayrı güzel maşallah çok zevklisin

mobiyalarını begendim canım yatak odası takımını bir yerde gördüm sanırım..koltukların harika salonun seker gibi geldi bana ..salondaki tv cok minik onu yatak odana al ilerde bir de salondaki ünitedeki pembeli bebek abes kaçmış onu yatak odana falan al ya da kaldır ilerde bebişin olunca odasına koyarsın..dolabın içindeki kediye bittim cok şirin bi şey rahatına da düşkün sanırım güle güle otur yatak odanın fiyatını yazarsan sevinirim degiştirmek istiyorum ben de beyaz toz için kullanışlı bir renk..

eviniz çok güzel maşallah
özellikle salonunuza bayıldım..yalnız salonda tv yanındaki bebeği oraya
hiç yakıştıramadım..ama bir anlamı varsa çok özür dilerim..huzur evinizden eksik olmasın

güle güle otur bende salonunu begendım.bence salondakı örtulerı ve mutfaktakı paspası kaldrısan daha guzel olur:)

Evin mobilyaların mutfağın herşeyin gerçekten çok güzel canım
Mutfağın geniş olması en başta çok güzel.
Güzel marifetler sergilendiğinden mi bu kadar güzel geldi gözümüze acaba :)
Biblolarınızda gerçekten çok şirin
Kesinlikle halılarınıza da bayıldım çok güzel tam zevkim diyebilirim
Bu arada modes mobilyadan aldık demişsiniz bizde birkaç takımına baktığımızda çok beğendik :)
Bende bir İzmirli olarak bu tarz genişlikteki ev tarafına kayabiliriz sanırım :)
Yıldız tarafında mı oturuyorsunuz canım ? Gerçekten çok güzel eviniz...

Güzel yuvanızda sağlıkla, huzurlu mutlu yıllara İnşallah canım...
Herşey harika Maşallah

çok ferah çokkk şık bir ev. pembe koltuklarına bayıldım. Allah nazarlardan saklasın..
Çok güzel ya hayallerimdeki gibiiiiii

canım herkes gibi bende salon takımını çok beğendim aslında bu modelleri pek sevmiyorum ama seninki çok farklı hoş oturma odan koltuğun çok güzel, halılar orjinal evine çok yakışmış ama kızmazsan bazı eleştirilerde bulunayım...tv ünit o bebek hiç olmamış,mutfaktaki paspas modern şık havayı bence bozmuş salondaki konsolun üstündeki aksesuvarlar çok kaba daha şık duran şeyler seçebilirin ve çamaşır makinesinin üstündeki örtü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…