- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.328
- 113
- 49
- Konu Sahibi nesevenezaket
-
süper menü45 dakika tempolu yürüyüşüm bitti.
20.05.2015
Kahvaltı
Ceviz
Peynir
Zeytin
Yumurta
Öğle
Domatesli-Soğanlı Kıyma (Karınıyarık içi hazırlıyorum, karnıyarık yapmadan yiyorum)
Az Semizotu salatası
Yoğurt
Akşam
Taze Fasulye (Henüz tam mevsimi gelmedi ama canım çok çekmişti, Canan Hoca affetsin)
Yoğurt
Su
3 litreye tamamlayacağım
Spor
45 Dakika tempolu yürüyüş
huhu komşuumm nasıl gidiyorr :) bende başladıımm :)
Karatay günde 2 öğün der her zaman. Ama yeni başladıysanız yavaş yavaş alıştırmalısınız kendinizi. Kahvaltıda salatayı ihmal etmeyin :))
aa neden ablacım noldu kiHiç iyi gitmiyor canım.
Senin adına çok sevindim, süpersin. Nasıl gidiyor?
karatay diyeti ile iki sene önce 5-6 kilo ben de vermiştim. sağlıklı beslenme konusunda söyledikleri gayet mantıklı. iki yıl içinde verdiğim kiloları geri aldım malesef. şu an 58 civarıyım. 53 olmak istiyorum yeniden
aa neden ablacım noldu kievet kendine kesinlikle reset atmalısın,aman yaa böyle kilomu verilir diyor da olabilirsin ben yapmıştım çünkü ama gerçekten 1.5 ayda 7.5 kilo vermiştim ben :) hem de çok rahat bi şekilde,iyi gidiyor,sporla da destekliyorum,bu akşamdan itibaren daha bi hızlı olucak herşey :) planlarım o doğrultuda
üzülme o kadar toparlasın hemen :) verelim valla :):) bana uyar :)Birkaç günlük kısa bir tatil yaptık, oralarda karatay dışına çıktım pofucuğum ya, e canım sıkıldı biraz bu duruma. Beynimi resetleyememişim, kaçamak yapmak hiç istemiyorum aslında. Ama olsun, yeniden döndüm sahalara, Karatay iyi gidiyor. Azmettim bu sefer kilolarımı Karatay ile vereceğim ve kaçamaksız yaşam biçimi olarak sürdüreceğim.
Hadi canım, beraber verelim kilolarımızı.
Hangi diyeti yaparsak yapalım, bırakınca dikkat etmezsek geri geliyor kilolar. Ben de pek çok defa yaşadım bu hüsranı.
Sizin de kilonuz çok değilmiş, beraber vermeye çalışalım isterseniz.
karatay bugun tv de hic bir diyeti onermedigini söyledi. kendisinin kitabi da diyet degil aslinda her zaman uyulmasi gereken saglikli yasam bicimiymis. diyetler tuzaktir vs gibi şeyler söyledi yanlış hatırlamıyorsam. yani diyetlerle yipranmayin derim
üzülme o kadar toparlasın hemen :) verelim valla :):) bana uyar :)
çok sevinirim, motive edebiliriz birbirimizi bu işte motivasyon çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?