Bahar'ın Karatay Günlüğü

45 dakika tempolu yürüyüşüm bitti .

20.05.2015

Kahvaltı
Ceviz
Peynir
Zeytin
Yumurta

Öğle
Domatesli-Soğanlı Kıyma (Karınıyarık içi hazırlıyorum, karnıyarık yapmadan yiyorum )
Az Semizotu salatası
Yoğurt

Akşam
Taze Fasulye (Henüz tam mevsimi gelmedi ama canım çok çekmişti, Canan Hoca affetsin )
Yoğurt

Su
3 litreye tamamlayacağım

Spor
45 Dakika tempolu yürüyüş

süper menü

45 dakika tempolu yürüyüş tamamdır . Bugün çok acıktım. Öğlen kuru fasulye yedim, ondan mı ki acaba? Akşam olsa da taze fasulyemi yesem .

Dün akşam taze fasulyemi yiyemedim. Akşam ani gelişen bir plan neticesinde kendimi Taksim'de buldum. Karatay dışına çıktım, ama normal insanlar ne kadar yerse o kadar yedim. Benim için çok sevindirici bir gelişme oldu bu. Çünkü başka zaman olsa, nasılsa diyet dışına çıktım deyip, eve gelince de abuk subuk ne varsa yerdim. Bu sefer öyle olmadı, karatay dışına çıkmış olmama rağmen, evime gelince su içtim sadece . Kendimi de zorlamadım bunun için, öyle gelişti, canım istemedi.

Bu sabah, güzelce karatay kahvaltımı yaptım. Taze fasulyemi de bu akşam yerim artık. Evde olamayacağım için birkaç gün yediklerimi yazamayacağım.

Karatay günde 2 öğün der her zaman. Ama yeni başladıysanız yavaş yavaş alıştırmalısınız kendinizi. Kahvaltıda salatayı ihmal etmeyin :))

huhu komşuumm nasıl gidiyorr :) bende başladıımm :)

Hiç iyi gitmiyor canım .
Senin adına çok sevindim, süpersin. Nasıl gidiyor?

Karatay günde 2 öğün der her zaman. Ama yeni başladıysanız yavaş yavaş alıştırmalısınız kendinizi. Kahvaltıda salatayı ihmal etmeyin :))

Günlüğümün ilk mesajında açıklamıştım, günde 3 kez tok karnına içmem gereken bir ilacım var. Onun için 3 öğün yapıyorum, aç karnına ilacı içince midemi ağrıtıyor. Bir de mide koruyucu içmek istemiyorum, zaten bu ilaçtan kurtulmaya çalışırken bir ilaca daha gerek yok. Hepsi karaciğere, böbreğe yük sonuçta.

3 öğün yapmak zorundayım yani, ilginiz için çok teşekkür ederim .

Evet, madem günlük açtım; iyi günde de kötü günde de onu sahipsiz bırakmamalıyım sanırım. Sadece başarıları paylaşmak olmaz, başarısızlıkları da yazmalıyım .

Karatay'a başladığım ilk günler çok iyi gitti, evdeyken hiç zorlanmadan uyguladım. Ancak geçen perşembe, arkadaşlarla buluştuk ve ben daha ilk dışarı sınavında çaktım maalesef. Karatay'a uygun yiyecek bir şey bulamadım, nasıl başardıysam; ve o akşam Karatay dışına çıktım. Ardından kısa bir tatil oldu, evde değildim, dün akşam geldik. Tatilde de Karatay'a uyamadım.

Karataycıların hep söylediği bir şey var, "Beyninize reset atın" . Bunu yapmadan kesinlikle olmuyor. "Arada kaçamak yapayım, sonra devam ederim" gibi bir şey değil Karatay. Sağlıklı beslenmek isiyorsam hiç kaçamak yapmamalıyım.
Evde sorun değil, tamamen uyabiliyorum, ama dışarıda gerçekten çuvalladım. Şimdi de yaz geldi, sürekli dışarıdayım, sırada uzun yaz tatili de var, bu duruma bir çözüm bulmalıyım.

Yapacağım ilk şey, çantama çiğ kuruyemiş doldurmak. Dışarıda yiyecek hiçbir şey bulamazsam bile, bir ayran alırım çantamdaki kuruyemişlerle yerim. Tecrübeli Katataycılar da öyle yapıyormuş zaten.

İşte böyleyken böyle ...

karatay diyeti ile iki sene önce 5-6 kilo ben de vermiştim. sağlıklı beslenme konusunda söyledikleri gayet mantıklı. iki yıl içinde verdiğim kiloları geri aldım malesef. şu an 58 civarıyım. 53 olmak istiyorum yeniden

Hiç iyi gitmiyor canım .
Senin adına çok sevindim, süpersin. Nasıl gidiyor?
aa neden ablacım noldu ki evet kendine kesinlikle reset atmalısın,aman yaa böyle kilomu verilir diyor da olabilirsin ben yapmıştım çünkü ama gerçekten 1.5 ayda 7.5 kilo vermiştim ben :) hem de çok rahat bi şekilde,iyi gidiyor,sporla da destekliyorum,bu akşamdan itibaren daha bi hızlı olucak herşey :) planlarım o doğrultuda

Hangi diyeti yaparsak yapalım, bırakınca dikkat etmezsek geri geliyor kilolar. Ben de pek çok defa yaşadım bu hüsranı.
Sizin de kilonuz çok değilmiş, beraber vermeye çalışalım isterseniz.

Birkaç günlük kısa bir tatil yaptık, oralarda karatay dışına çıktım pofucuğum ya, e canım sıkıldı biraz bu duruma. Beynimi resetleyememişim, kaçamak yapmak hiç istemiyorum aslında. Ama olsun, yeniden döndüm sahalara, Karatay iyi gidiyor. Azmettim bu sefer kilolarımı Karatay ile vereceğim ve kaçamaksız yaşam biçimi olarak sürdüreceğim .

Hadi canım, beraber verelim kilolarımızı.

üzülme o kadar toparlasın hemen :) verelim valla :):) bana uyar :)

karatay bugun tv de hic bir diyeti onermedigini söyledi. kendisinin kitabi da diyet degil aslinda her zaman uyulmasi gereken saglikli yasam bicimiymis. diyetler tuzaktir vs gibi şeyler söyledi yanlış hatırlamıyorsam. yani diyetlerle yipranmayin derim

Evet, doğru söylemiş. Ben de Karatay'ı hayatıma oturtmaya çalışıyorum işte, umarım başarırırm.

üzülme o kadar toparlasın hemen :) verelim valla :):) bana uyar :)

çok sevinirim, motive edebiliriz birbirimizi bu işte motivasyon çok önemli

Hadi fıstıklar çufçufluyalım o zaman . Bizim zamanımızda "Hugo ve Tolga Abi" vardı, şimdinin gençleri bilmez .
Hugo derdi, çufçuflayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…