- 18 Mayıs 2015
- 574
- 1.328
- 113
- 49
- Konu Sahibi nesevenezaket
-
kızlar ben işyerinde acıktıkça leblebi yiyorum, kilo vermeme engel olur mu
Diyetisyenler ara öğün olarak leblebi veriyor. Ancak Karatay'da leblebi kesinlikle yasak, nişastadan dolayı, tıpkı nohut gibi. Kuruyemiş olarak çiğ, kavrulmamış fındık, badem, ceviz, yer fıstığı filan öneriyor.
Kaç öğün yapıyorsun canım sen? Karatay ara öğün önermiyor. İdeali 2 öğün biliyorsun. 2 öğün yapamayanlar için, arada 5'er saat bırakıp 3 öğün yapın diyor. Bana sorarsan, iş yerinde çekmecene kavrulmamış kuruyemiş koy, badem-fındık. Öğle yemeğinin arkasından onları ye, eğer işyeri yemekleri doyurmuyorsa. Arada atıştırmayalım ki leptin çalışsın. Leptin çalışsın ki yağlarımızı yakıp incelelim.
Hepsi aynı şeyi yapıyor galibaÖğlen yeşil mercimek- salata-yoğurt yedim, akşam da taze fasulye ve yoğurt. Dana pöç diye bir şey varmış, ilk defa duydum. Çok lezzetli ve faydalı olduğunu söylüyorlar. Yarın dışarı çıktığımda, bulursam almayı düşünüyorum.
Bugün biraz acıktım, ne enteresan bir gün oldu. Sabahtan halsizlik, şimdi de açlık. Neyse, bu da geçer. Aslında kocama sinir oldum, sanırım midem ondan kazınıyor, her zamanki gibi duygusal açlık, ama yemeyeceğim elbette. Gıcık, bir de karşımda koltukta uyukluyor, ben de gırtlağını sıkmak istiyorum.
Hepsi aynı şeyi yapıyor galibaAma benim eşim o kadar uyarmama rağmen bir de Magnum almış.... Cremé Brule olandan hem de.....
Ona sorsanız kilo vermeme pek de gerek yok. Birlikte yiyelim içelim istiyor. Yok yok yok, bitti artık. Onun da yememesi için ufaktan, urkutmeden uyarıyorum. Bakalım
ablacıımm nasılsıınn nasıl gidiyorr?gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor gibi :)
İyiyim canım, sen nasılsın? Nasıl geçti sınavların?
oo olsun olsun -500 de bişeydir :) bende bazen -300 oluyordu bezaen -800 :) tabi benim günlük buTartıldım, pek mutlu olmadım. 500 gram vermişim sadece. 56,2 kiloyum. İnsan 1 hafta tartılmayınca, daha fazla kilo vermeyi umuyormuş, en azından 55,9 filan görseydim keşke. İ
lk haftalardan bu kadar az kilo giderse, diğer haftalar ne olur, hiç bilmiyorum. Zaten bir süre sonra duraklamaya da giriliyormuş, hem de 1 ay filan sürüyormuş bu duraklama. Ağustosa kadar bu kilo işini bitirmeyi düşünüyordum, görünene bakılırsa olmayacak.
Neyse, karataylı-hiç kaçamaksız 12. günüm bitti. Devam edeceğim elbette, ama motivasyonum feci düştü.
Kalıcı olarak veriyorsun bu kiloları Baharcım, unutma. Daha önce hızlı hızlı verdiğimiz kilolar, aynen o hızda gelip yapışmışlardı bize. Bu defa farklıTartıldım, pek mutlu olmadım. 500 gram vermişim sadece. 56,2 kiloyum. İnsan 1 hafta tartılmayınca, daha fazla kilo vermeyi umuyormuş, en azından 55,9 filan görseydim keşke. İ
lk haftalardan bu kadar az kilo giderse, diğer haftalar ne olur, hiç bilmiyorum. Zaten bir süre sonra duraklamaya da giriliyormuş, hem de 1 ay filan sürüyormuş bu duraklama. Ağustosa kadar bu kilo işini bitirmeyi düşünüyordum, görünene bakılırsa olmayacak.
Neyse, karataylı-hiç kaçamaksız 12. günüm bitti. Devam edeceğim elbette, ama motivasyonum feci düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?