Bahçeci Doktor Cem Çelik'de Tedavi Görenler ??

Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdi den canım. Bayram hediyeni almış oldun. Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eylesin sağlıcakla
Kızlar çok teşekkür ederim evet Cem Bey değerlerden pek memnun olmuyor aybek sonuçta 10 un üzerinde bi değer çıkmış önemli olan katlanması inş sağlıkla katlar.

Maalesef benim 10. Gün 21 . 13.gün 5 düşmüş cem bey kimyasal gebelik oluşmuş dedi trkrar gorusmeyr gidicez farkli bir islem uygulayip tekrara deniyelim dedi çok üzüldüm ama elimizden yapacak birşey gelmiyor Rabbim nasip eder ins

Hakkında böylesi hayırlıymış demekki cnm pgt yapılmıştı değil mi sana bna Ngs yapılacak demekki o da garanti değil

Canım üzülme inşallah bidahaki denemede olumlu sonuç alırsın Rabbim yardımcımız olsun

Mrh kızlar cem bey bana cd56 testini önerdi varmı aranızda yaptiran

bana eski doktorum önermişti tedaviye devam etseydim onda yapılacaktı ancak cem beye söylediğimde bana yapılmasına gerek olmadığını söyledi canım bir kere dış gebelik geçirmişsin ztn sıkıntı olsa hamile kalamazdın ddi de pek anlamadım aslında yapılmama nedenini. sana neden gerek gördü

Bende cem beyde bir kere tedavi gördüm bana sizin embriyoları genetiğe gidecek dedi başka yapılacak birşey yok demişti ilk görüşmede genetik ten bir tane sağlıklı geldi histereskopiyle rahime cizikte atıldı ama. Kimyasal oldu cem bey size cd56 yapicaz sonucuna gire serum vericez dedisonuc yuksek çıkarsa tutunanamadinin sebebi odur dedi biraz uzun işlem olucak yine ama yaptiricaz mecbur

Bu tedavi hamile kalamama gibi durumlardami uygulaniyo yoksa tutunmama durumundami yapiliyo

Bu tedavi hamile kalamama gibi durumlardami uygulaniyo yoksa tutunmama durumundami yapiliyo
Benim genetik sen gelen embriyo da kimyasal oldu tam tutunamamış dedi cem bey o daha öncede kaliteli embriyo konmasına rağmen tutunma olmamıştı o yüzden yapalım dedi

hakkında hayırlısı olsun canım

Cnm bu testi kanda mı yapıyor yoksa rahimden parça alarak mı? Bilgin var mı?

Cnm bu testi kanda mı yapıyor yoksa rahimden parça alarak mı? Bilgin var mı?
Kanda yapılan sızın vucudunuzun bagısıklıgını gosterır. Embrıyoya bır faydası yoktur. Ancak rahımden doku alınarak yapılan işlem rahımın bagısıklıgını gosterır. Ben yaptırdım. Anestezisiz agrısız cok kısa bır işlem, muayene sartlarında yapılıyor. 2 hafta içinde sonuc cıkıyor, ücreti 1400 tl idi.

Babada anestezili olucak dediler 1400 TL falan dedi peki sonuç ne çıktı serum kullandım mi

Babada anestezili olucak dediler 1400 TL falan dedi peki sonuç ne çıktı serum kullandım mi
Evet kullandım. Serumun fıyatı 22 tl merkeze gıderken alın lütfen cok yuksek ucretler alınıyor. Ben bırkere hastanede taktırdım ancak sonra hp evde aldım. 3-4 saatte gıdıyor . Soya sutu ve yumurta özlerınden oluşuyor

Umarım fayda sağlamıştır... sizde problem neydi peki...

Umarım fayda sağlamıştır... sizde problem neydi peki...
Acıklanamıyor!! Yurt dısı yurt içi ne tahlıl ne fılm ne makale ne egıtım hıcbırsey kalmadı yaptırmadıgım .. ancak 3 tedavı 3 düşük . Ngs yapıldı cd56 ve era yapıldı yıne dusuk oldu.
Şimdi tekrar transfer oldum. 4.gunum:)
Umudum var ancak yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…