Cd56 yapıldığında embriyoları da genetik bakildimi babada önce cd56 sonra esra testi dedi ama esra biraz maliyetli bir testmis galibaAcıklanamıyor!! Yurt dısı yurt içi ne tahlıl ne fılm ne makale ne egıtım hıcbırsey kalmadı yaptırmadıgım .. ancak 3 tedavı 3 düşük . Ngs yapıldı cd56 ve era yapıldı yıne dusuk oldu.
Şimdi tekrar transfer oldum. 4.gunum:)
Umudum var ancak yorgunum
Era 700dolar dı. Ngs era cd 56 hepsı yapıldı. Sonuc dusuk olmustu yıneCd56 yapıldığında embriyoları da genetik bakildimi babada önce cd56 sonra esra testi dedi ama esra biraz maliyetli bir testmis galiba
Acıklanamıyor!! Yurt dısı yurt içi ne tahlıl ne fılm ne makale ne egıtım hıcbırsey kalmadı yaptırmadıgım .. ancak 3 tedavı 3 düşük . Ngs yapıldı cd56 ve era yapıldı yıne dusuk oldu.
Şimdi tekrar transfer oldum. 4.gunum:)
Umudum var ancak yorgunum
kizlar nasilsiniz. tupte sivi birikmesi icin ameliyat olan varmi hic ?
Merhaba Cem beyde tedaviye başladınız mı ve bu vitaminleri bi ay kullanıp sonra mı tedviye başladınızBalık yağı falan verdi canım . Doktorla görüşmedin mi sen? Ben tahlillerimi falan gösterdim muayene olmadım ama süreci konuştuk biz . Bana omepa q10 ve previt positive verdi. Eşime de neofortil yazdı.
Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
Leyla hanımcım siz hangi doktora gittiniz acaba? Kimi önerirsinizCem beyin hastasıydım. Kesinlikle önermiyorum. Erkek infertilitesinde tüp bebek tedavisi konusunda uzman değil. Özellikle kadın infertilitesi üzerine uzmanlaşmış olduğunu düşünüyorum.
Bizim problemimiz erkek infertilitesiydi tedavi hakkında bizi yönlendiremedi, standart bir tedavi uyguladı. Laboratuvar eşimden farklı günlerde 4 kez sperm aldı ve lab.teknisyeninin bana telefonda defalarca spermlerin yetersiz olduğunu söylemesine rağmen doktorum hiçbir aksiyon almayıp yumurtalarımı dölleme kararı aldı. Sonuç 11 yumurtanın hepsi çöp. Döllenme olmadı.
Uzman bir meslektaşına yönlendirme ve laboratuvar ile koordineli çalışma konularında çok eksikti.
Canim ben yurtdisinda yasiyorum. O yuzden Turkiye’de doktor tavsiye edemeyecegim. Umarim her sey gonlunce olur, bebek isteyen herkesin de dilekleri kabul olur.Leyla hanımcım siz hangi doktora gittiniz acaba? Kimi önerirsiniz
Allah razı olsun. Ben tedaviyi Türkiyede yaptırdığınızı sanmıştım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. SevgilerCanim ben yurtdisinda yasiyorum. O yuzden Turkiye’de doktor tavsiye edemeyecegim. Umarim her sey gonlunce olur, bebek isteyen herkesin de dilekleri kabul olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?