Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

İki
ben de gürkan beyin hastasıyım.kan tahlilide istiyor.benden deiki kez yumurta toplama işlemi yapılacak.yani biri yapıldı şimdi ikinciye başlıycaz.
İki kere yumurta toplanacak yazmissin ya bunun icin ekstra para talep ettiler mi? Ettilerse ne kadar? Benim de yumurtalarim az sayida ikinci kez toplanacak dedi gurkan bey. Simdi hastanedeyim ilki icin. İkinci de bir sonraki ay toplanir. Ekstra ne kadar talep ettiklerini merak ettim

canım sadece yumurta toplama işlemi 3500tl bunun 1150 tl sini tedaviye başlarken veriyorsun.kalanınıda opu işlemi günü artı ilaçlar tabii.
ama ilkinde eger yumurta toplama işlemi olursa transfer ücreti ile beraber 5900 tl ödüyorsun.transfer hakkın saklı kalıyor onlarda.transfer yapılacağı zaman tekrar ödeme yapmıyorsun.

Tesekkurler canim odedim bugun 5900 ikinci yumurta top 3500 mus doktor soyledi bugun insaallah mutlu haberle sonlansin da napalim artik

İnşallah iyi haberler alırsın kaliteli embriyolar olsun inşallah. Geçmiş olsun bak oldu bitti çok şükür
Dedigin gibi oldu bitti cok sukur benim gibi igne fobisi hat safhada olan biri bile bu asamaya geldiyse herkes gelir. Bu arada bugun cidden hastane farkini gordum hemsireler gorevliler hepsi ne kadar nazik ne kadar ilgili guler yuzlu onlarin bu tavri cidden insana moral veriyor

Kesinlikle canım. Zaten çok zorlu bir süreç bu süreçte güler yüz ilgi çok önemli. Embriyolarla ilgili güzel haberlerini bekliyorum.

Günaydın kızlar. Bende Bahçeci Fulyada tedaviye başlayacağım inşallah. Görüşmemizi yaptık sıra tahlilleri yaptırmaya geldi.İnşallah güzel sonuçlar alırız. Hepimize bol şans. :)

Günaydın kızlar. Bende Bahçeci Fulyada tedaviye başlayacağım inşallah. Görüşmemizi yaptık sıra tahlilleri yaptırmaya geldi.İnşallah güzel sonuçlar alırız. Hepimize bol şans. :)
merhaba sansin bol olsun ins ilk mi? Hemencecik tutar insaallah

Slm kizlar bende ekime randevu aldim mustafa bahceciye sehir disindan gelcez 5. Negatifimi 1 hafta once aldim son kez burda denemek istiyorum fiyatlar hakkinda bilgi verirmisiniz baya ucuk fiyatlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…