- 24 Eylül 2014
- 93
- 120
- 28
- 45
merhaba sansin bol olsun ins ilk mi? Hemencecik tutar insaallah
300-400arası muayene fiyatı 5900 tüp bebek 1500-2000arası ilaçlar tutuyo canım artı bişey olursa artı masraf tabi bu sefer inş güzel haberi alırsınSlm kizlar bende ekime randevu aldim mustafa bahceciye sehir disindan gelcez 5. Negatifimi 1 hafta once aldim son kez burda denemek istiyorum fiyatlar hakkinda bilgi verirmisiniz baya ucuk fiyatlar galiba
Canimm 3 tane dollenmis dediler sayi nasil sizce bilemedim. Bes yumurta vardi zaten
Saol canim baya cokmus ama denemsye deger cok pismanim ilk basta gitmedigim icin yol ve ist. Korkuttu beni acikcasi son kez deniycem ins bu son olur300-400arası muayene fiyatı 5900 tüp bebek 1500-2000arası ilaçlar tutuyo canım artı bişey olursa artı masraf tabi bu sefer inş güzel haberi alırsın
Canimm 3 tane dollenmis dediler sayi nasil sizce bilemedim. Bes yumurta vardi zaten
Ayyy hic sormadim kac hucreli diye boyle bir sorunun varligindan bile haberim yok dun dondurdular insaallah hepimiz iyi haberlere bogulalimGayet iyi 3 tane kaç hücreli belli mi? Ama daha dondurmadılar her halde bugün yine ararlar hadi bakalım hayırlısı olsun cnm inşallah bugün de iyi haberler gelir.
Dun aradilar ucunun de gelisimi iyiymis ucunu de dondurmuslarcanım ne yaptın sen .embryolar ne durumda.
Yasim 30. Ama anlamadigim bir sey var ya zaten bir tane embriyo transfer olacak birini de donduracak nicin ikinci kere yumurta toplaniyor? Bunu sordun mu doktora? Carsamba gidecegim muayeneye o zaman soracagim ben de. Hemen transfer olsun istiyorum hemen hamis olayim amin isin para kismi da sıkıntı zaten oyle iste kafamda deli sorularhayırlı olsun canım.benimde beş toplandı ve 3 döllendi.ve 2.gün dondurdular.ikinciye daha başlamadım.yaşa göre normalmiş.senin yaş kaç canım.
Yasim 30. Ama anlamadigim bir sey var ya zaten bir tane embriyo transfer olacak birini de donduracak nicin ikinci kere yumurta toplaniyor? Bunu sordun mu doktora? Carsamba gidecegim muayeneye o zaman soracagim ben de. Hemen transfer olsun istiyorum hemen hamis olayim amin isin para kismi da sıkıntı zaten oyle iste kafamda deli sorular
Selam canim fiyatlari yazmis zaten arkadaslar. Nicin negatif aldin bunun icin genetik test filan yapiyorlar yaptirdin mi? İnsaallah bu sefer pozitif olur. Canim benimm yaaa Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsinSlm kizlar bende ekime randevu aldim mustafa bahceciye sehir disindan gelcez 5. Negatifimi 1 hafta once aldim son kez burda denemek istiyorum fiyatlar hakkinda bilgi verirmisiniz baya ucuk fiyatlar galiba
canım anladığım kadarıyla seninde 2. gün donduruldu.burdaki amaç embryoların daha ileriki günlere gitmesi giderkende arada elenenler oluyor. ne kadar çok embryo olursa şansda o kadar artıyor.bazen çözdürüldüğünde ileriye hiç gitmeyebiliyor.
para kısmını hiç sorma hele benim gibi şehir dışından gelenler için çok daha zor.
Rabbim yardimcimiz olsun ucu ucuna yetirecektik simdi ikinci toplanacak diyince esim de ben de afalladik zaten bunda Rabbim gostermesin negatif alirsak bir yil sonraya ancak yaptirabilecektik hayirlisi artik napalim ya olumlu sonuclar alalim dacanım anladığım kadarıyla seninde 2. gün donduruldu.burdaki amaç embryoların daha ileriki günlere gitmesi giderkende arada elenenler oluyor. ne kadar çok embryo olursa şansda o kadar artıyor.bazen çözdürüldüğünde ileriye hiç gitmeyebiliyor.
para kısmını hiç sorma hele benim gibi şehir dışından gelenler için çok daha zor.
Rabbim yardimcimiz olsun ucu ucuna yetirecektik simdi ikinci toplanacak diyince esim de ben de afalladik zaten bunda Rabbim gostermesin negatif alirsak bir yil sonraya ancak yaptirabilecektik hayirlisi artik napalim ya olumlu sonuclar alalim da
Doktorumuz ayni zaten de bastan soyleyemedi kistlerin nasil etkiledigini kestiriyordu ama emin degildik sag yumurtalik calismayinca solda bes tane gelisti yumurtalari gorunce bu konu gundeme geldisize başta doktorunuz söylemedi mi.havuz işlemini.bize başta söyledi en az iki kez yumurta toplama işlemi olacağını.
Himm anladim canimcigim benim regl bayrama gelecek gibi gorunuyor o yuzden carsamba bir goruselim dedi yazarim yine size optum hepinizi Allah a emanet olun kizlarbirde doktorum tek seferde olursa şans yüzde otuz kırk olur.embryo sayısı artarsa şans da artar demişti.
Doktorumuz ayni zaten de bastan soyleyemedi kistlerin nasil etkiledigini kestiriyordu ama emin degildik sag yumurtalik calismayinca solda bes tane gelisti yumurtalari gorunce bu konu gundeme geldi
Sonucu esime bagliyorlar canin tum testler yapildi pgt olcakti ama gidemedi embriyolar bana denenmeyen sadece imsi teknolojisi kaldi ins bahcecide vardir saol canim kalbimizden geceni gonlumuze gonlumuzden geceni kucagimiza nasip etsin mevlamSelam canim fiyatlari yazmis zaten arkadaslar. Nicin negatif aldin bunun icin genetik test filan yapiyorlar yaptirdin mi? İnsaallah bu sefer pozitif olur. Canim benimm yaaa Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin
selam. ben de bahçeci de tedaviye başlamaya karar verdim. eşimde de bende de bi sorun yok. ama 1 yılı geçkin süredir deniyoruz bebeğimiz olmuyor. biz de aşılamaya karar verdik. ama doktor, spermde sorun olsaydı aşılama ile hamile kalma oranın artardı. sizde bi sorun olmadığı için, aşılamanın sizin için normal yoldan tek farkı spermin gittiği yolu kısaltmış olcas dedi. bu da bize acaba direk tüp bebek mi yaptırsak sorusunu kendimize yöneltmemize sebep oldu. siz ne dersiniz?
teşekkür ederim. umarım isteyen herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. benim romatoid artrit rahatsızlığım var. ilaçlarımı alamıyorum bebek düşündüğümüz için. ve hastalığım ilerliyor zaman geçtikçe. o yüzden tıbbi yöntemlere geçmeye karar verdik. sağlıklı olsaydım biraz daha beklerdim. ama ilaçlarımı keseli neredeyse 2 yıl olacak ve dizlerimi artık bükemez hale geldim.Mrb. Ben ilk tüp bebeğimi yaptıracağım zaman doktoruma aşılamamı olsun yoksa tüp bebek mi diye sormuştum. Doktor da bana bu iş tercih işi değil. Sen hangisi için uygunsan o olur demişti. Yani aşılama için sperm sayısı belli bir sayının üstünde olmalı ama tüp bebek için de belli bir sayının altında olmalı demişti. Yani aşılama yada tüp bebek diye sorgulama. Bu işi en iyi doktorlar bilir. Uzman ne derse onu yap. Ayrıca 1 sene çok az bir zaman değil mi sence? Biraz daha beklenebilir. Beslenme alışkanlığınızı değiştirin. Çok dikkat edin yediğinize içtiğinize. Tez zamanda da bebeğine kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?