Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

çok geçmiş olsun canım. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah. Ne kadar zormuş yaa çocuk sahibi olamamak. Uğraşmak, uğraşıp sonuç alamamak. Ama ben inanıyorum bir gün bunların hepsini unutup bebeklerimiz kucağımızda dolaşacağızzz.

Cok gecmis olsun rabbim sifani en kisa zamanda buldursun ins.

Kesinlikleee ne guzel soyledin umudumuzu kaybetmiyoruz kizlar ins en kisa zamanda mutlu olacagiz

evet doğum kontrol hapı içtim. bugün öğleden sonra burda bi doktora kistler gidiyo mu diye baktırcam. eğer gitmişlerse yarın da aşılama tedavisi için fulyaya gidicem.

Ya bende dun baslicaktim kist var dedi ama ilaç vermedi eger geçmezse diğer ay kullanirsin dedi
keşke verseydi kurtulsaydimm

Allah razı olsun. ben aşılamaya karar verdim. kist vardı. kistler gitmiş mi diye bugün baktırcam. gitmişse, yarın Allah izin verirse tedaviye başlıcam.
Gitmistir insaallah. Kararin da hakkina hayirli olsun. Ben de hastanedeyim toplama isleminden sonra kist olup olmadigina bakacak.

kizlar merhaba bikac aydir takipteyim sizi yazmak bugune nasip oldu. :) portakalligofret bnde de senin gbi cikolata kistleri var sagda da solda da. benim yumurtalar pazartesi toplandi. guvenc bey dr um. sali embriyolog aradi dun aramadi. 3. gun dondurulmasi yapilcak bugun arar diye umit ediyorum.aslinda dun neden arayip bilgilendirmediler korkuyorum da benim duam ins hepimiz enkisa zamanda anne oluruz inssss hep duamdasiniz ilk kez yaziyorum belki ama takipledigim icin konuyu hakimim muabbetlere:) portakalligofret sendede cikolata oldugu icin birsey sormak istyrm sana ilk denemenmi? ayrica guwenc bey bna adetinle gel dedi oncesinde cagirmadi bakmaya kistlere senin dr kim di?

canım ne yaptın başladın mı ikici tedaviye.
Kuzum ya ben ikinci toplamyi yaptirmamaya karar verdim. Doktorla konustuk dun tabi o toplamaktan yana ama biz de soyle dusunduk ikinci kere toplatsak hem 6000 bayilacagiz bir tane transfer bir tane dondurulacak. Bunda basarisiz oldugumuzu dusunursek ki insaalah olmaz tekrar 1100 de dondurulmus transferi icin verecegiz oldu mu 7600 filan bunun yerine simdi deneyelim Allah korusun negatif olursa 8500 e bastan baslariz. Aradaki fark az. Ustelik Rabbim izin verir de bu uc emriyo cozundukten sonra yasamaya devam ederse belki de olumlu sonuclanir ikinciye gerek bile kalmaz. İnsaallah oyle olur :) yani simdi denemeden ikinciyi toplayacgiz ama belki d birinci toplananlardan bir tanesi basarili olacak. O yuzden de once deneyelim dedik ya aradaki fark 900 onu kaybederiz ya da evlat sahibi oluruz insaallah insaallah insaallah :) senden nbr?

Buradaki mesajini yeni gordum :) ben kistlerimin varligini baska bir doktordan ogrendim sonra o kadina gucik olup doktor arayisina girdim gurkan beyi buldum netten. Ben direk tup bebk icin gitmedim ne yapacagimi bilemedigim icin once muayeneye gittim ameliyat veya direk tup bebek dedi tup bebege karar verdik senin gibi adetimle beraber gittim

canım ya hayırlısı olsun sizin için.
şimdi benim rakamlardan biraz kafam karıştı.birde ben sana diyeyim.
ikinci kere toplatsanız yumurta toplama işlemi 3500 artı 2000 civarıda ilaçlar ediyor.zaten ilkinde 5900 veriyoruz.ve transfer hakkın saklı kalıyor.ikinci işlemde bitince oluşan tüm embryolarda en iyisi seçilerek konuluyor.ve bunun içinde ne kadar sayı fazla olursa o kadar iyi diye biliyorum . tabi o zaman transfer ücreti alınmıyor.tabi 5.güne gidebilirmi o zaman diye sordum.embryoların gelişimine göre karar verilir dedi.
bu arada şehir dışından geliyorum.
bir de canım sen gebelik aşısı ve era testini hiç sordun mu ?
inşallah güzel sonuçlar alırsın....
bir de tekrar diyelim negatif ve kalan dondurulmuşlarla deniyceksin.onun ücreti 1100 tl mi?
ben senin yaşını sormuşmuydum acaba özelden de yazabilirsin.burdan söylemek istemessen.
benimde kafam karıştı şimdi...çok karışık yazdım galiba inşallah anlatabilmişimdir.
bne şu an cylo kullanıyorum kjist için regl olunca gidicem .iki hafta sonra yine günübirlik geçmişse ikinci için tedaviye başlıycam.Allah hayırlısını versin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…