- 7 Mayıs 2013
- 198
- 67
- 73
teşekkür ederim. umarım isteyen herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. benim romatoid artrit rahatsızlığım var. ilaçlarımı alamıyorum bebek düşündüğümüz için. ve hastalığım ilerliyor zaman geçtikçe. o yüzden tıbbi yöntemlere geçmeye karar verdik. sağlıklı olsaydım biraz daha beklerdim. ama ilaçlarımı keseli neredeyse 2 yıl olacak ve dizlerimi artık bükemez hale geldim.
Cikolataanladım.benimde ikinci yumurta toplama işlemi için tedavi dün başlıycaktı ama ben de ilk tedaviden iki tane kist oluşmuş onun için bir daha ki aya kaldı.doğum kontrol hapı verdi şimdi.
senin nasıl kistlerdi.çikolata kisti mi yoksa normal mi.
Cok gecmis olsun rabbim sifani en kisa zamanda buldursun ins.teşekkür ederim. umarım isteyen herkes sağlıkla hayırlısıyla bebeklerine kavuşur. benim romatoid artrit rahatsızlığım var. ilaçlarımı alamıyorum bebek düşündüğümüz için. ve hastalığım ilerliyor zaman geçtikçe. o yüzden tıbbi yöntemlere geçmeye karar verdik. sağlıklı olsaydım biraz daha beklerdim. ama ilaçlarımı keseli neredeyse 2 yıl olacak ve dizlerimi artık bükemez hale geldim.
Kesinlikleee ne guzel soyledin umudumuzu kaybetmiyoruz kizlar ins en kisa zamanda mutlu olacagizçok geçmiş olsun canım. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah. Ne kadar zormuş yaa çocuk sahibi olamamak. Uğraşmak, uğraşıp sonuç alamamak. Ama ben inanıyorum bir gün bunların hepsini unutup bebeklerimiz kucağımızda dolaşacağızzz.
Allah razı olsun. ben aşılamaya karar verdim. kist vardı. kistler gitmiş mi diye bugün baktırcam. gitmişse, yarın Allah izin verirse tedaviye başlıcam.Cok gecmis olsun rabbim sifani en kisa zamanda buldursun ins.
Allah razı olsun. ben aşılamaya karar verdim. kist vardı. kistler gitmiş mi diye bugün baktırcam. gitmişse, yarın Allah izin verirse tedaviye başlıcam.
evet doğum kontrol hapı içtim. bugün öğleden sonra burda bi doktora kistler gidiyo mu diye baktırcam. eğer gitmişlerse yarın da aşılama tedavisi için fulyaya gidicem.gunaydin
kist için ilaç kullandin mi ??
evet doğum kontrol hapı içtim. bugün öğleden sonra burda bi doktora kistler gidiyo mu diye baktırcam. eğer gitmişlerse yarın da aşılama tedavisi için fulyaya gidicem.
Gitmistir insaallah. Kararin da hakkina hayirli olsun. Ben de hastanedeyim toplama isleminden sonra kist olup olmadigina bakacak.Allah razı olsun. ben aşılamaya karar verdim. kist vardı. kistler gitmiş mi diye bugün baktırcam. gitmişse, yarın Allah izin verirse tedaviye başlıcam.
Gitmistir insaallah. Kararin da hakkina hayirli olsun. Ben de hastanedeyim toplama isleminden sonra kist olup olmadigina bakacak.
senin de iyi gecmistir ins. kist varmiymis ne dedi doktor ?Gitmistir insaallah. Kararin da hakkina hayirli olsun. Ben de hastanedeyim toplama isleminden sonra kist olup olmadigina bakacak.
olsun vardir bi bildigi. benim de bugun belli olcak tedavi baslayip baslamicagi.Ya bende dun baslicaktim kist var dedi ama ilaç vermedi eger geçmezse diğer ay kullanirsin dedi
keşke verseydi kurtulsaydimm
olsun vardir bi bildigi. benim de bugun belli olcak tedavi baslayip baslamicagi.
Kuzum ya ben ikinci toplamyi yaptirmamaya karar verdim. Doktorla konustuk dun tabi o toplamaktan yana ama biz de soyle dusunduk ikinci kere toplatsak hem 6000 bayilacagiz bir tane transfer bir tane dondurulacak. Bunda basarisiz oldugumuzu dusunursek ki insaalah olmaz tekrar 1100 de dondurulmus transferi icin verecegiz oldu mu 7600 filan bunun yerine simdi deneyelim Allah korusun negatif olursa 8500 e bastan baslariz. Aradaki fark az. Ustelik Rabbim izin verir de bu uc emriyo cozundukten sonra yasamaya devam ederse belki de olumlu sonuclanir ikinciye gerek bile kalmaz. İnsaallah oyle olur :) yani simdi denemeden ikinciyi toplayacgiz ama belki d birinci toplananlardan bir tanesi basarili olacak. O yuzden de once deneyelim dedik ya aradaki fark 900 onu kaybederiz ya da evlat sahibi oluruz insaallah insaallah insaallah :) senden nbr?canım ne yaptın başladın mı ikici tedaviye.
Elhamdulillah temiz gorunuyor dedi. Adetin on ucuncu gununde kontrole gidecegim uygunsa diger gun transfer yapilacak adet olmayi bekliyorum buyuk ihtimalle bayramin ilk gunu olurum. Heyecanliyimsenin de iyi gecmistir ins. kist varmiymis ne dedi doktor ?
Buradaki mesajini yeni gordum :) ben kistlerimin varligini baska bir doktordan ogrendim sonra o kadina gucik olup doktor arayisina girdim gurkan beyi buldum netten. Ben direk tup bebk icin gitmedim ne yapacagimi bilemedigim icin once muayeneye gittim ameliyat veya direk tup bebek dedi tup bebege karar verdik senin gibi adetimle beraber gittimkizlar merhaba bikac aydir takipteyim sizi yazmak bugune nasip oldu. :) portakalligofret bnde de senin gbi cikolata kistleri var sagda da solda da. benim yumurtalar pazartesi toplandi. guvenc bey dr um. sali embriyolog aradi dun aramadi. 3. gun dondurulmasi yapilcak bugun arar diye umit ediyorum.aslinda dun neden arayip bilgilendirmediler korkuyorum dabenim duam ins hepimiz enkisa zamanda anne oluruz inssss hep duamdasiniz ilk kez yaziyorum belki ama takipledigim icin konuyu hakimim muabbetlere:) portakalligofret sendede cikolata oldugu icin birsey sormak istyrm sana ilk denemenmi? ayrica guwenc bey bna adetinle gel dedi oncesinde cagirmadi bakmaya kistlere senin dr kim di?
Kuzum ya ben ikinci toplamyi yaptirmamaya karar verdim. Doktorla konustuk dun tabi o toplamaktan yana ama biz de soyle dusunduk ikinci kere toplatsak hem 6000 bayilacagiz bir tane transfer bir tane dondurulacak. Bunda basarisiz oldugumuzu dusunursek ki insaalah olmaz tekrar 1100 de dondurulmus transferi icin verecegiz oldu mu 7600 filan bunun yerine simdi deneyelim Allah korusun negatif olursa 8500 e bastan baslariz. Aradaki fark az. Ustelik Rabbim izin verir de bu uc emriyo cozundukten sonra yasamaya devam ederse belki de olumlu sonuclanir ikinciye gerek bile kalmaz. İnsaallah oyle olur :) yani simdi denemeden ikinciyi toplayacgiz ama belki d birinci toplananlardan bir tanesi basarili olacak. O yuzden de once deneyelim dedik ya aradaki fark 900 onu kaybederiz ya da evlat sahibi oluruz insaallah insaallah insaallah :) senden nbr?
Elhamdulillah temiz gorunuyor dedi. Adetin on ucuncu gununde kontrole gidecegim uygunsa diger gun transfer yapilacak adet olmayi bekliyorum buyuk ihtimalle bayramin ilk gunu olurum. Heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?