Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlaaaaaaaaaar bir kızım olacak. Dün öğrendik. Rabbim gönlümdekini nasip etti inşallah sağlığıyla bereketiyle hayrıyla gelsin. :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir de senin doktorun Aytun hanımdı değilmi. Benim bir arkadaşım kadın doktor arıyor. Aytun hanım nasıl önerirmisin.

Ilac almiyorum sadece elimden geldigince spora gidiyorum,bazen pilates bazen fitness.Akupnktr denedim,6 seans,etkisi olmadi bence.Guvenc Bey de verilen ilaclari onaylamiyor,etkisi olduguna da inanmaz.Zaten bazen ilgisiz bulmalari hastalarinin Guvenc Bey i bu yuzden.Bilimsel olarak kanitlanmamis seylerle anne adayini yormaz.Rahimde yapisiklik olup olmadigi icin bence her kurtajdan sonra histeroskopi yapilmali,her transferde kan sulandirici alinmali.Bizim gibi yumurtasi olmayanlar da rahim faktoru atlanabiliyor.Keske esim kabul etse ve yumurta donasyonu yapabilsem ayri...

merhaba benim dr.Güvenç bey,bahsettiğiniz ilaç ne ilacı?bana cyclo-progynova verdi mesela 21 gün içcem (rezrv az,yumurta yoktu bu ay,(bazen 2-3 tane oluyor)e2 ve progesteron çok düşüktü bu hapı verdi,bende kür filan sordum da faydası yok dedi,ama tedaviye başlayacak olursak bana havuz yöntemi dedi rezerv az diye,ee o zaman iğne vsilaç vermiyomuki

Hayir ilac vermiyor cunku dogdugumuz andan itibaren belki de anne karninda besinci ay sonrasi,emin degilim,yumurtalarimiz bizimle.Size verilen ilacla reglimizi kontrol altina aliyor,yumurtlama tarihini,hepsi bu.Havuzlama ve rahmi kontrol etmek disinda birsey yapmiyor.

Anladım sakıncası yoksa sende sıkıntı ne,çünkü bana iğne filan verilecek ,kan sulandırıcı dahil,sen ne kadar oldu başlayalı hangi aşamadasın,yumurtaları iğne vermeden nasıl büyütecek ki benim yanlış anladım doktoru bide memnunmusun sen çok net biri dimi pat pat söylüyor heyşeyi aslında iyi bi bakıma ama pozitif çıkamıyorum ben odadan nedense ,bide maliyeti nasıl havuzda

Folikul gorurse hergun igneye baslayacaksin,dozaji farkli olur her hastada ,diger tup bebek hastalari da bunu kullaniyor,belki baska bir hap verir.Ilac vermez dedigim,yumurta kalitesini arttirmak icin ekstra ilac vermez.Bende yumurta yok,muhtemelen de kalitesiz.Simdiye kadar 15e yakin yumurta toplandi,5 deneme yapildi,ikisi tuttu ama dusukle sonuclandi,yumurtalar kalitesizdi muhtemelen.Dusuklerde kurtaj yapildigi icin rahim histeroskopisi yapildi ki yapisiklik olustuysa acildi.Biz Guvenc beyle basladik,altinci denemeye de onunla yapicaz.Baska doktora gitmeyi dusunmuyorum cunku olmayan yumurtayla hicbir doktor basarili sonuca varamaz.Doktorumuzdan cok memnunuz cunku hic yalan soylemedi,bizi yanlis yonlendirmedi,baskasi olsa gereksiz islemler yaptiridi.Havuzlamada ilk yumurta toplama islemi icin tam ucret odeniyor sonraki yumurta toplamalar 3000liraydi,en son eylulde toplattik,ucret konusunda emin ol klinikte gereksiz harcamalar yaptirilmiyor.Guvenc Bey gereksiz ilac bile vermez.Biz bu denemyle bu konuyu kapatacagiz cunku 2012 nisandan beri cok yoruldum.Baska bir arkadasim benim yasimda ve sorunlarimi yasiyor,yazin Kibris a yumurta almaya gidiyor.En fazla 25 yasinda bir hanimdan yumurta aliniyor ki tutma sansi daha cok.Hayirlisi olsun hepimiz icin

Yasin 35,benim gibi 40 olsan sansin cok azdi.Sadece sabirli ol,daha bir deneme bile yapmamissin anladigim.Bu surecte onunu gorebilmen mumkun degil.Bir bakarsin uc ay sonra bir deneme yaparsin.Bende rahim yuzeyinde sorun ciktigi icin bir ay estrofm aliyorum,kismetse altinci deneme yapilacak

Tamam şimdi anladım,bende diyorum iğnesiz nasıl olcak diye,bendede yumurta yok,ama sen de yine olmamasına rağmen 15 toplamış bu konulardan pek anlamıyorum ama heralde iyidir senin için hayırlısı olsun inşallah bu denemende sağlıkla sonlandırırsın

15 kez yumurta toplandi,bu 15in icinde bir yumurta alindi dollenmedi,galiba 3 kez oldu,iki yumurta alindi biri dollendi ve de en basarili sonucumuz 3 yumurta toplandi 2si dollendi.Ben bebek dunyaya getirebilirsem hemen paylasacagim buradan cunku imkansiz gibi birseyle ugrasiyoruz farkindayim.Bir dr makalesinde diyor ki zaten kendi kendine olma olasiligi olmayan bir seyin olma olasiligini yaratiyorsunuz tup bebekle,kaybettiginiz tek sey paraniz,kazanma ihtimaliniz olan sey bebeginiz...Saglikli olacaksa olsun Allah beterinden saklasin.Ne zaman istersen uaz lutfen insallah mujdeli haberle gelirsin.Dusunsene benim ilk denemem toplanan tek yumurtayla tuttu...

Evet bu ilk deneme olcak inşallah,benim başka rahatsızlıklarımda var o sebep oldu zaten yumurta rezervinin azalmasına ,hormon tahlillerin çok kötü,yaşa bakmıyor ki,burayı okudukça hem umutlanıyorum hem umutsuzluğa kapılıyorum elimde olmadan,Allah büyük ,hepimizin yardımcısı olsun

Çok sağol tüm bilgiler için hayırlısı hepimize

Kızlaaaaaaaaaar bir kızım olacak. Dün öğrendik. Rabbim gönlümdekini nasip etti inşallah sağlığıyla bereketiyle hayrıyla gelsin. :)

canım tebrik ederimmm. takip ediyordum senii. maşalah Rabbim sağlıkl akucağına almayı nasip etsin.
bende aytun hanım hastasıyım. 5 tane donmuşum var kısmetse haftaya transferim olucak. dua et bana canım ..

canım tebrik ederimmm. takip ediyordum senii. maşalah Rabbim sağlıkl akucağına almayı nasip etsin.
bende aytun hanım hastasıyım. 5 tane donmuşum var kısmetse haftaya transferim olucak. dua et bana canım ..

haftaya ne zaaman :)
benim pazartesiii
inşallah yavrulamiza kavuşuruz canim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…