- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
İnsaallah nasip olur canim benim hic uzulme Allaha emanet et benim esimde de varikosel var bir dr ameliyat dedi sonra bir prof a gittik gerek yok dedi oyle boyle bugunu gordum elhamdulillah insaallah bundan sonrasi da saglikla devam eder. Dr bana yum biriktirelim en kalitesini transfer edelim demisti azligindan dolayi maddi acidan cok zorlayacakti istemedik anlayacagin nasibimizde varsa Rabbim izin verdiyse gerisi hikayeymis bu iste tek bildigim bu. Allah gonlundekini hayirlisiyla kucagina versin. İsteyen butun butun kardeslerime hayirli saglikli cocuklu nasip olsun ins.Umut oldun bana...
reverzm az kalitem iyi değil.kistim var.eşimde sperm morfolojisi vs..skıntıları var.
ilk tüp bebek tedavim 1 tane yumurta geliştiği için aşılamaya dönüldü o da olumsuz oldu.yüksek doz kullandım bende.
şimdi bir sürü kist bıraktı bana doğum konrtol hapı verildi.
o bitti şimdi nasipse cuma günü gideceğim.
bakalım başlayacak mı kistler gitti mi?
Esma problemini yazarsan seninle ayni durumda olan kisiler varsa hangi dr a gitmisler nasil yontemler izlenmis olumlu olumsuz anlatirlar insaallah. Ben gurkan arikana gittim hala da gidiyorum cikolata kistlerim vardi ilk ameliyat olmak niyetindeydim bu ameliyatta da cok cok basarili oldugunu duymustum ama sonra bir kere tup bebek tedavisi deneyelim olmazsa ameliyat dusunelim dedik iyi ki de oyle yapmisiz cok sukur hamileyim biraz riskli bir hamileligim var ama ins saglikla tamamlarim. Tedavin simdiden hayirli olsun. İnsaallah son denemen olur. Hakkinda hangi dr hayirliysa ilk onla karsilasirsin ins. Bahceci iyi bir klinik tum dr lar cidden uzman kime karar verirsen ver iyi bir yerde oldugunu unutma bu seni psikolojik olarak rahatlatir insaallahmerhaba bende kısmetse bahçeci fulyada tedaviye başlamayı düşünüyorum.Hangi doktoru önerirsiniz bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var.
Merhaba. Sizlere sormak istedigim seyler var, canim cok sıkkın. Alinganlik mi yapıyorum yoksa her hastaya mi böyle davranıliyor merak ediyorum.31 aralık gunu opu yapıldı. Guvenc beyin hastasiyim ama o o gun olmayacagi icin Burcak Hanim yapacak denildi.opu gunu hic tanismadigim Burcak Hanim bana Kubra Hanim vasıtasıyla selam gondererek (!) mazereti oldugunu bildirdi.opuya Kubra Hanim girdi.opu sonrası odaya hicbir dr ugramadi. Ugradi ise de anestesi altindaki hastaya ne söylendi bilmiyorum, cunku esimi laboratuar a almışlar. Ben kac yumurta toplandigini hemşireye sormak durumunda kaldim.Hastaneden ne zaman cikacagimi yine hemsireye sorduk cunku ortada bir dr yoktu. Merak ettigim bu hastanede boyle sahipsiz kalan hasta var mi?
Bugun embriyolog beni arayarak hicbir embriyonun 6.gune istenilen sekilde gelemedigini söyledi ve mutlaka Güvenc beyi arayin dedi. Aradim.Dosyaniz önümde degil aksamuzeri ben dönerim dedi. Arayan soran yok. Mesaj attım ,bakalım.Kendimi yılgın, berbat, enayi gibi hissediyorum. Ben mi cok sey bekliyorum dr dan,hastaneden anlamadım ki.
Ya da bana mı denk geldi bu ilgisizlik?
Güvenç Bey'e tedaviye başlamadan soru sorarsanız pek güzel yanıtlıyor.Ama tedavi başladıktan sonra sorulan soruya sinirleniyor. Derin bir nefes alıyor , yüzümüze bakmadan soruyu cevaplıyor. Eminim, bizim sorularımız sade bir hasta olarak aptalcadır. Ama başka kime soracağız?Onlara güvendiğimiz için soruyoruz.
Yeniden tedaviye başlamayı düşünüyordum ama yıldım..Artık rüyalarıma giriyor.
gercekten cok uzuldum. Birsey sormak istyrm arkadasim sze peki opudan sonra embriyologlardan da 6. Gune kdr hic arayan olmadimi? Normaldearamalilardi. Istersen yuzyuzegit bi gorus guwenc bey ile eminim yapicaktrbi aciklama sakin yilmak yokbelkide daha ck basindayiz herseyin lutfen umarim bi ihmak yoktr ki burasi daihmal ediyosa bz nereye gidicz artik bilmiyrm ama bncegit gorusucem muayene degilde we ucretsz olarak bi konus bn ilk negatfimi alinca aynen o sekilde gittim konusmaya yksa kafayi yicektim bnce sende durma bigit weyuzyuze konus.
Çok üzüldüm canım gerçekten başına gelenler için ama bunun için yılma lütfen benim doktorumda güvenç bey baştan herşeyimde olağanüstü durum olmadığı sürece kendisinin olmasını istediğimi söyledim opum falan pazar güne denk geldi ama her aşamada güvenç bey yanımda oldu dediğin gibi belli bi yerden sonra biraz rahatladı gibi geldi banada ama ben tavrımı koydum biraz durumdan şikayetçi olduğumu belli ettim o da kızdığımı anladı zatenMerhaba. Sizlere sormak istedigim seyler var, canim cok sıkkın. Alinganlik mi yapıyorum yoksa her hastaya mi böyle davranıliyor merak ediyorum.31 aralık gunu opu yapıldı. Guvenc beyin hastasiyim ama o o gun olmayacagi icin Burcak Hanim yapacak denildi.opu gunu hic tanismadigim Burcak Hanim bana Kubra Hanim vasıtasıyla selam gondererek (!) mazereti oldugunu bildirdi.opuya Kubra Hanim girdi.opu sonrası odaya hicbir dr ugramadi. Ugradi ise de anestesi altindaki hastaya ne söylendi bilmiyorum, cunku esimi laboratuar a almışlar. Ben kac yumurta toplandigini hemşireye sormak durumunda kaldim.Hastaneden ne zaman cikacagimi yine hemsireye sorduk cunku ortada bir dr yoktu. Merak ettigim bu hastanede boyle sahipsiz kalan hasta var mi?
Bugun embriyolog beni arayarak hicbir embriyonun 6.gune istenilen sekilde gelemedigini söyledi ve mutlaka Güvenc beyi arayin dedi. Aradim.Dosyaniz önümde degil aksamuzeri ben dönerim dedi. Arayan soran yok. Mesaj attım ,bakalım.Kendimi yılgın, berbat, enayi gibi hissediyorum. Ben mi cok sey bekliyorum dr dan,hastaneden anlamadım ki.
Güvenç Bey'e tedaviye başlamadan soru sorarsanız pek güzel yanıtlıyor.Ama tedavi başladıktan sonra sorulan soruya sinirleniyor. Derin bir nefes alıyor , yüzümüze bakmadan soruyu cevaplıyor. Eminim, bizim sorularımız sade bir hasta olarak aptalcadır. Ama başka kime soracağız?Onlara güvendiğimiz için soruyoruz.
Çok üzüldüm canım gerçekten başına gelenler için ama bunun için yılma lütfen benim doktorumda güvenç bey baştan herşeyimde olağanüstü durum olmadığı sürece kendisinin olmasını istediğimi söyledim opum falan pazar güne denk geldi ama her aşamada güvenç bey yanımda oldu dediğin gibi belli bi yerden sonra biraz rahatladı gibi geldi banada ama ben tavrımı koydum biraz durumdan şikayetçi olduğumu belli ettim o da kızdığımı anladı zaten
İçin nasıl rahat edicekse öyle yap canım benim bütün süreçlerimde yanımdaydı ve gerçekten desteğini hissettim benim tek şikayetim bebeğim düştükten sonraki tavrıydı ama şimdi düşününce o üzüntüyle biraz haksızlık yaptığımı düşünmüyor değilim cep telefonlarından hemşiremede doktorumada her aradığımda ulaştım her aradığımda da ismimi söylediğimde hemen hatırlar 2.tedavimede Allah işi karışmazsa kendisinde devam edicemMerhaba. Sizlere sormak istedigim seyler var, canim cok sıkkın. Alinganlik mi yapıyorum yoksa her hastaya mi böyle davranıliyor merak ediyorum.31 aralık gunu opu yapıldı. Guvenc beyin hastasiyim ama o o gun olmayacagi icin Burcak Hanim yapacak denildi.opu gunu hic tanismadigim Burcak Hanim bana Kubra Hanim vasıtasıyla selam gondererek (!) mazereti oldugunu bildirdi.opuya Kubra Hanim girdi.opu sonrası odaya hicbir dr ugramadi. Ugradi ise de anestesi altindaki hastaya ne söylendi bilmiyorum, cunku esimi laboratuar a almışlar. Ben kac yumurta toplandigini hemşireye sormak durumunda kaldim.Hastaneden ne zaman cikacagimi yine hemsireye sorduk cunku ortada bir dr yoktu. Merak ettigim bu hastanede boyle sahipsiz kalan hasta var mi?
Bende yarın başlıcam aynı Dr.da giderayak aklım karıştı kızlar bu okuduklarımdan ...Bende Güvenç bey olsun her aşamada istiyodum ,tavsiye üzerine onu seçtim zaten,ee napcam şimdi ?mustafa beyi sırf bu yüzden tercih etmedim yoğunluğundan diğer Dr.lar devam ediyo diye
Çok üzüldüm canım,geçmiş olsun.tavrı nasıldıki?çok yıpratıcımı süreç,bende birde sle var ,pıhtılaşma var rezerv az ,yaş 35 ,bi umut işteİçin nasıl rahat edicekse öyle yap canım benim bütün süreçlerimde yanımdaydı ve gerçekten desteğini hissettim benim tek şikayetim bebeğim düştükten sonraki tavrıydı ama şimdi düşününce o üzüntüyle biraz haksızlık yaptığımı düşünmüyor değilim cep telefonlarından hemşiremede doktorumada her aradığımda ulaştım her aradığımda da ismimi söylediğimde hemen hatırlar 2.tedavimede Allah işi karışmazsa kendisinde devam edicem
Bebeğin gelişimi durdu benim biz elimizden geleni yaptık şunu atladığımız diyebileceğim bişey yok dedi biz embriyoları cgh göndermiştik sağlıklı embriyo konulmuştu ona rağmen böyle olması üzdü beni tabi ben sinirle sağlıklı embriyo konulduğu halde niye böyle oldu diye serzenişte bulunmuşum galiba sonraki gittiğimde üzüntüyle böyle böyle söyledin ama gerçekten yapabilecek başka biley yoktu dedi biraz utandım o zamanÇok üzüldüm canım,geçmiş olsun.tavrı nasıldıki?çok yıpratıcımı süreç,bende birde sle var ,pıhtılaşma var rezerv az ,yaş 35 ,bi umut işte
Rabbim ol dedikten sonra oluyo canım yaşa rezerve falan takılma çok ben 26 yaşına giricem 2de doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan tüpte tuttu ama gelişmedi yani olmayınca olmuyo bazenÇok üzüldüm canım,geçmiş olsun.tavrı nasıldıki?çok yıpratıcımı süreç,bende birde sle var ,pıhtılaşma var rezerv az ,yaş 35 ,bi umut işte
Canim cok uzuldum cidden kesinlikle alinganlik degil cok haklisin yerinde olsam kime edebiliyorsam sikayet ederdim tabi ki soru soracaksin zaten normal psikolijide olmuyoruz tedavi boyunca onlar da yanitlamak bilgi vermek zorunda ben kendi dr umda boyle tavirla karsilasmadim. Yalniz neden altinci gune gitmesini brklediler bunu anlamadim uc veya besinci gun duyuyorum ben bir de embriyoarin altinci gune gitmeme nedeni baska dr un opu yapmasi degildir diye dusunuyorum orada ucretsiz psikolog srvisi var ruyama giriyor diyorsun icine atmissin demek ki istersen gorus psikologla insaallah bi an once toparlanirsin Allah yardimcin olsun. İkinci tedaviye kesinlikle ayni dr la devam etmezdim yerinde olsaydim. Allah hepimizi hayirli ve vicdanli kisilerle karsilastirsinMerhaba. Sizlere sormak istedigim seyler var, canim cok sıkkın. Alinganlik mi yapıyorum yoksa her hastaya mi böyle davranıliyor merak ediyorum.31 aralık gunu opu yapıldı. Guvenc beyin hastasiyim ama o o gun olmayacagi icin Burcak Hanim yapacak denildi.opu gunu hic tanismadigim Burcak Hanim bana Kubra Hanim vasıtasıyla selam gondererek (!) mazereti oldugunu bildirdi.opuya Kubra Hanim girdi.opu sonrası odaya hicbir dr ugramadi. Ugradi ise de anestesi altindaki hastaya ne söylendi bilmiyorum, cunku esimi laboratuar a almışlar. Ben kac yumurta toplandigini hemşireye sormak durumunda kaldim.Hastaneden ne zaman cikacagimi yine hemsireye sorduk cunku ortada bir dr yoktu. Merak ettigim bu hastanede boyle sahipsiz kalan hasta var mi?
Baslarsin ins oyle dusunme arkadasim. Burada bir suru kisi kurler filan deniyorlar ise yarayan da oluyor. Sifanin nerden gelecegi belli mi olur dr unun numarasi yok mu sende ne zaman icecegini ona sorsan olmaz mi? Her sey gonlunce olsunGittim bugün tedaviye başlıcam diye düşünüyordum ,canım çok sıkkın ,adetin 2.günü muayenede bir kıstım var ve hiç yumurta görmedi Dr.estrodoil ve progesteron du galiba testi yapıldı estradiol <5 çıktı ,çok kötü bu ay başlamanın anlamı yok dedi Güvenç bey,çok yüksek doz tedavide yapsak sonuç alamayız diye cyclo-progynova verdi bugün itibariyle içicem 21 gün sonra ilaç bitire adet olunca gitcem ,ama şuan adetim zaten adetliyken içilirmi bu ilaç,kullanan varmı,2,3 ay bakıcaz yumurta olursa tedaviye başlıcaz,hiç başlayamayabilirizde :-((
peki senn fsh falan nasıldı acaba? durumumuz benziyor biraz. progsteron kaç çıktı? sana tedaviye başlarsa tedavide düşük dozlar mı kullanacak ? cylo prognıva neden verdi peki? adetlerin mi düzensizdi cnm?Gittim bugün tedaviye başlıcam diye düşünüyordum ,canım çok sıkkın ,adetin 2.günü muayenede bir kıstım var ve hiç yumurta görmedi Dr.estrodoil ve progesteron du galiba testi yapıldı estradiol <5 çıktı ,çok kötü bu ay başlamanın anlamı yok dedi Güvenç bey,çok yüksek doz tedavide yapsak sonuç alamayız diye cyclo-progynova verdi bugün itibariyle içicem 21 gün sonra ilaç bitire adet olunca gitcem ,ama şuan adetim zaten adetliyken içilirmi bu ilaç,kullanan varmı,2,3 ay bakıcaz yumurta olursa tedaviye başlıcaz,hiç başlayamayabilirizde :-((
Allah Allah ya bu aralar hep olumsuz seyler duyar olduk bahceciyle alakali simardilar mi diye geciyor artik aklimdan para konusunda cin gozler kesinlikle transferde filan narkoz oneriyorlar benim ilk denememdi narkoz parasi odeyin dediler ben de demek ki cok acitan bir islem diye dusunmustum ama aklima geldi daha once hic narkozdan bahsedilmedi dr agrisiz islem demisti dedim ondan sonra istemiyorsaniz almayabilirsiniz denildi eve geldim kime sorduysam hic gerek yok narkoza filan dedi. Elinde belgen var hakkini arayacagin muhakka ki bir yer vardir birilerine danisip bunun pesini birakma derim. Hepimizin elinde var o kagitlardan bir yil ucretsiz yaziyor kesinlikle de fark alinir falan yazmiyor oyle sey olur mu ya bugun sana yapiyorlar bunu kimse sesini cikarmazsa yarin herkese yapilacakArkadslar bugun bahcecide randewum wardi eylul sonu 30 u gbi dondurulan embriyolarimi Bi yil ucretsz olarak sakliycak we bunuyazili belgeyle bna bildiren bu kurum bugun gelmis 4 aydahi olmamiskn embriyolarimin donduruldugu yeni cikardkklari fiyt listesiyle bnden tam 1300 tl para talep ettiler. Bu yaptiklari nasil birsey bizimle oynuyorlar bahceci gbi bi kuruma guwenemeyeceksek nereye gidip kndimizi emanet edelim? Yaptiklari cok ayip ck ama ck uzgunum Allah ellwrine dusurmesin. Bna eylulde werdikleri anlasma kagidimizda bi yil ucretsz saklanir diyodu bi yildan sonra 500 tl para istenir yaziodu daha 4 ay olmafi ya 4 ay. Tum guwenimi yerle bir eden bahceci hc kimseye tawsiye etmeyecegm seni artik yaptigin ck ayip cok ucuz bi numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?