Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Benden henüz öyle bisey istenmedi ama öyle bi durumla karsilasirsam asla kabul etmem

peki senn fsh falan nasıldı acaba? durumumuz benziyor biraz. progsteron kaç çıktı? sana tedaviye başlarsa tedavide düşük dozlar mı kullanacak ? cylo prognıva neden verdi peki? adetlerin mi düzensizdi cnm?
Benim fsh Eylül'de 13,50 çıkmıştı,bi daha bakılmadı ,dün Dr.bakacaktı ama sonuç hemen çıkmıyor diye gerek görmedi,senin durumun ne?doktorun kim?tedaviye başlama aşmasına gelebileceğim şüpheli ama doz kısmını bilmiyorum henüz o aşamada değiliz ama havuz yöntemi olacaktı 1 ay dondurcaktı ,sonra transfer.cyclo prgognıvayı verme sebebi;estradiol çok düşük<5 ,diğeri progeteronmuydu öbür test prolaktin mi hatırlayamıyorum,test sonucunu mail aymadılar.bendeki kayıp,adetler de düzensiz ama asıl yumurta yoktu hiç bu ay,geçen ay 2-3 vardı,anlamadığım bu rezerv az da böyle ay farkıyla bitermi,yada bu ay yoksa öbür ay olabilirmi?

Ben Dr.a kürlerin faydası olurmu diye sordum rezerv azlığı için,ona göre yok ama bukadar kişi uyguluyor bana mantıklı geliyo ama ben şu anda tedaviye başlamadım daha ama Dr.kontroldeyim 21 gün cyclo progyynova kullanıp gitçem tekrar,yumurta bu ay görmedi,geçen ay 2,3 vardı.amh 0,42 benim,fsh 13,50 dört ay evvel,e2 de<5 çıktı,vahim durum yani,kür uygulamak istiyorum ama bu ilaçla olurmu ki,çörek otu,bal,tarçın. Deniyor,incir kürü deniyor.keten tohumu deniyor,bilgisi olanlar yardımcı olurmu ...ben aynı zamanda sle (lupus)yim,bide üstüne kanda pıhtılaşma var,yaş 35,panik atak.rezerv az ,..psikolojim alt.üst resmen,eşimlede hergün kavga...hayat çok çekilmez benim için bu aralar,heriçtiğim,içeceğim ilaçtan korkuyorum lupusu etkilermi diye.anlayacağınız MUTSUZ bi tüp bebek tedavi aday adayıyım...

Arkadasim Allahim yar ve yardimcin olsun ama bol dua et inan birseylerin guzel gidecegine esinlede ttartsmk yerine oturt karsina we anlat sana ck ihtiycm war diye we sende buna inanki dawranis haline donussun. Cok zor donemlerden geciyrz gercktn ck zor. Kndime ederkn dua her daim aklimdasjniz Allahim nolur wersin hepimize hayrli saglkkli ewlatlar bu surec nolur hayrlarla bitsin artik

Burada kur yapip sonuc alan kisiler okudum ben. İncir kurunun yum sayisi cogaltmada etkisi oluyormus. Bal polen gibi seyler de okudum. Sifanin nereden gelecegi belli olmaz. Rabbim bir bahaneyle onu gondrir sana bize dusen sifayi aramak. Tedavi sureci basli basina cok sıkıntılı cok hassas bir surec daha tedaviye karar verir vermez psikolijimiz degisiyor kaygilar endiseler stresler derken bir de o kadar hormon yukleniyor. Tabi en yakinimizdakilere oatliyoruz ister istemez karsimizdaki de anlayisli olmayinca kopuyor kiyamet. Hepimiz seni cok iyi anliyoruz Allah yardimcin olsun biraz ilimli olmaya calismak sana dusuyor. Soyle dusun ki sen uzulsen de uzulmesen de ne olursa olsun nasibinde ne varsa o olacak. Belki de sonu cok guzel olacak o yuzden simdiden uzulup kendini hirpalama. Allah korusun netice alamazsan ona o zaman uzulursun simdiden kendini yorma. Belki de bu kotu gunleri bosuna yasamis olacaksin her sey guzelmilacak. Hz meryem bakireylen hamile kaldi ve hz ibrahim yasliydi karisi kisirdi cocugu oldu imkansiz diye bir sey yok. Burada ne hikayeler okuduk. İnsaallah mucizen en kisa zamanda seni bulsun
Kızlaaaaaaaaaar bir kızım olacak. Dün öğrendik. Rabbim gönlümdekini nasip etti inşallah sağlığıyla bereketiyle hayrıyla gelsin. :)
Masaallah omrunce saglikli hayirli mutlu bir cocuk olsun.

Duzelteyim hz zekeriyya yazacagima hz ibrahim yazdim

cnm fsh yüksek olanlar diye bir grup var oraya bakarsan birçok soruya cevap alabilirisn. incir kürü prolaktin nasıl eğer yüksekse daha da yükseltiyor.ben bu ay her gün 2 tane falan yedim 35e yükseldi o yüzden kürü yapmakta tereddüt yaşadım açıkçası.

Bizde tüp yaptırmayı düşünüyoruz fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz birde tüp raporu kabul ediyormu hastane?

Bizde tüp yaptırmayı düşünüyoruz fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz birde tüp raporu kabul ediyormu hastane?
Rapor fulya bahcecide yok. Umutta var sanirim. Fiyati 2014 yilinda 5900+ilac parasi idi bu yil zam gelmis olabilir. İlaclar da 1500-2500 arasi degisiyor. Tedavin hayirli olsun simdiden

Progesteron yapıldı 0.4 çıktı bende e2 de 5 den küçük

Progesteron yapıldı 0.4 çıktı bende e2 de 5 den küçük
anladım demekki cyloyu ondan verdi.östrojen içeriyor.adetlerin nasıl oluyor peki? cylo adet düzenli olsun o değerler düzelsin diye verdiler bana ama bu ay östrojen 8 falan çıktı benim de..sana nasıl bir açıklama yaptı doktor yani neden vermiş cyloyu ? peki daha önceden nasıl çıkıyordu değerlerin cnm??fsh yüksekken o değer düşüyor. östoren yüksekken fsh düşüyor böyle yani..adaçayı ,keten tohumu ,baklagiller de iyiymiş östorojen için.bunları tüketmeye çalışıyorum ben de.inşallah tedavilerimiz güzel sonuçlanır.

Havuzlama demek birkac ay yumurta toplayip dondurmak,sonra deneme yapmak.Boylece uc deneme maliyetine bes alti kez yumurta toplanip denenmis oluyor,deneme sayisi azalinca cekilen iskence de azaliyor.Bir seferde toplanan yumurtalar cozuluyor ve en saglikliklari seciliyor.Bizim uc seferde toplanan yumurta sayimiz diger hastalarin tek yumurta toplma sayisina ancak geliyor...

anladım çok teşekkürler.5-6 kez toplama baya maliyetli oluyor.ama nasip belki 2 seferde yeter belki dediğiniz gibi 5-6 sefer bilemiyoruz.inşallah hayırlı güzel haberler alırız. bu arada herhangi bir ilaç falan kullanıyor usunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…