- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
günaydın cnm ,
bugün transferin vardı hatırladığım kadarıyla,
inş çok güzel geçer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar inş.
dualarımdasın,
cnm bugün kontrolüm vardı biliyorsun.
senin dediğin gibi perşembe gününe gün verdiler:)
inş transferlerimiz hayırlısı ile tamamlanır.
banada jel verdi estrofeme devam dedi.
Yapma bence..Biraz daha sabır..Ayrıca kasık ve bel ağrısı çok çok normal..İyi yada kötü bir sonuç için işaret değil..Her durumda bu ağrılar olabiliyor. İki sonucu da yaşayan biri olarak her tedavimde ağrım oldu.Benim kasıkta ve belimdekı Ağrı gecmedıbugün transferimin 10.gunu acaba test yapsammı
Yapma bence..Biraz daha sabır..Ayrıca kasık ve bel ağrısı çok çok normal..İyi yada kötü bir sonuç için işaret değil..Her durumda bu ağrılar olabiliyor. İki sonucu da yaşayan biri olarak her tedavimde ağrım oldu.
Bugun bende cok stresliyim belimin agrisi tekrar basladi normalde bugun yarin adet gunum surekli tuvaletteyim moralim kotu aglayasim geliyor insallah olmam negatif olan denemelerimde adetim gununde olmustum o yuzden korkuyorumbi tek kizima hamileyken adet Olmamistim Allah yardimcimiz olsun insallah hepimizinki guzel sonuclansin
Test günü yaklaşırken stresin olması çok normal.Sakin olup takmasan zaten bi tuhaflık aramak lazım.Ne yapalımki beklemek ve sabır bizim en büyük sınavımız. Dr'unuz kimdi? Bazen değişiyor 12 . gün mü 15.gün mü sizin tahliliniz?Tşkkr ederim canım....benim ağrılarım dışında başka belirtim,test günüm yaklaştıkça stresim de artıyor...
Test günü yaklaşırken stresin olması çok normal.Sakin olup takmasan zaten bi tuhaflık aramak lazım.Ne yapalımki beklemek ve sabır bizim en büyük sınavımız. Dr'unuz kimdi? Bazen değişiyor 12 . gün mü 15.gün mü sizin tahliliniz?
kızlar dayanamadım transferimin 10.gunu evde kendim test yaptım,silik çizgi çıktıen iyisi test gunu ayın 31'ni beklemek
Şimdi şöyle düşününki normal bir gebelik bile adetimiz geçtikten sonra yapılan tahlillerde çıkıyor. Sizin tahlil gününüze daha var. Yani adet tarhinizi geçirmenizede çok var. Varsa bile idrar tesinde çıkmazki.Bir ihtimal kanda belli olabilir. Yapmayın ama böyle Cumartesi güzel haberler gelecek inşallah.
Silik ciktiysa onuncu gunde guzel haberler geliyor
Bn de senin gıbı dayanamayıp test yapmıştım sekizinci gün ikinci çizgi silik çıkmıştı 10. gel koyulaşmış ama benim çift transferdiVe ikisi de tutmustu Bu yüzden çizgileri erken gördüm sanırım doktorlar İdrar testine kabul etmiyorlar ama bence inşallah sende hamilesinDr'a sordum canım ,bu testlere itibar etmemiz gerektıgını soyledı,kesın sonuç kan tahlili..
Bn de senin gıbı dayanamayıp test yapmıştım sekizinci gün ikinci çizgi silik çıkmıştı 10. gel koyulaşmış ama benim çift transferdiVe ikisi de tutmustu Bu yüzden çizgileri erken gördüm sanırım doktorlar İdrar testine kabul etmiyorlar ama bence inşallah sende hamilesin
Aaa masaallah kan tahlili de yap icin rahat etsin. Benim bebisin biri bizi yari yolda biraktii digeriyle devam ediyoruz insaallah saglikla devam eder. Senin de hakkinda hayirlisi neyse o olsun saglikla 9 ayini tamamlarsin insHayırlı olsun cnm senin bebişlerdeinşllh ben yıne dayanamadım bu sabah Yaptım, çift çizgi çıktı ,tranfer günümü saymazsak 12. Günüm bugün.... Bıraz kasık ağrımda var korkuyorum... Bemımde dondurulmuş 2 embrıyo transfer edıldı.... Hepımız ıcın Hayırlısı olsun....
Hayırlı olsun cnm senin bebişlerdeinşllh ben yıne dayanamadım bu sabah Yaptım, çift çizgi çıktı ,tranfer günümü saymazsak 12. Günüm bugün.... Bıraz kasık ağrımda var korkuyorum... Bemımde dondurulmuş 2 embrıyo transfer edıldı.... Hepımız ıcın Hayırlısı olsun....
Güzel kokular geliyorrr senden bize doğruuu :)) Artık yap bari bi kan testi sende rahatla bizde :) Normalde kaçıncı gün yapılacaktı bu test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?