Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

günaydın cnm ,

bugün transferin vardı hatırladığım kadarıyla,
inş çok güzel geçer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar inş.
dualarımdasın,

teşekkür ederim canimm
bugun tam bir hafta oldu ise basladimm
dinlenme surecimde iyi geçti
biz 5 kiz kardeşiz hergun biri benimleydi diyebilirim :)

Benim kasıkta ve belimdekı Ağrı gecmedı bugün transferimin 10.gunu acaba test yapsammı
Yapma bence..Biraz daha sabır..Ayrıca kasık ve bel ağrısı çok çok normal..İyi yada kötü bir sonuç için işaret değil..Her durumda bu ağrılar olabiliyor. İki sonucu da yaşayan biri olarak her tedavimde ağrım oldu.

Tşkkr ederim canım....benim ağrılarım dışında başka belirtim,test günüm yaklaştıkça stresim de artıyor...

Bugun bende cok stresliyim belimin agrisi tekrar basladi normalde bugun yarin adet gunum surekli tuvaletteyim moralim kotu aglayasim geliyor insallah olmam negatif olan denemelerimde adetim gununde olmustum o yuzden korkuyorum bi tek kizima hamileyken adet Olmamistim Allah yardimcimiz olsun insallah hepimizinki guzel sonuclansin

Canım bence hiç negatif düşünme ,güzel şeyler düşün,negatif düşünceleri çağırma nolur kendine....inşallah hepimiz guzel sonuç alıcaz Allah'ın izniyle

kızlar dayanamadım transferimin 10.gunu evde kendim test yaptım,silik çizgi çıktı en iyisi test gunu ayın 31'ni beklemek

Tşkkr ederim canım....benim ağrılarım dışında başka belirtim,test günüm yaklaştıkça stresim de artıyor...
Test günü yaklaşırken stresin olması çok normal.Sakin olup takmasan zaten bi tuhaflık aramak lazım.Ne yapalımki beklemek ve sabır bizim en büyük sınavımız. Dr'unuz kimdi? Bazen değişiyor 12 . gün mü 15.gün mü sizin tahliliniz?

Dr'um Mustafa bahçeci ,15.gun

kızlar dayanamadım transferimin 10.gunu evde kendim test yaptım,silik çizgi çıktı en iyisi test gunu ayın 31'ni beklemek

Şimdi şöyle düşününki normal bir gebelik bile adetimiz geçtikten sonra yapılan tahlillerde çıkıyor. Sizin tahlil gününüze daha var. Yani adet tarhinizi geçirmenizede çok var. Varsa bile idrar tesinde çıkmazki.Bir ihtimal kanda belli olabilir. Yapmayın ama böyle Cumartesi güzel haberler gelecek inşallah.

Çok doğru söylüyorsun canım,fazlasıyla taktım kafaya,evde yapılan teste sonuç varla yok arası birşey çıktı ...

Dr'a sordum canım ,bu testlere itibar etmemiz gerektıgını soyledı,kesın sonuç kan tahlili..
Bn de senin gıbı dayanamayıp test yapmıştım sekizinci gün ikinci çizgi silik çıkmıştı 10. gel koyulaşmış ama benim çift transferdiVe ikisi de tutmustu Bu yüzden çizgileri erken gördüm sanırım doktorlar İdrar testine kabul etmiyorlar ama bence inşallah sende hamilesin

Hayırlı olsun cnm senin bebişlerde inşllh ben yıne dayanamadım bu sabah Yaptım, çift çizgi çıktı ,tranfer günümü saymazsak 12. Günüm bugün.... Bıraz kasık ağrımda var korkuyorum... Bemımde dondurulmuş 2 embrıyo transfer edıldı.... Hepımız ıcın Hayırlısı olsun....

Kizlar bende bahcecide yaptirdim ilk bebegimi ilk seferde tuttu su anda kizim iki yasinda Allah uzun ömür versin..simdi ikinci icin gidicem nasipse...Allahim herkese bu duyguyu yasatsin insallah...
ben ilk tup bebek icin amerikan memorial ve bahceci arasinda tereddutde kalmistim hepsiyle ön gorusme yapip karar verecektim...amerikan hastanesinde bulent urban ki kendisi cok iyi bi doktor ancak ne dogru duzgun yanit aliyosun ne de ulasabiliyosun...hatta bi arkadas sey demisti cok mesgul tabiki her istediginde ulasamazsin galiba arkadas baska devirde yasiyodu okadar para dokupte telefonuna bile cikmayan doktorla pek işim olmazdi zaten..
Ben biraz hayal kirikligina ugramistimki yazliktaki komsumuzun anestezisit kizi ki bu saydigim hastanelerin hepsinde calismis biri..dediki muhakkakki hepsinin doktorlari iyidir ancak tup bebekte labaratuvar cok onemli su anda en gelismis labaratuvar bahceci tup bebekte dedi ve bende kararimi verdim gittim dr.um yurt disina ciktigi zaman bile telefonunu herzaman acti sabrina hayranim :)
simdi ikinci icin gidicem bakalim hayirlisi..hepinize bol bol dua ediyorum sevgiler...

Aaa masaallah kan tahlili de yap icin rahat etsin. Benim bebisin biri bizi yari yolda biraktii digeriyle devam ediyoruz insaallah saglikla devam eder. Senin de hakkinda hayirlisi neyse o olsun saglikla 9 ayini tamamlarsin ins

Güzel kokular geliyorrr senden bize doğruuu :)) Artık yap bari bi kan testi sende rahatla bizde :) Normalde kaçıncı gün yapılacaktı bu test?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…