Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar harf hatalarim ve yazim hatalarim icin kusura bakmayin lutfen cep den girip yaziyorum klavye turkce klavye olmadigi icin yazim hatasi olabiliyor...

Adet olucakmısım gıbı sancımda var
Evet benimde oyle oldu canim cok iyi hatirliyorum cunku dedimki kesin adet oluyorum bu seferde olmadi.. doktorumu aradim daha dur bakalim sonucu almadan bu ne panik dedi ayrica yerlesme agrisida olabilir dedi...gercekten birebir adet sancisina benziyor...insallah yerlesme agrisi seninkide dua ediyorum....inan bende heycanlandim :)

Cok cok tskkr ederım canım ,manen bana şu an bana çok moral oluyorsun....inşallah dedıgın gıbı olur

Bende tıpkı senin gibi ikinci çocuk için yollardayım .Ama ben çok ara verdim.Kızım 10 yaşında.BAkalım kısmetimizi yaşayayıp göreceğiz. Benim Dr'um da Erbil bey. Sağolsun bende hep ulaşıyorum kendisine..:)

Cok cok tskkr ederım canım ,manen bana şu an bana çok moral oluyorsun....inşallah dedıgın gıbı olur
Kanı verdinmi artık?? Bak bende tecrübeliyim bu konuda. Adetsancısı ve ve karnında şişlik vs.. hepsi olabiliyor. Belirtilerinin adet belirtisinden farkı olmuyor. Hiç dinleme kendini.

Canim bu duguyu yasayan bilir...insan okadar kendini dinliyoki arkadasin dedigi gibi.ama ben senin sonucundan cok umitliyim Allahim bosa cikarmicak insallah hayallerini emeklerini...ama bugun bize guzel haber ver artik..:)

Oylemi cok sevindim canim beraber koyulmusuz desene yollara :) olsun be canim benim gorumcemde tup bebek yapti 15 gun sonra dogum yapicak onun ogluda 7 yasinda ama 42 yasindayken bi cocuk daha istedi.. bazen bende iki kucuk cocuga bakabilirmiyim diye endise etmiyo degilim acaba okula gitseydi kizim ozamanmi yapsaydim diye cok dusundum ama yas 35 yolun yarisi gec kalmak istemedim...

Bu arada erbil beyde cok iyi bi doktor her sorunu sabirla cevapliyor..benim ilk tup bebek tedavimde doktorumun acil bi durumu vardi yumurta toplama vaktine denk gelmisti erbil beyle ozaman tanistirdi bizi toplama islemini erbil bey gerceklestirdi..kendisi bizi surekli bilgilendirdi doktorumuz gelene kadar...cok ilgili biriydi sagolsun...

Kızlar sonucum 415.4 sizce nasıl? Moralım bozuk,düşük diyenler var
Canim hamilesin tabiki dusuk diyenler kimse kusura bakma ama cahilce bi soylem bence...hayirli olsun :)) cok sevindim hemde cok...hemen arayip doktoruna sorsana eger icin rahat edecekse...ama bence birak uzulmeyi mutlu ol biraz :)

Canim hamilesin tabiki dusuk diyenler kimse kusura bakma ama cahilce bi soylem bence...hayirli olsun :)) cok sevindim hemde cok...hemen arayip doktoruna sorsana eger icin rahat edecekse...ama bence birak uzulmeyi mutlu ol biraz :)

Konuştum dr'la çok iyi dedı ,bugunde yapılan testın sonucu normal değer 160'larda olması gerekirken,senın 415 ıyı dedı ve rahatladım canım....Şubat 11'e randevu verdıler..

Konuştum dr'la çok iyi dedı ,bugunde yapılan testın sonucu normal değer 160'larda olması gerekirken,senın 415 ıyı dedı ve rahatladım canım....Şubat 11'e randevu verdıler..
Biseyler daha yaziyodum ki msjin geldi....tebrik ederim canim cok sevindim tamamina erdirsin Allahim insallah...bahsettigim gorumcemin 270 cikmisti cok mutlu olmustu...gebe olmayanlarin beta hcg si 10 dan yukari asla cikmaz oyle dusunursen senin nekadar kesin oldugunu anlarsin...:)

Âmin canım,çok tskkr ederım....insllh yakın zamanda sendende guzel haberler alırız

Bende mustafa beyin hastasıyım dondurulmusla bahcecideki ilk deneme de tuttu bchg 3679 çıktı şimdi kese yada keseleri girmek için gün sayacagim beklemeler bitmiyoki

Bende mustafa beyin hastasıyım dondurulmusla bahcecideki ilk deneme de tuttu bchg 3679 çıktı şimdi kese yada keseleri girmek için gün sayacagim beklemeler bitmiyoki
Canim hayirli olsun...ne mutlu bize boyle guzel haberler aliyoruz...tahminimce 5 haftaliksin..insallah keseyi de gorup minik yavrunun kalp atislarinida duyarsin...dunyanin en guzel seyidir o sesi duymak...:)umarim bizide haberdar edersin...sevgiler..

Merhaba, benim bugün ilk günü adetin, 2. Günü gel dedi Güvenç bey ama bugün kapalı klinik randevu alamıyorum. Yarın ararsamda boş randevu yoksa ne yapmalıyım, ve gidince e2 yapılacak tahlil, fsh istemedi kendi ama ben yaptırayim diyorum o da adet 3, gun yapiliyo galiba uymuyo zaman ne onerirsiniz

Canim nacizane benim fikrim yarin randevu bulamasanda guvenc beyle telefonla konusman....cunku dedigin tahliller adetin 3.gunu yapiliyor....kendisiyle gorusmek istedigini mutlaka soyl o an musait olmasa bile sana mutlaka dönüyorlar...

Kızlar günaydın,bırsey sorucam kullandığımız jelden sıze parca gıbı bırsey geldımı hıç,bıraz kahverengıyle karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…