- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
canım düşük oluyosa embriyo oluyor yani o başka bir durum.Canim ben yasamadim ama gorumcemde de surekli dusuk oluyodu tutmuyodu
Artık tahlil günü dimi ?? Merakla bekliyorummTransfer Gününü saymazsak 14.gun cnm
Canım tahlılım yarın....Artık tahlil günü dimi ?? Merakla bekliyorumm
İçimde oldu bu iş diye bir his var :) Yarın ola hayrola diyelim :)Canım tahlılım yarın....
İçimde oldu bu iş diye bir his var :) Yarın ola hayrola diyelim :)
İnşşşlh canım,moral oldun bana[/QUOT
Hepiiz birbirimize moral verip destek oluyoruz..Senin alacağın güzel haberi paylaşmak hem sevincini pekiştiriyor hemde bizim gibi bekleyenlere de umut oluyor. Hepimiz bir zincir gibi bağlanıyoruz birbirimize..
Doktorun kimKizlar bende bahcecide yaptirdim ilk bebegimi ilk seferde tuttu su anda kizim iki yasinda Allah uzun ömür versin..simdi ikinci icin gidicem nasipse...Allahim herkese bu duyguyu yasatsin insallah...
ben ilk tup bebek icin amerikan memorial ve bahceci arasinda tereddutde kalmistim hepsiyle ön gorusme yapip karar verecektim...amerikan hastanesinde bulent urban ki kendisi cok iyi bi doktor ancak ne dogru duzgun yanit aliyosun ne de ulasabiliyosun...hatta bi arkadas sey demisti cok mesgul tabiki her istediginde ulasamazsin galiba arkadas baska devirde yasiyodu okadar para dokupte telefonuna bile cikmayan doktorla pek işim olmazdi zaten..
Ben biraz hayal kirikligina ugramistimki yazliktaki komsumuzun anestezisit kizi ki bu saydigim hastanelerin hepsinde calismis biri..dediki muhakkakki hepsinin doktorlari iyidir ancak tup bebekte labaratuvar cok onemli su anda en gelismis labaratuvar bahceci tup bebekte dedi ve bende kararimi verdim gittim dr.um yurt disina ciktigi zaman bile telefonunu herzaman acti sabrina hayranim :)
simdi ikinci icin gidicem bakalim hayirlisi..hepinize bol bol dua ediyorum sevgiler...
Eski doktorum enver kurt du yine orda olsaydi yine ona gidecektim ama yurt dışına gitti...bugun gurkan arikan a gittim espirilerle gulerek gecen guzel bi gorusmeydi cok sıcak ve samimi geldi bana...bakalim hayirlisi tedaviye basladik...Doktorun kim
Hayırlı olsun bende Güvenç beye gidiyorum aynı merkezdeEski doktorum enver kurt du yine orda olsaydi yine ona gidecektim ama yurt dışına gitti...bugun gurkan arikan a gittim espirilerle gulerek gecen guzel bi gorusmeydi cok sıcak ve samimi geldi bana...bakalim hayirlisi tedaviye basladik...
Bu arada ben sanirim 12.gunuydu dayanamayip test yaptim evde silik olsada cift cizgi cikmisti simdi kizim var :) doktorumda guvenilir olmaz demisti ama dayanamiyorki insan...mesela ayni seyi tup bebekten onceki aşilamadan sonra yapmistim tek cizgi cikmisti israrla test yaptim pes pese 3 kez ama hep tek cizgiydi anladimki tutmamisti....kesin olmasada az cok fikir veriyor bence evde yapilan test...
Henüz tedavi aşamasına geçemedik biz.iki aydır gidiyorum rezerv az bende ,muaynedene yumurta görünmedi geçen ay hormon tahliller de iyi çıkmadı ilaç verdi,yeni bitti bu hafta gitçem tekrarguvenc beyde cok tatli bi doktor muayene olmadim ama tanisma firsatim oldu....belki karsilasmis bile olabiliriz orda :)
Tedavinin hangi asamasindasin?
Senin icinde hayirli bi sonucla sonuclanmasini tum kalbimle dilerim...
Canım hic umudunu kaybetme benim esimin ailesinde ve cevremde okadar cok var ki tup bebek macerasi ve hepside guzel sonuclandi seninde Insallah guzel sonuclanir...bir tane yumurtasi olupta bebekle sonuclanani gordum...darisi sana insallah...
Saol cnm,vermezmıyım verıcem haber,olumlu yada olumsuz ...Badembadem34 Canim Insallah guzel haberler alacaksin bugun...silikte olsa cift cizginin pek yanildigini gormedim :) sabirsizlikla bekliyorum sonucu lutfen bizide haberdar et...o duyguyu cok iyi bilirim kalbim oyle atiyoduki sonucu alacagim zaman hatta bakamamistim esime sen bak demistim...guzel haberlerini bekliyoruz...
Adet olucakmısım gıbı sancımda varBadembadem34 Canim Insallah guzel haberler alacaksin bugun...silikte olsa cift cizginin pek yanildigini gormedim :) sabirsizlikla bekliyorum sonucu lutfen bizide haberdar et...o duyguyu cok iyi bilirim kalbim oyle atiyoduki sonucu alacagim zaman hatta bakamamistim esime sen bak demistim...guzel haberlerini bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?