Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba ;
Bir çok yere yazdım.Güvenç Bey in hastasıyım.
Sizlerlede paylaşmayı ve birlikte sesli düşünmek istiyorum.
ilk tüp bebek denemem....
ilkinde yumurta 1 adet büyüdü iptal edildi tedavi aşılama yapıldı tutmadı.
2.sine başladık.8 yumuratdan 6 sıolgun çıkmış.ama 5 döllenmedi 1 de anormal döllenmiş.

Eşimde varikosel kaynaklı sperm problemi vardı.ama 1 sene önce ameliyat oldu şuan değerleri.bunu teyitte ettiler.
yumurta ve spermde de görüşte birşey yok deniyor.dna hasar testi istendi onu daha yaptırmıştık ameliyat olmadan önce onda sorun yok.
kromozon testi istendi birde.15 gün sonra çıkacak.
daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

Herseyguzelolcak arkadasim ben yasamadim ama gorumcemde hep dusukoluyordu tutmuyodu sonunda kendi israri ile kromozom testi istedi nedense doktorun aklina gelmedi bunu istemek ve sorunun kromozomlarda oldugu anlasildi...en son dollenen 4 yumurtanin 3 unde kromozom bozuklugu cikti iyiki yaptirmis cunku saglikli diye konulabilirdi ve dollenme surecinde herhangi bi anormallikte yoktu kalan birtanede kondu ve simdi hamile...o yuzden umudunu kaybetme...sebebi netlesirse ona gorede bi tedavi uygulanir mutlaka...

Son düzenleme:

Doktorun kim

Bu arada ben sanirim 12.gunuydu dayanamayip test yaptim evde silik olsada cift cizgi cikmisti simdi kizim var :) doktorumda guvenilir olmaz demisti ama dayanamiyorki insan...mesela ayni seyi tup bebekten onceki aşilamadan sonra yapmistim tek cizgi cikmisti israrla test yaptim pes pese 3 kez ama hep tek cizgiydi anladimki tutmamisti....kesin olmasada az cok fikir veriyor bence evde yapilan test...

Eski doktorum enver kurt du yine orda olsaydi yine ona gidecektim ama yurt dışına gitti...bugun gurkan arikan a gittim espirilerle gulerek gecen guzel bi gorusmeydi cok sıcak ve samimi geldi bana...bakalim hayirlisi tedaviye basladik...
Hayırlı olsun bende Güvenç beye gidiyorum aynı merkezde

guvenc beyde cok tatli bi doktor muayene olmadim ama tanisma firsatim oldu....belki karsilasmis bile olabiliriz orda :)
Tedavinin hangi asamasindasin?
Senin icinde hayirli bi sonucla sonuclanmasini tum kalbimle dilerim...

Slm cnm,bende Mustafa bey'in hastasıyım ,bende dayanamayıp,12.gun test Yaptım benimde cıft cızgı ve sılık çıktı ,bugün test günüm bakalım sonuç ne olacak senınde sımdıden tedavın hayırlı olsun...

guvenc beyde cok tatli bi doktor muayene olmadim ama tanisma firsatim oldu....belki karsilasmis bile olabiliriz orda :)
Tedavinin hangi asamasindasin?
Senin icinde hayirli bi sonucla sonuclanmasini tum kalbimle dilerim...
Henüz tedavi aşamasına geçemedik biz.iki aydır gidiyorum rezerv az bende ,muaynedene yumurta görünmedi geçen ay hormon tahliller de iyi çıkmadı ilaç verdi,yeni bitti bu hafta gitçem tekrar

Canım hic umudunu kaybetme benim esimin ailesinde ve cevremde okadar cok var ki tup bebek macerasi ve hepside guzel sonuclandi seninde Insallah guzel sonuclanir...bir tane yumurtasi olupta bebekle sonuclanani gordum...darisi sana insallah...

Canım hic umudunu kaybetme benim esimin ailesinde ve cevremde okadar cok var ki tup bebek macerasi ve hepside guzel sonuclandi seninde Insallah guzel sonuclanir...bir tane yumurtasi olupta bebekle sonuclanani gordum...darisi sana insallah...

Âmin cnm

Badembadem34 Canim Insallah guzel haberler alacaksin bugun...silikte olsa cift cizginin pek yanildigini gormedim :) sabirsizlikla bekliyorum sonucu lutfen bizide haberdar et...o duyguyu cok iyi bilirim kalbim oyle atiyoduki sonucu alacagim zaman hatta bakamamistim esime sen bak demistim...guzel haberlerini bekliyoruz...

Saol cnm,vermezmıyım verıcem haber,olumlu yada olumsuz ...

Adet olucakmısım gıbı sancımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…