Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Doktorum daha aramadı.. laboratuvar dan arayan kişi bugün donduracağız transfer aşamasına gelindiği zaman çözüp gelişimine bakacağız 4. Gün 5. Gün transfer yapar doktor büyük ihtimalle dedi.. durumu iyi, gelişimi de gayet iyi dedi.. inşallah havuz falan demez Güvenç hoca.. istanbul dışından geliyorum çalıştığım için de bana çok zor oldu.. kimsenin haberi yok. O bir tanecik benimle kalır inşallah..

Üç yumurtam vardı benimde, bende havuz yaptım +4 =7 oldu. Havuz yapmak saçma geldi bize, bi deneseydik olmasaydı bidaa baştan başlasak dı. Ikinci opu da aynı ilaçları kullanıyoruz yine, çok da maliyet farkı yok bence belki gerek bile kalmayacakken baştan başladık

Kalanlarıda donduralım diyolar ordada bi kararsızlık+ maliyet geliyo. Bilmiyorum yaa şans nasip kısmet. İnş o bitane bebiş olsun

Amin inşallah..dediğiniz gibi zaten 1 tane yetiyorsa havuz çok kafa karıştırıcı...Ben o durumu gayet iyi olan embriyomla şansımı denemek istiyorum..
Hatta beni arayan kişi gelişimi gayet iyi, hatta başı da oluşmuş dedi.. ya da ben o oluşan şeyi heyecandan yanlış anlamış olabilirim..ama bir şeyi daha oluşmuş.. demek ki iyi bir kalitede embriyo..

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun bende taa abd den geliyorum ama Guvenc Hoca bana havuz dedi o yuzden hic belli olmaz. Tabi bu kesinlikle senin secimin istemezsen havuz yapilmaz. Gelisimi guzelmis insallah tutunur ve hep seninle kalir canim :)

Son düzenleme:
Canım iyi kaliteyse dene hayırlısıyla tutunur o bebek sana sayıya cok takılıp canını sıkma inşallah güzel olur hersey

Çok teşekkür ederim akaleli.. Desteğiniz için sağolun.. Bende aynı düşünüyorum eğer kısmetse zaten o bir tane bile yeter.. laboratuvar dan arayan kişi gayet iyi durumu demesi de beni umutlandırdı.. ben 1 tane olsun benimle olsun dedim içimden..rabbim de öyle verdi. Yaş 40 olunca bir daha denediğim zaman yine en fazla 1 tane olacak belli.. hayırlısı bakalım..

Selam canım benimde fikrim 1 taneyi denemen yönünde tutmazsa devam edersin, bende 37 yaşındayım Güvenç bey doktorum, ssubat 2015 te badladim tedaviye o ay bir tane donduruldu, havuz onerdi dr ams bir ay gecti 2 ay gecti tam 1 yil ugrastik 2. Yi bulalim diye artik olmayinca deneyrlim dedi dr ve esim aralik 2015 te 1 yil evvel dondurulan tek ve 2. Gun embriyomu transfer etti guvenc bey hepimiz umutsuzuz tabii, neoldu biliyomusn mucize. O guvenrmefigimiz tek rmbriyom tutundu bana sıkı sıkı çok şükür. 19 hafta ligim suan. Bosuna 1 yil ugrastik maddi manevi dusunsene, ama kismet boyleymis. Kesinlikle dene derim

Kizlar bende başladim ilk iğnemi oldum bile bu arada erbil beyin enerjisi çok iyiydi iyi ki üye olmusum buraya.. Bu arada bugün şişliye gittim ilk önce kesinlikle berbat çok gergin mutsuz herkes orda

teşekkürler kelebek7977,
aylardır takip ettiğim şu forumda sizin mucizeniz herkese umut oldu.. o bir tanenin durumu gayet iyiyse bir şansı hakkediyor.. yaşımdan dolayı benim yine en fazla 1 yumurtam olacak belki de hiç olmayacak.. beklemek, her ay aynı iğneler, benim için gelip gitmeler vs.. 1 yumurta döllendiği için ve yaşımdan dolayı 2. gün dondurdular benimkini de..ve o anda sizinle durumumuzun aynı olduğunu anladım.. rabbim nasip ettikten sonra o bir tanecik yavru kuşum benimle kalacak inşallah sizin yavrunuz gibi...rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Aynen canım, inşallah seninde güzel haberlerini alalım burdan,hepiniz için dua ediyorum,ancak yaşayanlar bilir bu süreci. ..

ben arkadaşımda kaldım ama araştırmıştım.. tripadvisor ve booking.com sitelerine girersen uygun kalınacak yerler var..

Kızlarrr, arkadaşlarım... bahar gelmişti, şimdi çiçekleri de açtı.. kalp atışlarını duyduk bugün, 6+4 günlük miniğim ve yarım cm boyunda, gümbür gümbür geliyor bıdıcığım.. bugün inandım artık herşeyin güzel olacağına..
sizler için de herşeyin en güzelini diliyorum. Zor zamanlar geçirdik, gülmek artık hakkımız..
sizi seviyorum

Çok güzel haberler bunlar... Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. kucağına sağlıklı mutlu huzurlu bir bebek almayı nasip etsin.. herşey gönlünce olsun..

Çok güzel haberler bunlar... Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. kucağına sağlıklı mutlu huzurlu bir bebek almayı nasip etsin.. herşey gönlünce olsun..

Dilerim canım, umarım.. ve umarım sen de bir an evvel sağlıkla kavuşursun biriciğine..
belli mi transfer tarihi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…