Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Iste eskiden deger 4 mus ama bu cok ama cok iyi bir deger, nereden bileceksin birden yukselecegini. Bahceciye'de gelsen sana sebepsiz derlerdi muhtemelen. Neyse ki basladin artik surece. Doktoruna guven, yoluna devam et. Sonucta gercekten senin degerlerinde pekcok kadinda hic yumurta cikmiyor sen de hala var. Yasinda avantaj bence. Prof. Bahceci'ye gore degerler ayni bile gorunse yaslari genc olanlar ileri yasa gore gore daha sansli.

Merhaba, bir şey öğrenmek isterim, tedaviye başladığımız ilk gün yani iğnelere, kan tahlili yapılıyormu, fsh, lh, e2 gibi hormonlara bakılıyor mu merak ettim...teşekkürler..

Merhaba, bir şey öğrenmek isterim, tedaviye başladığımız ilk gün yani iğnelere, kan tahlili yapılıyormu, fsh, lh, e2 gibi hormonlara bakılıyor mu merak ettim...teşekkürler..
Bu testler genelde tedaviye baslamadan adetin 3. gunu kan testi ile bakilan testler. Tedavi ise genel olarak konusuyorum bir sonraki adetin 2. gunu baslar. Yani doktor iglere baslamadan butun kan testlerini, muhtelemen HSG denilen rahim filmini ve esin sperm analizini gormesi gerekir.

Kızlarrrr, transfer sonrası gün sayan yok mu?
C cigdemmm31 ve ben kese görmeyi bekliyoruz.
Opu öncesi tedavisi devam edenleri de biliyorum. Başka kim var kim yok?
Anlatın hadi

Merhaba bende yarın bu merkezden randevu aldım doktor seçimim Güvenç Bey oldu ismini forumdan duymuştum inşallah benimde tedavi sürecim hayırlı bir şekilde sonuçlanır yarın adetimin 2.günü yanımda sadece rahim filmim var tedaviye hemen başlar mı bir sonraki adete mi sarkar bilmiyorum daha önce 2 kez tüp bebek tedavisi oldum birincisinde hamile kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ikincisi dondurulmuşlarsa oldu ama kimyasal gebelik yaşadım bu sefer embriyolarımın genetiğine bakılmasını da isteyeceğim Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Tahlillere bakılıyor cnm
çok teşekkür ederim canım, sağolasın..
yok ben iğnelere başlandığı zamanı sormuştum, öncesinde defalarca benim ve eşimin yaptırdığı tahliller, tüp denemelerimin de olduğu kabarık kara bir dosyam var zaten hatta bir keresinde doktorun biri yaz yaz bitmiyor demişti...çok teşekkürler cnm..

Himm anladim pardon :) Hadi bakalim kolay gelsin! Ne zaman basliyorsunuz tedaviye? Ben de Nisan ortasinda yeniden yumurta toplama islemi icin Bahceci'de olacagim. Bakalim bu sefer kac tane cikacak

Himm anladim pardon :) Hadi bakalim kolay gelsin! Ne zaman basliyorsunuz tedaviye? Ben de Nisan ortasinda yeniden yumurta toplama islemi icin Bahceci'de olacagim. Bakalim bu sefer kac tane cikacak
Hadi inşallah bol bol, kaliteli yumurtaların olur inşallah. İki toplama arası kaç ay sonrasında oluyor peki? Kısmetse Mayıs ayı gibi düşünüyorum bende bakalım artık ...

Hadi inşallah bol bol, kaliteli yumurtaların olur inşallah. İki toplama arası kaç ay sonrasında oluyor peki? Kısmetse Mayıs ayı gibi düşünüyorum bende bakalım artık ...
Tesekkurler :) vallahi ideal aralik nedir bilmiyorum. ben yurtdisinda oldugum icin 3-4 ayda bir gelebiliyorum. Sana da tedavinde bol sans, hersey cok guzel gelisir insallah :)

Benim pazartesi kontrolüm var cuma transfer olurum kismetse bakalım sonuç ne olacak , buraya üye olmayıp facede hamile olan çok oldu bahceci hastalarından , bnm doktorum erbil bey

Dün toplanan 4 yumurtam dan sadece 1'i döllenmiş.. yarın bölünürse dondurulup dondurulmayacağına karar vereceklermiş.. başta 7 yumurtayla başlayan maceramız 1 döllenebilen yumurta ile müthiş bir hayal kırıklığına döndü.. onunda sonu allah kerim..

7
inş o senin azimli bebişin olacak. Olumlu düşün o kadar yumurtadan o sağlam çıktığına göre " anne ben geliyorum" diyodur

günaydin kizlar,dün hastanelik oldum mide bulantilarim yuzunden 2 gundur kivraniyordum keske daha once gitseymisim serum mide yatistiricilari toparladim biraz. Dayanicam diye zorlamayin kendinizi bnm gibi, destek lazim:)

Pinkopink klinikten aradılar.. O tek yumurtam döllenmiş, durumu iyiymiş 2. Gün donduracaklarmış, elimizde tek olduğu için bugün doktorunuza danışıp donduracağız dediler.. inşallah yavru kuşum benimle kalır..

İnş canım, sabırlı ve inançlı ol. Bence kız bebiş, inatçı ve hırslıysa :) ay adını ne koysak acaba -hayal kur

Çok mutluyum.. doğsun da inşallah.. ad düşünemeyecek kadar karmaşık duygular içerisindeyim..hayal kurmaya başladım sağol.. Rabbim gönlüne göre versin.
Ben de benzer bir durumdan gectim. 6 yumurtadan sadece ikisi olgun cikti ve dollendi, ancak onlardan birinin de gelisimi yavas yani elde var 1 . Ama hayirlisi olsun o guzel gelissin ve tutunsun yeter.

Buarada sonuc boyle olunca doktorum havuz yapmaya karar verdi sende nasil olacak acaba doktorun bir sey dedi mi bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…