- 5 Mart 2016
- 187
- 128
- 23
- 45
Evet cnm hamileyim kısmetse 10 gün sonra inşallah kalp atışınıda duyarız genelde dondurulup diger ay transfer oluyor ama fazla ilaç kullanılmıyorBen diyarbakirdan gelecem sağlik personeliyim bende transferi yumurta topladiktn 1 ay sonrami yapiyolarnasil yani embriyo olusturup donduruyorlarmi diger ay yine mi ilac yapiyolaar nasil anlamadim bu arada hamilemesin
Çok sevindim adina. Insallah sıkıntisiz bi gebelik gecirirsin beni erbil beye yonlendirdiler çikolata kisti olanlar icin ayri bi tedavisi varmis sanirim bu doktor hakinda bilgisi olan varmiEvet cnm hamileyim kısmetse 10 gün sonra inşallah kalp atışınıda duyarız genelde dondurulup diger ay transfer oluyor ama fazla ilaç kullanılmıyor
Arkadaşlar ne güzel böyle birer ikişer gün ara ile pozitifleri görüp şimdide kese kalp atışlarını bekliyoruz bendede belirti yoktu ama 2 gündür çok kötü mide bulantısıve halsizlik var herşey burnuma kokuyor ve su icerken bile zorlanıyorum inşallah bunlar yavrularımızın kendini hissettirmeleridir ve onlardan herşeye razıyız[/QUOTE]Valla aynı baskı bende de vardı kafamın etini yediler ben de de hiç belirti yoktu sonra bir başladı mide bulantısı artık ben onların başını şişiriyorum ödeşiyoruz
Sebepsiz infertilite değilmişim.. 1 yıl önce 4 çıkan FSH değerim bugün 32,4 çıktı. Doktorum bunun menapoz olduğunu, neredeyse çocuk sahibi olmamın imkansız olduğunu söyledi. Kaynaklarda da bu şekilde yazıyor... Ve 30 yaşındayım...
Yıllarca başka kliniklerde vakit kaybetmişim, hiç bir sorunun yok stres yapıyorsun deyip gönderiyorlardı.. Keşke en başından buraya gelseymişim..
İnanılmaz bir acı yaşıyorum şuan.. Allah düşmanımın başına vermesin..............
Önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız, belki Allah ol der olur.... ne olur dua edin bana da..
Olabilir benim pek bilgim yok ama genelde bütün dr lardan kötü olan duymadım hayırlısı olsun inşallah güzel düşün güzel olsun hhiç bişeye takılma ve dr na güven :)Çok sevindim adina. Insallah sıkıntisiz bi gebelik gecirirsin beni erbil beye yonlendirdiler çikolata kisti olanlar icin ayri bi tedavisi varmis sanirim bu doktor hakinda bilgisi olan varmi
çok benzer bir durumu ben yaşadım. Amh 0. 42 ve fsh en son olculdugunde 22. 50 du.birden firlamisti ki kimbilir kac lara çıktı bilmiyorum, dinyam basima yikilmisti. telaşla Güvenç beyi aradığımda sakin ol, sabırlı ol, durumu fsh testleri yaparak dahada zora sokma, durum belli ve biz buna ragmen basarmaya ugrasacagiz demisti hiç unutmam. o kadar kötü değerlerle bak hamileyim şimdi. Allah ol derse oluyor gerçektenSebepsiz infertilite değilmişim.. 1 yıl önce 4 çıkan FSH değerim bugün 32,4 çıktı. Doktorum bunun menapoz olduğunu, neredeyse çocuk sahibi olmamın imkansız olduğunu söyledi. Kaynaklarda da bu şekilde yazıyor... Ve 30 yaşındayım...
Yıllarca başka kliniklerde vakit kaybetmişim, hiç bir sorunun yok stres yapıyorsun deyip gönderiyorlardı.. Keşke en başından buraya gelseymişim..
İnanılmaz bir acı yaşıyorum şuan.. Allah düşmanımın başına vermesin..............
Önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız, belki Allah ol der olur.... ne olur dua edin bana da..
Canım benim gözün aydın. Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah...Kızlarr, pozitifi gördüm çok şükür.. Güzel de arttı, en son Cmts. 15.gün 5762 idi. Ayın 31 ine de ultrason randevusu aldım. Ama Zaman geçmiyor, ilk 10 günü daha sakin geçirmiştim oysa, şimdiyse meraktan çatlıyorum. Sürekli başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum, ama olmuyor... Daha çoook gün var, dün eşime gidelim bir doktora bakalım kesesine dedim ama kabul etmedi, az önce idrarda test yaptım, duruyorlar mı diye, pıt diye çıktı test çizgisi, çok şükür çokta mutluyum, ama bu Zaman geçmek bilmiyor.. Siz naptınız bu ara bekleme sürecinde?
Tamam canım çok teşekkür ederim. daha yaptirmadim tekrar gorusup iyice bir bilgi alayım diyorumFatoşcum ben bankacıyım, bu sigortacılar çok uyanıktır. Poliçenin maddelerini iyi okumanı tavsiye ederim. Evirip çevirip bildiklerini okurlar
canim cok Üzgünüm yeni gördüm sonucunuDoktorum ulaştı kimyasal gebelik Dedi,ilaçları kesmemi söyledi,dondurulmuş embriyom da yok herşeyin hayırlısı ..
evet uzucu kabul ediyorum, dualarim seninle...Sebepsiz infertilite değilmişim.. 1 yıl önce 4 çıkan FSH değerim bugün 32,4 çıktı. Doktorum bunun menapoz olduğunu, neredeyse çocuk sahibi olmamın imkansız olduğunu söyledi. Kaynaklarda da bu şekilde yazıyor... Ve 30 yaşındayım...
evet uzucu kabul ediyorum, dualarim seninle...
Yalniz onceki yazdiklarini okudum da sende yumurta gelisiyor anladigim kadariyla, oyleyse hep umut vardir. evet normale gore az ureteceksin belki ama sadece bir guzel yumurta yeter hamile kalmana. ZAten durum o kadar umitsiz olsa tup bebege baslamazlardi ki. ben korkumdan yaptirmiyorum FSH ( en son 1 sene once yapildi) belki bende de vardir oyle birsey, ama bir-iki yumurta cikiyor iste onlardan biri de tutuacak insallah. Yasinda daha 30 zaten bozma moralini. Bu surec boyle duygulari yoruyor iste napalim.
Merhaba. Ben de çok şaşırdım durumunuza. acaba çok nadir görülen bir şey mi bu birden bu kadar fsh in yükselmesi yoksa bu kdar hızlı artabilir mi? doktorunuz ne dedi? benim de 5 ay önce 10.37 çıktı hemen tüp bebek dediler ama bahceciye geçince güvenç bey bu değer bir şey ifade etmez bir sürü yumurtan vqr dedi amh testine gerek duymadı. ama şimdi içime kurt düştü sanirkm ben de testlerimi tekrarlayacagim. ne hızla artıyor ogrenmeliyimevet yumurtam klomenle de olsa gelişiyor, büyüyor çalışıyor.. İşin ilginç yanı da bu zaten, adet de görüyorum döngü sürem azalsa da, düzensiz olsa da...
Doktor şok oldu 1 yılda nasıl bu kadar artar diye.. ve bu değerlerle yumurta görmememiz gerekiyor baya menopoza girdiğini gösteriyor dedi. Diğer doktorlar (1 yıl surp pırgiç ermeni hastanesine ve 6 ay da Avcılar hospital'e gitmiştim) bu değer "4" göründüğü için hiç endişe etmemiş hatta testi tekrarlama ihtiyacı duymamışlardı, onlara göre sebepsiz hamile kalamıyordum. Her şey Bahçeci'ye gelmemle ortaya çıktı. Tekrar test oldum ve sonuç 32,4.... inanılır gibi değil. Bu değerle tüp bebek de başarısız diyorlar, dünyam yıkıldı 1 günde..
Yumurtalıkların durumunu gösteren diğer sonuçlar da LH vs. olumsuz bende. Bahçeci ortaya çıkarmasa hala vakit kaybetmeye devam edecektim... Ne olur başka doktorlara gidip bu testleri olmamış olan varsa yaptırsın, her doktor istemiyor-ilgilenmiyor dikkat..
Merhaba. Ben de çok şaşırdım durumunuza. acaba çok nadir görülen bir şey mi bu birden bu kadar fsh in yükselmesi yoksa bu kdar hızlı artabilir mi? doktorunuz ne dedi? benim de 5 ay önce 10.37 çıktı hemen tüp bebek dediler ama bahceciye geçince güvenç bey bu değer bir şey ifade etmez bir sürü yumurtan vqr dedi amh testine gerek duymadı. ama şimdi içime kurt düştü sanirkm ben de testlerimi tekrarlayacagim. ne hızla artıyor ogrenmeliyimama unutma bahceci bu işin en iyisi! ve ne gerekiyorsa yapılacaktır gönlünü ferah tutmaya çalış
cok cok uzgunum, peki ama bu nasil oluyor? bu cok basit, temel bir tahlil. nasil atlanmis..
kime gittin sen? yani bundan once nerelere gittin? istanbuldaydin degil mi?
bahcecideysen ellerinden geleni yapacaklardir..neden olmus, bu kadar erken normal miymis? ailende var miydi erken menapoz, teyze anne vs..?
ben de 28 yaşındayım bu arada.Doktor bu kadar hızlı artış zor, ama olabilmesi de mümkün, nadir de rastlansa da dedi..
Bu yaşta bu değer az rastlanan bir durum dedi.
Irsi olabileceğini söyledi ama ailede de erken menapoz yok, annem 37 yaşında normal yollarla istedi ve hamile kaldı.
Basit bir test zaten bence doktoruna danış...
Ailede kimsede yoktu erken menapoz canım, Surp pırgiç ve Avcılar hospital'e gitmiştim, 5 kuruş daha az verebilmek için yıllarca vakit kaybetmişim. Şimdi geç de olsa Burçak hanımla tanıştım, bakalım azmış ihtimal ama deneyeceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?