Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

insallah dilegin gerceklesir
Haklısın...Aradı sağolsun ama insan azıcık moral azıcık ilgi istiyor galiba...
insallah dilegin gerceklesir,saglikla kucagina alirsin bebegini. Sen inan doktoruna isini biliyor..Guvenc hoca yogunluktan midir bi ilgili bi ilgisiz oluyor, o kadar hastasi var ki onu da anliyorum. Benim son kontrolum oyle keyifli moralli gecti ki tam onu birakmayi dusunurken vazgectim:) insallah senin icin de hayirlisi olucak icini ferah tut

A pıt pıt sesi dünyanın en güzel sesi. Dinlerken ağladım ben. Ağlamaktan kayıt etmeyi unuttum. Allahım herkese o güzel duyguyu tattırsın
Aynen bende ağladım sevinç heyecan değisik bir duygu eşim kaydetti bebişlerimi artık benim bir değil üç kalbim atıyor :)

Ben sanada söylemiştim Güvenç bey iyidir,çok sevindim içinin rahatlamış olmasına,bu takip sürecindede çok önemli.

Ben sanada söylemiştim Güvenç bey iyidir,çok sevindim içinin rahatlamış olmasına,bu takip sürecindede çok önemli.
canım nasılsın yolu yarılamışsınız ne güzel darsıs başımıza..bende 9 nisanda başlıycam transfer hzırlığına transfer öncesi sonrası özel bişeyler yaptınmı canım yediklerine içtiklerine dikkat ettinmi..ben çok sağlıklı beslenen bir değilim mallesef canım..

Selam Canım,çok şükür iyiyim önemli bir sorun yok şimdilik.hadi sendende güzel haber haberler alalım inşallah,bende çok sağlıklı beslenmiyorum aslında,transfer öncesi dikkat Ettim,protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım,transferden sonra bende burda okuduklarımı yaptım,ilk 1 hafta ananas ve kabak çekirdeği yedim,hergün süt içip yumurta yedim,onun dışında ekstra başka bişey yapmadım,transfer sonrası işten izin aldım 5 gün evdeydim,ilk iki hün yattım sadece.

Cnm öncelikle için rahat olsun yatabildigin kadar yat ben 2 de transferim oldu 6 da çıktım daha sonra metrobüsle bide ayakta mertere gittim orda kalıp ertesi gün uçakla döndüm adana mersin bide otobüse bindim binmediğim taşıt kalmadı

Slm canm nasilsn nasl gidiyor hamilelik hazirliklara basladin mi kizina hareketlerini hissediyormusun
Selam Can'ım iyiyim sağol,19+5 deyim henüz hissetmedim hareketlerini,sen hissediyormusun?yok daha hazırlık alışveriş başlamadım birazdaha geçsin 2 aya başlarım ,senin Nasıl gidiyor isim düşündün mü

Bende iyiyim canim sukur 18+2deyim bende zaman zaman hissediyorum
herzaman degil bende biraz daha gecsin demistim ama bi kac biseyler aldik ilk heves isim dusunuyoruz canm siz karar verdinizmi

Güzel günlerde kullansın inşallah,isim netleşmedi ama Nefes istiyoruz.
Güzel isim, anlamlı.. Sağlıkla kavuşalım..
Bugüne kadar uyuşukluk ve mide yanması dışında bi sıkıntım yoktu ama bugün arada sağda ama daha çok solda, karnımın alt kısımlarında batmalar var.. Oldu mu sende? Bi de çok sulugözlü oldum, eşim ne güzel ağzı kulaklarında geziyor.. Ben tabiri caizse kapı gıcırtısına sulanıyorum, offf bu ne ola ki
Hala inanamıyorum sanırım.....

Arkadaşlar, daha önce de bir uyarım olmuştu ama tekrar hatırlatmak istiyorum. Tüp bebek tedavilerinde meme hastalıkları olabiliyormuş, o kötü hastalığı söylemeye dikim varmıyor ama böyle bir gerçek var, ben bir meme cerrahı ile görüştüm, direk onun sözleri bunlar, bu tedavilerde son ilacı içtiğiniz günden bir yıl sonrasına kadar memeler sıkı takip edilmeliymiş. Doğum yapılsa da sonraki bir yıl ayrıca... Malum hormon ilaçları.. Bi sıkıntım yok diye düşünmeyin, östrojen hormonu memeleri etkiliyor, önleminizi almayı ihmal etmeyin, Sevgilerimle....

kızlar merhaba herkese... ocak ayında 9 tane embriyomuz donduruldu. lakin eşimle bazı sorunlarımızdan dolayı boşanma aşamasına geldik. aklıma hemen bebislerim geldi bahceciyi aradım protokolun nasıl islediğine dair. imza karsılıgında mahkeme kararı vs olmasına gerek olmaksızın imha ediliyorlarmıs ben onlar icin neler cektim ve yasım 31. bu yastan snra yeniden evlenir miyim veya anne olur muyum garantisi yok. eşime hicbir hak iddia etmeden transfer yaptırmak istiyorum. bana akıl verin. nasıl bir yol izlemeliyim?

inş nefesin sağlıklı gelsin dunayaya canım inş emriyolarım sağlıklı çözünüp gelişimleri devam eder dua et benim için canım hamişlerin duası kabul olurmuş..

canim her iki tarafin rizasi/imzasi olmadan transfer de yapmazlar imha da etmezler.Tedavini ocak ayinda yapmissin yani o zaman bebek isteginiz varmis az zaman gecmis bi sansi vardir belki evliliginin..Yani yorum yapmak akil vermek o kadar zor ki, bunun cozumu esinle senin aranda..

inş nefesin sağlıklı gelsin dunayaya canım inş emriyolarım sağlıklı çözünüp gelişimleri devam eder dua et benim için canım hamişlerin duası kabul olurmuş..
Aminnn Can'ım inşallah,ederim tabi etmezmiyim,çözünürler hayırlısıyla inşallah endişe etme.hep dualarımdasınız...

Kızlar tekrar merhaba,
Sizlere akıl danışmak istedim. Ocak ayında Aytun hanımla olumlu bir görüşmemiz oldu tüp bebek için. Başlangıç testlerini yaptıracaktık ilk adetle de tedaviye. sonrasında maddi bir problemden biz testleri biraz erteledik. Ocak 20 gibi testleri yaptırırken ben bir anda beta yaptırmakta istedim ve o testlerle birlikte hamile olduğumu öğrendim fakat kimyasal oldu sonuç ve uzunca bir süre adetle atmayı bekledim atamayınca tarlusalla attım. sonrasında psikolojik anlamda da hazır hissedemediğim için bir türlü tekrar gidemedim. Pcos lu olduğumdan yine adetin üzerinden 15 gün geçti ama gelen giden yok bende malum. Bebek konusunda da zaten bir yola çıkmıştık ama korkularım arttı bu kimyasaldan sonra. Şimdi de şöyle bir şey düşünüyorum. Önümüzdeki hafta sonu tekrar bir görüşme yapıp sonrasında yumurta toplama işlemini de yaptırıp transferi hazirana bırakmamız nasıl olur? Dondurulduğunda tutma oranı daha yüksek diye de duymuştum ama tam da emin değilim açıkcası. ayrıca transferi iş dolayısıyla haziran diye düşünüyorum. Fikirleriniz nedir kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…