insallah dilegin gerceklesir,saglikla kucagina alirsin bebegini. Sen inan doktoruna isini biliyor..Guvenc hoca yogunluktan midir bi ilgili bi ilgisiz oluyor, o kadar hastasi var ki onu da anliyorum. Benim son kontrolum oyle keyifli moralli gecti ki tam onu birakmayi dusunurken vazgectim:) insallah senin icin de hayirlisi olucak icini ferah tutHaklısın...Aradı sağolsun ama insan azıcık moral azıcık ilgi istiyor galiba...
Aynen bende ağladım sevinç heyecan değisik bir duygu eşim kaydetti bebişlerimi artık benim bir değil üç kalbim atıyor :)A pıt pıt sesi dünyanın en güzel sesi. Dinlerken ağladım ben. Ağlamaktan kayıt etmeyi unuttum. Allahım herkese o güzel duyguyu tattırsın
Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun cigdemmm31.. allah tamamına erdirsin inşallah..
Ben sanada söylemiştim Güvenç bey iyidir,çok sevindim içinin rahatlamış olmasına,bu takip sürecindede çok önemli.insallah dilegin gerceklesir
insallah dilegin gerceklesir,saglikla kucagina alirsin bebegini. Sen inan doktoruna isini biliyor..Guvenc hoca yogunluktan midir bi ilgili bi ilgisiz oluyor, o kadar hastasi var ki onu da anliyorum. Benim son kontrolum oyle keyifli moralli gecti ki tam onu birakmayi dusunurken vazgectim:) insallah senin icin de hayirlisi olucak icini ferah tut
canım nasılsın yolu yarılamışsınız ne güzel darsıs başımıza..bende 9 nisanda başlıycam transfer hzırlığına transfer öncesi sonrası özel bişeyler yaptınmı canım yediklerine içtiklerine dikkat ettinmi..ben çok sağlıklı beslenen bir değilim mallesef canım..Ben sanada söylemiştim Güvenç bey iyidir,çok sevindim içinin rahatlamış olmasına,bu takip sürecindede çok önemli.
Selam Canım,çok şükür iyiyim önemli bir sorun yok şimdilik.hadi sendende güzel haber haberler alalım inşallah,bende çok sağlıklı beslenmiyorum aslında,transfer öncesi dikkat Ettim,protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım,transferden sonra bende burda okuduklarımı yaptım,ilk 1 hafta ananas ve kabak çekirdeği yedim,hergün süt içip yumurta yedim,onun dışında ekstra başka bişey yapmadım,transfer sonrası işten izin aldım 5 gün evdeydim,ilk iki hün yattım sadece.canım nasılsın yolu yarılamışsınız ne güzel darsıs başımıza..bende 9 nisanda başlıycam transfer hzırlığına transfer öncesi sonrası özel bişeyler yaptınmı canım yediklerine içtiklerine dikkat ettinmi..ben çok sağlıklı beslenen bir değilim mallesef canım..
Cnm öncelikle için rahat olsun yatabildigin kadar yat ben 2 de transferim oldu 6 da çıktım daha sonra metrobüsle bide ayakta mertere gittim orda kalıp ertesi gün uçakla döndüm adana mersin bide otobüse bindim binmediğim taşıt kalmadıBirde hamiş olanlar ; transferde sıkışıklık durumunu nasıl ayarladınız ve ne kadar yattınız kalkmadan, ben aşılamamda çok çok sıkışmıştım, olmayışını ona bağlıyorum kendimceve şuan yaklaştıkça transferim tırsıyorum, Anadolu yakasına gdicem transferden sonra ne kadar yatsam
Slm canm nasilsn nasl gidiyor hamilelik hazirliklara basladin mi kizina hareketlerini hissediyormusunBen sanada söylemiştim Güvenç bey iyidir,çok sevindim içinin rahatlamış olmasına,bu takip sürecindede çok önemli.
Selam Can'ım iyiyim sağol,19+5 deyim henüz hissetmedim hareketlerini,sen hissediyormusun?yok daha hazırlık alışveriş başlamadım birazdaha geçsin 2 aya başlarım ,senin Nasıl gidiyor isim düşündün müSlm canm nasilsn nasl gidiyor hamilelik hazirliklara basladin mi kizina hareketlerini hissediyormusun
Bende iyiyim canim sukur 18+2deyim bende zaman zaman hissediyorumSelam Can'ım iyiyim sağol,19+5 deyim henüz hissetmedim hareketlerini,sen hissediyormusun?yok daha hazırlık alışveriş başlamadım birazdaha geçsin 2 aya başlarım ,senin Nasıl gidiyor isim düşündün mü
Güzel günlerde kullansın inşallah,isim netleşmedi ama Nefes istiyoruz.Bende iyiyim canim sukur 18+2deyim bende zaman zaman hissediyorum
herzaman degil bende biraz daha gecsin demistim ama bi kac biseyler aldik ilk heves isim dusunuyoruz canm siz karar verdinizmi
Güzel isim, anlamlı.. Sağlıkla kavuşalım..Güzel günlerde kullansın inşallah,isim netleşmedi ama Nefes istiyoruz.
Amin canm ins ismide guzelmis sagliklica gelsinler insGüzel günlerde kullansın inşallah,isim netleşmedi ama Nefes istiyoruz.
inş nefesin sağlıklı gelsin dunayaya canım inş emriyolarım sağlıklı çözünüp gelişimleri devam eder dua et benim için canım hamişlerin duası kabul olurmuş..Selam Canım,çok şükür iyiyim önemli bir sorun yok şimdilik.hadi sendende güzel haber haberler alalım inşallah,bende çok sağlıklı beslenmiyorum aslında,transfer öncesi dikkat Ettim,protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım,transferden sonra bende burda okuduklarımı yaptım,ilk 1 hafta ananas ve kabak çekirdeği yedim,hergün süt içip yumurta yedim,onun dışında ekstra başka bişey yapmadım,transfer sonrası işten izin aldım 5 gün evdeydim,ilk iki hün yattım sadece.
canim her iki tarafin rizasi/imzasi olmadan transfer de yapmazlar imha da etmezler.Tedavini ocak ayinda yapmissin yani o zaman bebek isteginiz varmis az zaman gecmis bi sansi vardir belki evliliginin..Yani yorum yapmak akil vermek o kadar zor ki, bunun cozumu esinle senin aranda..kızlar merhaba herkese... ocak ayında 9 tane embriyomuz donduruldu. lakin eşimle bazı sorunlarımızdan dolayı boşanma aşamasına geldik. aklıma hemen bebislerim geldi bahceciyi aradım protokolun nasıl islediğine dair. imza karsılıgında mahkeme kararı vs olmasına gerek olmaksızın imha ediliyorlarmısben onlar icin neler cektim ve yasım 31. bu yastan snra yeniden evlenir miyim veya anne olur muyum garantisi yok. eşime hicbir hak iddia etmeden transfer yaptırmak istiyorum. bana akıl verin. nasıl bir yol izlemeliyim?
Aminnn Can'ım inşallah,ederim tabi etmezmiyim,çözünürler hayırlısıyla inşallah endişe etme.hep dualarımdasınız...inş nefesin sağlıklı gelsin dunayaya canım inş emriyolarım sağlıklı çözünüp gelişimleri devam eder dua et benim için canım hamişlerin duası kabul olurmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?