Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Eşimle kalıyorum cnm

Canim o islemden sonra gelmesi normal benim islem oldugu gun geldi doktor sonra kanaman olabilir bu tutmadigi anlama gelmez demisti benim tutmus cok sukur rabbim herkezin muradini versin

Maşallah cnm darısı bize , cnm bnm bundan önce 3 denemem daha öldü hiçbirinde adet belirtileri yaşamadım ne kasik ağrısı ne bel ağrısı nede 2 günden pembe leke .sende neler oldu lütfen bilgi verirmisin ?

Hamile arkadaşlar ben 13 haftalik oldum çok şükür ama kasık ağrım var özellikle sol kasıgim sürekli batma halinde ağrıyor doktor normal dedi ama sürekli olunca tedirgin oluyorum aynı durumda olan varmı lütfen cvp verin

canim ben de ayni durumdayim. kasiklarim agriyor bu da beni huzursuz ediyor. Kanama olmadigi surece normaldir diyo doktorum ama insan huzursuz oluyor iste..

Kızlar bi benide görün yahu , transfer sonrasi belirtileriniz neydi acaba benm 4 gün sonra adet günüm

Kızlar bi benide görün yahu , transfer sonrasi belirtileriniz neydi acaba benm 4 gün sonra adet günüm
cnm benim transferden 1-2gun sonra kasiklarimda agri oldu gecti adet gunune yakin yine kasiklarim agridi baya moralim bozuldu adet olucam diye sonuc cok sukur pozitif oldu. baska bi belirtim olmadi

hamile olan arkadaslar estrofemi crinone jeli falan ne zaman kesti doktorunuz? Ben 8.haftada estrofemi 9.haftada da jeli biraktim doktor oyle istedi. Sizleri merak ettim genelde 12.haftaya kadar kullanjliyor diye biliyorum

cnm benim transferden 1-2gun sonra kasiklarimda agri oldu gecti adet gunune yakin yine kasiklarim agridi baya moralim bozuldu adet olucam diye sonuc cok sukur pozitif oldu. baska bi belirtim olmadi

Cnm cevap verdiğin için teşekür ederim test tarihin ile adet tarihin arasında kaç gün vardı benm adet tarihim 4 gün sonra test gunum 18 nisan

hamile olan arkadaslar estrofemi crinone jeli falan ne zaman kesti doktorunuz? Ben 8.haftada estrofemi 9.haftada da jeli biraktim doktor oyle istedi. Sizleri merak ettim genelde 12.haftaya kadar kullanjliyor diye biliyorum

Biz seninle birlikteyiz biliyorsun ben geçen hafta jele başladım 1 ay kullan dedi yani 12. Haftaya kadar.. ama sana öyle dediyse vardir bir bildiği.. takma birsey olursa canlarina okursun zaten

Estrofem hiç kullanmadım, göğüslerimi ağrıtıyor, muadili climara flaster kullandım, onu da 6+4 Te bıraktım, crinone da sabah akşamdı, yine aynı Zaman'da onu da teke düştü, 10.haftaya kadar dedi. Ama bunlar kişiden kişiye değişiyor, takılma hiç..

Arkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum sizleri bişey danışmak istiyorum. Mart'ın 25 inde transferim oldu. Test tarihim 8 nisan. Nisan'ın 1 i adet tarihimdi. Ara ara sağ kasığımda batma oluyo. Sizce az da olsa bi umut var mı?

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin. Ben de de hep kasık ağrısı oldu o dönemde :)

Merhaba canım hayırlı olsun tedavin. Ben de de hep kasık ağrısı oldu o dönemde :)
saol canım inşallah sen de hayırlısıyla alırsın Minigini kucağına. Inşallah benim de öyle olur ya ne diyim sabırsızlanıyorum artık

saol canım inşallah sen de hayırlısıyla alırsın Minigini kucağına. Inşallah benim de öyle olur ya ne diyim sabırsızlanıyorum artık
Kaç tane transfer edildi bir de kaçıncı gün embriyosuydu? İnşallah güzel haberlerini alırız bende umut bahçeci de tedavi oldum

Kaç tane transfer edildi bir de kaçıncı gün embriyosuydu? İnşallah güzel haberlerini alırız bende umut bahçeci de tedavi oldum
2 tane 5.gün embriyosu canım ama gelişimi biraz geriden geliyo dedikleri için çokta umutlanmak istemedim. Inşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım çok saol

B
2 tane 5.gün embriyosu canım ama gelişimi biraz geriden geliyo dedikleri için çokta umutlanmak istemedim. Inşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım çok saol

Bnimde bugün 3.günüm fakat bildiğiniz adet belirtilerim basladi adet günüm 4 gün sonra test gunum 18 nisan

Bana kalırsa Çarşamba günü yaptırabilirsin.. Onlar hep maksimum günü söylüyor, varsa %95 çıkıyor zaten ki evet bende de batmalar olmuştu, hala oluyor
Pozitif düşün, evham yapma zaten bi işe de yaramıyor.. Testi yaptırınca yazıver buraya da, bakalım batmalar gerçek bir belirti miymiş? Bol şans

B

Bnimde bugün 3.günüm fakat bildiğiniz adet belirtilerim basladi adet günüm 4 gün sonra test gunum 18 nisan

Can'ım benim çok gerginsin, öncelikle biraz kafanı dağıtmaya ve ortamını, dikkatini yönelttiğin şeyi değiştirmeye çalış nolur... İnan faydası gerilmenin, olacak olan oluyor, hava güzelse bulunduğun yerde çıktılar, bi arkadaşınla buluş mümkünse konuyu bilmeyen.. Herkes ayrı telden çalıyor, kimi çok şey hissediyor kimi hiçbirşey.. Bu biraz kendimizi fazlaca dinlediğimiz için de böyle.. Havanı değiştir, bak bahar da geldi, hayal kur ama sadece Bebek için değil.. Bırak o da rahat etsin.. bol şans..
Ayrıca 5.gün transferiyse 10 illa 12.günlerde yaptırabilirsin test..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…