Merhaba öğretmen evlerinde kalmak için öğretmen olmak şartmı bilginiz varmı? birde tedavi boyunca yalnız mı kalacaksınız merak ettim..
Merhaba otelde kalıyorum demişsiniz peki yalnızmı kalıyorsunuz merak ettim..şöyleki benim eşim sadece opu zamanı geliyor hastaneye, bu sefer akrabalarımda kalmak istemiyorum ama yalnızda kalınabilir mi? oteller temkinli yerlermi sizler nasıl yapıyorsunuz merak ettim?
canim ben de ayni durumdayim. kasiklarim agriyor bu da beni huzursuz ediyor. Kanama olmadigi surece normaldir diyo doktorum ama insan huzursuz oluyor iste..Hamile arkadaşlar ben 13 haftalik oldum çok şükür ama kasık ağrım var özellikle sol kasıgim sürekli batma halinde ağrıyor doktor normal dedi ama sürekli olunca tedirgin oluyorum aynı durumda olan varmı lütfen cvp verin
cnm benim transferden 1-2gun sonra kasiklarimda agri oldu gecti adet gunune yakin yine kasiklarim agridi baya moralim bozuldu adet olucam diye sonuc cok sukur pozitif oldu. baska bi belirtim olmadiKızlar bi benide görün yahu , transfer sonrasi belirtileriniz neydi acaba benm 4 gün sonra adet günüm
cnm benim transferden 1-2gun sonra kasiklarimda agri oldu gecti adet gunune yakin yine kasiklarim agridi baya moralim bozuldu adet olucam diye sonuc cok sukur pozitif oldu. baska bi belirtim olmadi
hamile olan arkadaslar estrofemi crinone jeli falan ne zaman kesti doktorunuz? Ben 8.haftada estrofemi 9.haftada da jeli biraktim doktor oyle istedi. Sizleri merak ettim genelde 12.haftaya kadar kullanjliyor diye biliyorum
Estrofem hiç kullanmadım, göğüslerimi ağrıtıyor, muadili climara flaster kullandım, onu da 6+4 Te bıraktım, crinone da sabah akşamdı, yine aynı Zaman'da onu da teke düştü, 10.haftaya kadar dedi. Ama bunlar kişiden kişiye değişiyor, takılma hiç..hamile olan arkadaslar estrofemi crinone jeli falan ne zaman kesti doktorunuz? Ben 8.haftada estrofemi 9.haftada da jeli biraktim doktor oyle istedi. Sizleri merak ettim genelde 12.haftaya kadar kullanjliyor diye biliyorum
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin. Ben de de hep kasık ağrısı oldu o dönemde :)Arkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum sizleri bişey danışmak istiyorum. Mart'ın 25 inde transferim oldu. Test tarihim 8 nisan. Nisan'ın 1 i adet tarihimdi. Ara ara sağ kasığımda batma oluyo. Sizce az da olsa bi umut var mı?
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin. Ben de de hep kasık ağrısı oldu o dönemde :)
Kaç tane transfer edildi bir de kaçıncı gün embriyosuydu? İnşallah güzel haberlerini alırız bende umut bahçeci de tedavi oldumsaol canım inşallah sen de hayırlısıyla alırsın Minigini kucağına. Inşallah benim de öyle olur ya ne diyim sabırsızlanıyorum artık
2 tane 5.gün embriyosu canım ama gelişimi biraz geriden geliyo dedikleri için çokta umutlanmak istemedim. Inşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım çok saolKaç tane transfer edildi bir de kaçıncı gün embriyosuydu? İnşallah güzel haberlerini alırız bende umut bahçeci de tedavi oldum
2 tane 5.gün embriyosu canım ama gelişimi biraz geriden geliyo dedikleri için çokta umutlanmak istemedim. Inşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım çok saol
Bana kalırsa Çarşamba günü yaptırabilirsin.. Onlar hep maksimum günü söylüyor, varsa %95 çıkıyor zaten ki evet bende de batmalar olmuştu, hala oluyorArkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum sizleri bişey danışmak istiyorum. Mart'ın 25 inde transferim oldu. Test tarihim 8 nisan. Nisan'ın 1 i adet tarihimdi. Ara ara sağ kasığımda batma oluyo. Sizce az da olsa bi umut var mı?
B
Bnimde bugün 3.günüm fakat bildiğiniz adet belirtilerim basladi adet günüm 4 gün sonra test gunum 18 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?