Benim de nerdeyse transfer gününden beri kasık ağrım var hala adet olmadım iyi düşünmeye çalış sen deB
Bnimde bugün 3.günüm fakat bildiğiniz adet belirtilerim basladi adet günüm 4 gün sonra test gunum 18 nisan
Galiba ben de cumaya kadar bekleyemem zatenBana kalırsa Çarşamba günü yaptırabilirsin.. Onlar hep maksimum günü söylüyor, varsa %95 çıkıyor zaten ki evet bende de batmalar olmuştu, hala oluyor
Pozitif düşün, evham yapma zaten bi işe de yaramıyor.. Testi yaptırınca yazıver buraya da, bakalım batmalar gerçek bir belirti miymiş? Bol şans
Hiç umutsuz olma 5.gün embriyosu olması büyük şans. Benimkide 2 adet 5. gün embriyosuydu biri tuttu2 tane 5.gün embriyosu canım ama gelişimi biraz geriden geliyo dedikleri için çokta umutlanmak istemedim. Inşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım çok saol
Belirti olması iyiye işaret canım. Benim neredeyse 10 12 haftalık olana kadar bile o ağrılar devam etti.B
Bnimde bugün 3.günüm fakat bildiğiniz adet belirtilerim basladi adet günüm 4 gün sonra test gunum 18 nisan
Inşallah ben de senin kadar sansliyimdir canım. Rabbim sağlıkla devamının gelmesini nasip etsinHiç umutsuz olma 5.gün embriyosu olması büyük şans. Benimkide 2 adet 5. gün embriyosuydu biri tuttu
Amin inşallah güzel haberlerini alırızInşallah ben de senin kadar sansliyimdir canım. Rabbim sağlıkla devamının gelmesini nasip etsin
Belirti olması iyiye işaret canım. Benim neredeyse 10 12 haftalık olana kadar bile o ağrılar devam etti.
Merhaba arkadaslar yurt disinda yasiyorum belki bir ihtimal gelecek ay Fulya bahceci de tup bebek yaptirmaya gelecegim. Sizlerden ricam tedavinin ne kadar tuttugunu yazabilir misiniz? Dilerseniz ozel mesaj da atabilirsiniz. Simdiden cok tesekkurler :)
canim cok cok tesekkurler. Benim otel masrafim olmicak ailemde kalicam cok sukur. Biz de sorun esimin sperm morfolojisi. Ben de cok sukur bir sorun yok. O yuzden genel yumurta toplama, dolleme, vs yapilicak diye tahmin ediuorum. Era testi, acgh bunlar ne icin yapiliyor? Otel masraflarini cikarirsan ne kadar tuttu tahminen (ilaclar dahil) cok tesekkurler tekrardan cevam yazdigin icin. Umarim hamile kalmissindir.Hayirli olsun öncelikle cnm , tedavide ne gibi testler yapilcak masraf ona göre olur ayrıca bnm otel yol yeme masrafım dahil tüp bebek , era testi , acgh , ilaçlar vs 23 bini buldu
canim cok cok tesekkurler. Benim otel masrafim olmicak ailemde kalicam cok sukur. Biz de sorun esimin sperm morfolojisi. Ben de cok sukur bir sorun yok. O yuzden genel yumurta toplama, dolleme, vs yapilicak diye tahmin ediuorum. Era testi, acgh bunlar ne icin yapiliyor? Otel masraflarini cikarirsan ne kadar tuttu tahminen (ilaclar dahil) cok tesekkurler tekrardan cevam yazdigin icin. Umarim hamile kalmissindir.
canim cok tesekkurler ilgine cok sagol insallah guzel haberlerini alirizKendimiz istedik o da bi sıkıntı cikmadi .gozukmwyen yok öyledir cnm
canim pardon son soru :) doktorunuz kimdi sizin bu arada? Bir de esin hep senin yaninda miydi? Benim esim sadece sperm verecegi zaman gelebilicek hatta buyuk ihtimal donduracagiz spermini.Kendimiz istedik o da bi sıkıntı cikmadi .gozukmwyen yok öyledir cnm
Arkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum sizleri bişey danışmak istiyorum. Mart'ın 25 inde transferim oldu. Test tarihim 8 nisan. Nisan'ın 1 i adet tarihimdi. Ara ara sağ kasığımda batma oluyo. Sizce az da olsa bi umut var mı?
Ne güzel tesadüf inşallah sonuclarimizda aynı şekilde olumlu olur. Dediğin gibi ben de çok fazla dusunmemeye çalışıyorum öyle çok fazla da yatmadım zaten. Biraz önce sağ kasıgima bi ağrı girdi dedim geliyo ama hala gelen giden yok çok şükür. Rabbim emeklerimizin boşa çıkarmasın inşallah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsinMerhaba Nazhani,
Seninle aynı durumdayız, transfer günümüzde test tarihimizde aynı günler. Bende de özellikle bugün adet olacakmış gibi ağrılar başladı. Birkaç gündür kasıklarımda batmalar ve bel ağrısı yaşıyorum. Fazla düşünmemek için transferden 3 gün sonra işe başladım ve normal hayatıma geri döndüm. Bizim durumumuzda olanlar için en kötüsü stres yapmak. Bu yüzden elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum sende pozitif olmaya çalışmalısınCumaya kadar beklemeye karar verdim. Umarım güzel Allah'ım hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder. Bol bol dua etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok
Aynen banada normal dedi ama benim bugün çok kastı bacagima vurdu resmen sürekli sol kasık ağrısı sağda da var ama soldaki yoğun ötesi bide rahme de bıçak sokulmus gibi doktora mi gitsem diye düşünüyorum sen de mi aynı cnmcanim ben de ayni durumdayim. kasiklarim agriyor bu da beni huzursuz ediyor. Kanama olmadigi surece normaldir diyo doktorum ama insan huzursuz oluyor iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?