- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Dna hasar testi falan yapildi mi yani? Sayiniz morfolojiniz hareketiniz kac? Bunlara bakilmis olmasi lazim sorun yok diyebilmeleri icinHayır yok herşeyi normal bize zaten sebebsiz infertilite dediler ama bilemiyorum ki sorun ne
Morfoloji sayı ve hareketlilik de hiç bir sıkıntı yok bir asilamamiz oldu tutmadı bu ilk tup bebek denememiz dna hasarı nasıl saptanıyor ama diğer sonuçlar normal çıkınca gerek görülmedi sanırımDna hasar testi falan yapildi mi yani? Sayiniz morfolojiniz hareketiniz kac? Bunlara bakilmis olmasi lazim sorun yok diyebilmeleri icin
Canım hepsini aynen devam ediyorum
İyi ablacım ama sabırsızım da Rabbim pozitif ile sonuçlandırsın inşaallahCanicimm canim nasilsin :)
Amin insallah bugun 6. Gunmu sende yaptinmi kacamak falanİyi ablacım ama sabırsızım da Rabbim pozitif ile sonuçlandırsın inşaallahhepimizi sırayla
Amin insallah bugun 6. Gunmu sende yaptinmi kacamak falan
Gunaydin vanim 30 kasimda transferim var 28 kasimda yavrularimi cozdurecekler dun progestan igneye basladim arti olarak bantta verdiler vana bakalim.hayirlisi olsunbasbelasiyim sen ne yaptın. Hangi aşamadasın transferin ne zaman?
Günaydın cnm ayy hadi hayırlısı inşAllah bebişin seni hiiiç bırakmaz sıkı sıkı yapışır. Duamız senleGunaydin vanim 30 kasimda transferim var 28 kasimda yavrularimi cozdurecekler dun progestan igneye basladim arti olarak bantta verdiler vana bakalim.hayirlisi olsun
Oyy kuzum sende nasıl geciyor hamişlik. Duanı esirgeme sen sağlıklı hamişlik geçir bize de dua et benim büyük ihtimalle bir ay sonraya denk gelir.Rabbim hepimizin yüzün güldürsün yavrularımıza kavuştursun. AmiiinnnSıradaki anne adayı sensin o zaman insallah canm bn sürekli hepiniz icin dua ediyorum zor bi süreç çokta heyecanlı rabbim hepinizi sevindirsin insallah
Saol caniSıradaki anne adayı sensin o zaman insallah canm bn sürekli hepiniz icin dua ediyorum zor bi süreç çokta heyecanlı rabbim hepinizi sevindirsin insallah
Insallah canim ya Allah hepimize yardim.etsinGünaydın cnm ayy hadi hayırlısı inşAllah bebişin seni hiiiç bırakmaz sıkı sıkı yapışır. Duamız senle
Bugün 5.günAmin insallah bugun 6. Gunmu sende yaptinmi kacamak falan
Hayırlı şekilde pozitif haberlerini bekliyoruz ablam inşaallahGunaydin vanim 30 kasimda transferim var 28 kasimda yavrularimi cozdurecekler dun progestan igneye basladim arti olarak bantta verdiler vana bakalim.hayirlisi olsun
Amin hepimizin canimHayırlı şekilde pozitif haberlerini bekliyoruz ablam inşaallah
Cok şükür iyi canm ya bi terslik yok vala her zaman dua ediyorum hepiniz icinOyy kuzum sende nasıl geciyor hamişlik. Duanı esirgeme sen sağlıklı hamişlik geçir bize de dua et benim büyük ihtimalle bir ay sonraya denk gelir.Rabbim hepimizin yüzün güldürsün yavrularımıza kavuştursun. Amiiinnn
Guzel habrrini bekliyorizBugün 5.gün8.-10.gün belki olabilir
İnşaallahGuzel habrrini bekliyoriz
İnşaallah dualarınızı eksik etmeyinInşallah hayırlı güzel haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?