Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

merhaba arkadaşım benimde yaş 40 dr Remzi Abalı ben drumdan ve bilgisinden memnunum oldukça açıklayacı bilgi veriyor

Bahçeciyi kalitesi ve labotuvarına güvenerek geldim kendi drumda en son olarak orayı önerdi bana
fiyat size uygulanan tedaviye göre değişiyor 8-10 bin arası arkadaşım
genetik olacaksa embriyoya 350 dolar tane fiyatı arkadaşım
hakkınızda hayırlısı olsun

canım yaa hayırlı olsun ne güzel yazmışsın allah razı olsun duaların içinde
rabbim sağlıkla kucağında göstersin

Cok teşekkür ederim abla rabbim Herkese nasip etsin insallah hep dua ediyorum herkes icin

Slmlar arkadaşlar bugün opum vardı 16 adet yumurtam toplandi. Bakalim artık haber bekliycez embriolardan
Opu korktuğum gibi geçmedi hafif bir sancim var çok şükür ıyim. Rabbim gonullerimize göre verir ıns arkadaslar

5 embriyodan 3 tanesi 3. gün donduruldu, 2 tanesine veda ettik ne yazık ki

sizinkilerin durumu ne oldu? hepsi 5. güne ulaştı mı? transfer edilmeyenlerin kalitesi nasıldı? tekrar donduruldu mu?

bilgi için teşekkürler

3 tane embriyom var, doktorum Mustafa hoca

onlara güveniyorum tabi ama bu prosedürü önceden duymadığım için biraz endişelendim :)

5 embriyodan 3 tanesi 3. gün donduruldu, 2 tanesine veda ettik ne yazık ki

sizinkilerin durumu ne oldu? hepsi 5. güne ulaştı mı? transfer edilmeyenlerin kalitesi nasıldı? tekrar donduruldu mu?
Benim de 3.gün 3 tane dondurulmuştu Allah a şükür iyi kalitede 4.gün embriyo transferi yapıldı.Allah izin verirse pozitif almamam için bir neden Yok endişelenmeyin

Benim de 3.gün 3 tane dondurulmuştu Allah a şükür iyi kalitede 4.gün embriyo transferi yapıldı.Allah izin verirse pozitif almamam için bir neden Yok endişelenmeyin
hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunmuştur şimdiden :)

1 tanesi mi transfer edildi peki?
diğerleri de çözüldü mü yoksa 3. günde duruyorlar mı?

hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunmuştur şimdiden :)

1 tanesi mi transfer edildi peki?
diğerleri de çözüldü mü yoksa 3. günde duruyorlar mı?
Hepsi çözülüyor en aktif olanı transfer ediliyor tabi benim ilk denemem ve 26 yaşındayım o sebeple tek transfer yapıldı.Diğerleri değerlendiriyor eğer uygunsa donduruluyor sizin isteğinize bağlı olarak.

canım hayırlı olsun inşallah kaliteli ve sağlıklı bolca embriyoların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…