- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
merhaba ben 42 yaşındayım ve iki kere tüp bebek yaptırdım sonuncusunu memorial da temmuzda yaptırmıştım. Şimdi üçüncü deneme için öğretmen arkadaşlarımdan biri ısrar ediyor bahçeci fulya ya gitmem için bende açıkcası kararsızım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memorial dan benim gibi bahçeciye geçmeyi düşünen ya da geçen var mı memnun musunuz? Bahçecide tüp bebek fiyatı nedir? Şehir dışından gelicem uygun fiyatlı otel var mı ayrıca öğretmenim rapor veriyor mu bahçeci gibi gibi sorularım vardı ama
Kızlar belirtilerimi yazayım
2-3 gün sarı ve yoğun akıntı
4 gün kahverengi akıntı ve kasik ağrısı aşırı derecede gaz ve bagirsak harekleri durmadan karnımda ses geliyordu
5 gün idrar testi yaptım pozitif ama bn ihtimal vermedim erken diye ve bütün adet belirtileri vardı
6 bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ayrıca gaz devam ediyordu
7. Gün kan testi ve pozitif saydığım bütün belirtiler bu günde mevcuttu .
İnanin öğrenince isteyen herkese dua ettim be hep edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin inşaallah belirti Yok amaaaayy ben tebrikleri görünce anladım sen test yaptırmışsın canım ayyy süper yaaa
maşallah allah tamamına erdirsin kardeşim gözün aydın
ikinci hamişimizde çıktı darısıCanicimm a olsun inşallah
canım illa her kadında belirti olacak diye birşey yokkiAmin inşaallah belirti Yok ama
Cok teşekkür ederim abla rabbim Herkese nasip etsin insallah hep dua ediyorum herkes icinaaayy ben tebrikleri görünce anladım sen test yaptırmışsın canım ayyy süper yaaa
maşallah allah tamamına erdirsin kardeşim gözün aydın
ikinci hamişimizde çıktı darısıCanicimm a olsun inşallah
İnşaallah öyle olur 3.güncanım illa her kadında belirti olacak diye birşey yokki
rahat ol güzel düşün kaçıncı günün
5 embriyodan 3 tanesi 3. gün donduruldu, 2 tanesine veda ettik ne yazık kiİnşaallahsizin kaç tane vardı sayıyla da alakalı olabilir 5 e gitmezlerse elimizdekileri de kaydedebiliyoruz sonuçta ama bugün 3 de çözdürüldü yarın 4.günle uyumlu Ve kaliteli olurlarsa sorun yok inşaallah çünkü yarın transferim var
bilgi için teşekkürlerbenim durumum öyle arkadaşım dr sordum bunu dr direk 5. günde dondurulan embriyoya göre 3. gün çözdürülüp 5. güne giden embiriyo daha kaliteli embriyo dedi dr
kaç tane 3. gün embriyonuz var arkadaşım drnuz kim
Benim de 3.gün 3 tane dondurulmuştu Allah a şükür iyi kalitede 4.gün embriyo transferi yapıldı.Allah izin verirse pozitif almamam için bir neden Yok5 embriyodan 3 tanesi 3. gün donduruldu, 2 tanesine veda ettik ne yazık ki
sizinkilerin durumu ne oldu? hepsi 5. güne ulaştı mı? transfer edilmeyenlerin kalitesi nasıldı? tekrar donduruldu mu?
Benim de dr um Mustafa beybilgi için teşekkürler
3 tane embriyom var, doktorum Mustafa hoca
onlara güveniyorum tabi ama bu prosedürü önceden duymadığım için biraz endişelendim :)
hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunmuştur şimdiden :)Benim de 3.gün 3 tane dondurulmuştu Allah a şükür iyi kalitede 4.gün embriyo transferi yapıldı.Allah izin verirse pozitif almamam için bir neden Yokendişelenmeyin
Hepsi çözülüyor en aktif olanı transfer ediliyor tabi benim ilk denemem ve 26 yaşındayım o sebeple tek transfer yapıldı.Diğerleri değerlendiriyor eğer uygunsa donduruluyor sizin isteğinize bağlı olarak.hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunmuştur şimdiden :)
1 tanesi mi transfer edildi peki?
diğerleri de çözüldü mü yoksa 3. günde duruyorlar mı?
Amin inşaallahhayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunmuştur şimdiden :)
sizin transfer ne zaman olacak arkadaşımhayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunmuştur şimdiden :)
Slmlar arkadaşlar bugün opum vardı 16 adet yumurtam toplandi. Bakalim artık haber bekliycez embriolardan
Opu korktuğum gibi geçmedi hafif bir sancim var çok şükür ıyim. Rabbim gonullerimize göre verir ıns arkadaslar
5 gün önce donduruldular, sanırım aralık ayında olacak. adet bekliyoruzsizin transfer ne zaman olacak arkadaşım
Saol cnm tesekkurlercanım hayırlı olsun inşallah kaliteli ve sağlıklı bolca embriyoların olur
Canim test gununu ne zamana verdilerİnşaallah öyle olur 3.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?