- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Canim cok guzel masallah. Insallah hepsi dollenip kalite embriyo olurlarSlmlar arkadaşlar bugün opum vardı 16 adet yumurtam toplandi. Bakalim artık haber bekliycez embriolardan
Opu korktuğum gibi geçmedi hafif bir sancim var çok şükür ıyim. Rabbim gonullerimize göre verir ıns arkadaslar
4 aralıkCanim test gununu ne zamana verdiler
Çok teşekkür ederimOgretmen arkadaslarimin ogretmenler gununu kutluyorum
Sendende pozitif bekliyorum :) totem yaptim o gun benimde 4. Gunum oluyor :)4 aralık
Canim tesekkur ederiz sen de ogretmensin heralde oyle mi?Günaydınlarr herkese
Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun
İnşaallah olurSendende pozitif bekliyorum :) totem yaptim o gun benimde 4. Gunum oluyor :)
Evet normal gebeliklerde o şekilde hesaplanıyor ama tüp bebekte farklı olabilir canımKızlar birşey sormak istiyorum bn yarın tekrar kan verecem iki katına çıkmış mi diye . Ve şunu merak ediyorum ilk hamilelik haftası son adet tarihimi oluyor acaba bilgisi olan var mi netten baktım 3 hafta 5 günlük görünüyor
Googleda tup bebek hamilelik hesaplama yaz transfer tarihini gore cikiyor canimTamam canm yarın doktora gidecem ona da sorayım
Hayirli olsun canim kac cikti degerin kanda?Kızlar belirtilerimi yazayım
2-3 gün sarı ve yoğun akıntı
4 gün kahverengi akıntı ve kasik ağrısı aşırı derecede gaz ve bagirsak harekleri durmadan karnımda ses geliyordu
5 gün idrar testi yaptım pozitif ama bn ihtimal vermedim erken diye ve bütün adet belirtileri vardı
6 bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ayrıca gaz devam ediyordu
7. Gün kan testi ve pozitif saydığım bütün belirtiler bu günde mevcuttu .
İnanin öğrenince isteyen herkese dua ettim be hep edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
canım benimle aynı dönemde tedavi gören bir arkadaşım vardı o da 20 yumurta toplanmıştı 3 tane döllenmişti ve şuan 15 haftalık hamişşş =))) darısı sana... 1 çocuk 1 yumurtadan öyle düşünSlm.kizlar dün opum vardı bu sabah bahçeciden aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz
Haklisin cnm ama iste her şeyi inceleye inceleye artuk olumsuz bişiy olacak diye korkuyoruz allah yüzümüzü güldürsün inscanım benimle aynı dönemde tedavi gören bir arkadaşım vardı o da 20 yumurta toplanmıştı 3 tane döllenmişti ve şuan 15 haftalık hamişşş =))) darısı sana... 1 çocuk 1 yumurtadan öyle düşün
Canim sadece yumurta degil ayni zaman spermle ilgili. Esinde sikinti var mi?Slm.kizlar dün opum vardı bu sabah bahçeciden aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz
Hayır yok herşeyi normal bize zaten sebebsiz infertilite dediler ama bilemiyorum ki sorun neCanim sadece yumurta degil ayni zaman spermle ilgili. Esinde sikinti var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?