Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi

Senin için çok sevindim , Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah . Bende Güvenç beyi çok duydum zaten Mustafa bey ile Güvenç bey arasında kararsız kalmıştım Mustafa beye karar verdim. Ama daha gitmedim hayırlısıyla Ocak ayında gidecem. Transferinde olmama ihtimali var derse Mustafa beyden vazgeçip Güvenç beye gidebilirim
Merhaba Ne yaptınız.Ben ilk görüşmeyi yaptım Mustafa bey ile.Nisan ayında adetin 2. Günü tekrar bakacak Ve ona göre başlayacağız.Yumurta toplama Ve transferi kendisi yapacakmış.

Merhabalar benimde amh im 0.97 baska da bir sorjn yok cok korkuyorum olmayacak diye bebegim olsun istiyorum bende ön görüşme icin gidecegim 2 3 kere ama tutmazsa ne yapacagim bilmiyorum maddi manevi cok üzücü ah keske bende diger insanlar gibi sürpriz olarak hamile kalsaydim cok üzgünüm aglamaktan icim cikti burayi cok önerdiler ama ister istemez korkuyorum

Merhaba anne adayları. Evet bende Mustafa beyin adını çok duydum ama Güvenç beyinde çok adını duydum. Bende Güvenç beyde başladım tedaviye. Transferimin 7.günündeyim. Çok ilgili ve pozitif bir doktor. Kesinlikle merkez olarak bahçeciyi tavsiye ederim.
Merhaba simdi hamile oldugunuzu gordumcok sevindim oncelikle bebisiniz hayirli olsun doktor onerinizi merakediyorum bahceciyemi gitsem kararsiz kaldimda ben suan transfermin 10.gunundeym ama bebek tutunmadi negatif ne yazikki bu surece isinde iyi olan bi doktorla ikinci denememi yapmak istiyorum yardimciolursanz cok mutlu olurum

Açıçası ben Bahçeci Fulyadan kuzenim de bahçeci umuttan çok memnun kaldık.Özel hastane ve klinikleri baz alırsak kendimizi parası alınması gereken bir müşteri değil tıbbi yardıma ihtiyacı olan bir aile ferdi gibi hissettirmeyi başardılar bize.Benim Dr. Güvenç Karlıkaya kuzenimin ise Cem Çelikti kuzenim ve eşi ağustos ayında oğullarını kucaklarına aldılar.

Bahçecinin Dr. ları genel olarak bence çok iyi. Zaten Dünyadaki en iyi birkaç merkezden biri. Oxford üniversitesiyle de işbirliği yapıyorlarmış. Bütün Dr ları son derece bilgili ve tecrübeli bana göre, Ama hani derler ya herkes kendi memnun olduğunu daha çok beğenir Benim Dr. um da benim süper kahramanım. Her ne kadar geçen hafta 4000 de 1 ihtimalle olabilecek bir sebeple bebeğimi kaybetmiş olsam da 47 yaşımda bana hala anne adayı olabileceğimi ve hamile kalabileceğimi kanıtladı ve hala umudum olabileceğini gördüm.

Tavır ve tutuma gelince ben kendimi orada kendi ailelerinden biriymiş gibi hissettim. Geçen hafta bebeğimi kaybettiğimde muayene enasında işletme müdürü Emine Hanıma kadar gelip yanımda oldu elimi tuttu acımı paylaştı. Tekrar paket aldım 2 ay rahimin kendini toparlaması sürecini bekliyorum 2. adetimle beraber tekrar orada Güvenç Karlıkaya ile tedaviye başlayacağım.
Merhba bende suan transfermn 10 .gununde negatif oldugunu ogrendm cok uzgunum ve yeni bir merkez arayisi icindeyim Guvenc beyi dusunuyorum. Asag yukari toplam pakete ne kdr odediniz acaba

Merhaba simdi hamile oldugunuzu gordumcok sevindim oncelikle bebisiniz hayirli olsun doktor onerinizi merakediyorum bahceciyemi gitsem kararsiz kaldimda ben suan transfermin 10.gunundeym ama bebek tutunmadi negatif ne yazikki bu surece isinde iyi olan bi doktorla ikinci denememi yapmak istiyorum yardimciolursanz cok mutlu olurum
Teşekkür ederim öncelikle. Ben şiddettle Bahçeçiyi tavsiye ederim. Benim de ilk denemem özel bir doktordaydı. Negatif olmuştu. İlk denemeyi de Bahçeci de yapmadığım İçin çok pişman oldum. Ben Güvenç Karlıkaya ya gittim. Ben de doktorumu tavsiye üzerine seçmiştim. Şimdi de iyiki Güvenç beyin hastası olmuşum. Şuan 26 haftalık hamileyim. Asistanı bile çok ilgili. Hala soru sormak istediğimde hemen ilgilenip cevap veriyorlar. Umarım bir sonraki denemeniz hangi merkez de olursa olsun pozitif olur inşallah.

Teşekkür ederim öncelikle. Ben şiddettle Bahçeçiyi tavsiye ederim. Benim de ilk denemem özel bir doktordaydı. Negatif olmuştu. İlk denemeyi de Bahçeci de yapmadığım İçin çok pişman oldum. Ben Güvenç Karlıkaya ya gittim. Ben de doktorumu tavsiye üzerine seçmiştim. Şimdi de iyiki Güvenç beyin hastası olmuşum. Şuan 26 haftalık hamileyim. Asistanı bile çok ilgili. Hala soru sormak istediğimde hemen ilgilenip cevap veriyorlar. Umarım bir sonraki denemeniz hangi merkez de olursa olsun pozitif olur inşallah.
Cevao verdiginiz icin co ktesekkurederim bende Guvenc beyi dusunuyordum aslinda sansa sizde onda yaptirmissiniz bende amh dusuklugu var sizdeki problem neydi yasim 29. Bazen bahceci icin cok bekletiyo doktoru olmak eziyete donuyo fln diyolar acikcasi tek korkum o oluyor bu surecte. Birde asag yukari yapilan islemlere ne kdr odediniz acaba

Canım bende bahcecide tedavi oldum diğer gittiğin merkezlerle kıyaslanamaz bende bahçeciyi tavsiye ederim güvenc beyi düşünüyorsan git ina aklında kalmasın derim zaten adını hep iyi duydum bende

Cevao verdiginiz icin co ktesekkurederim bende Guvenc beyi dusunuyordum aslinda sansa sizde onda yaptirmissiniz bende amh dusuklugu var sizdeki problem neydi yasim 29. Bazen bahceci icin cok bekletiyo doktoru olmak eziyete donuyo fln diyolar acikcasi tek korkum o oluyor bu surecte. Birde asag yukari yapilan islemlere ne kdr odediniz acaba
Evet bekliyorsun ama ben hiç şikayet etmedim. Beklemek benim için sorun olmadı. En fazla yarım saat falan bekliyorsun. Bizdeki problem sperm sayısı düşüklüğüydü. Eşim ameliyat oldu ilaç kullandı ama fayda etmeyince mecburen tüp bebek denedik. Benim de yaşım 30. Ben tahlillerimi dışarda yaptırdım. Toplam da yaklaşık 14 -15 bini bulmuştur. Rahim dinlendirme yapıyorlar hemde biz kalan yumurtaları da dondurduk. Maliyet olarak epey tutuyor ama sonu güzel olunca insanın gözüne gelmiyor. İlk görüşme ücretsiz oluyor. İstediğim herşey sorabilirsin. Her konuda Bilgi veriyorlar.

Evet bekliyorsun ama ben hiç şikayet etmedim. Beklemek benim için sorun olmadı. En fazla yarım saat falan bekliyorsun. Bizdeki problem sperm sayısı düşüklüğüydü. Eşim ameliyat oldu ilaç kullandı ama fayda etmeyince mecburen tüp bebek denedik. Benim de yaşım 30. Ben tahlillerimi dışarda yaptırdım. Toplam da yaklaşık 14 -15 bini bulmuştur. Rahim dinlendirme yapıyorlar hemde biz kalan yumurtaları da dondurduk. Maliyet olarak epey tutuyor ama sonu güzel olunca insanın gözüne gelmiyor. İlk görüşme ücretsiz oluyor. İstediğim herşey sorabilirsin. Her konuda Bilgi veriyorlar.
Arkadasim cok cok tesekkurederim bu guzel bilgiler icin. Ins kismer olur bizimde bir gun bebegmz olur. Artik para pulu biraktik ztn yeterki iyi bi doktor olsun telasimiz var.

Merhaba arkadaşlar bende güvenc beyin hastasıyım. İlk denemede pozitif aldım. 1 tane dondurulmuş transfer edildi. 5+3 teyim. Progestan iğne ve vajinal hap kullanmama ragmen kahverengi akıntı ve bazen pembeye dönen lekelenmem devam etmekte. Yaklaşık 1 haftadır bu durumu yaşıyorum. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Özellikle ilerleyen haftalarda gebeliği sonlanan arkadaslar. Çok tedirginim. Lekelenmeden doktorumun haberi var Coaspırıni kes dedi kestim ama hala lelelenme devam ediyor. AYRICA normal dedi bol bol dinlen dedi. İnanın 7/24 yatıyorum. Benim gibi olup bebeğini kucağına alan var mı? Gecenın bir vakti uyanıp yazıyorum. Psikolojik olarak çok yıpratıyor bu süreç insanı. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kesinlikle Bahçeciyi tavsiye ederim. Mustafa Bey şart değil Bütün Dr ları gerçekten iyi .Ama şahsi deneyimime ve gözlemlerime dayanarak kesinlikle Güvenç Karlıkaya derim. Çok zorlu vakalarda başarı oranı gerçekten yüksek. Mesela ben 47 yaşında ve sayesinde 8 haftalık hamileyim. Tedavi sürecinde gerçekten gerekli görmediği hiç bir masrafı çıkarmadı. Mesleğine aşık,sorun çözme odaklı,ayrıntıcı ,titiz ve disiplinli bir Dr.
maşallah size sizdeki sorun neydi acaba

arkadaşlar eşimde sperm hareketsizliği ve azlığı var adana 4 kez kayseri 1 kez denedik gebelik bile olmadı artık istanbul düşünüyoruz kaan aydos (ank. üroloji ) bile gittik ama maalesef sonuc alamadık. araştırmalar sonucu istanbul bahceci fulya tüp bebek düsünüyoruz dr. güvenç karlıkaya ama dr. hep kendi takip ediyormuş yani 15 gün istanbulda kalmamız gerekecek ama hiç ist.hakkında bilgim yok aceba şişli bahceci fulya için KALACAK YER nereyi önerirtsiniz bir de sabiha gökçenden bahceci fulyaya nasıl gidecegim (taksi ile bayagı pahalıymış) bu konularda bilgisi olan var ise paylaşabilirse çok minnettar olacagımm.

arkadaşlar eşimde sperm hareketsizliği ve azlığı var adana 4 kez kayseri 1 kez denedik gebelik bile olmadı artık istanbul düşünüyoruz kaan aydos (ank. üroloji ) bile gittik ama maalesef sonuc alamadık. araştırmalar sonucu istanbul bahceci fulya tüp bebek düsünüyoruz dr. güvenç karlıkaya ama dr. hep kendi takip ediyormuş yani 15 gün istanbulda kalmamız gerekecek ama hiç ist.hakkında bilgim yok aceba şişli bahceci fulya için KALACAK YER nereyi önerirtsiniz bir de sabiha gökçenden bahceci fulyaya nasıl gidecegim (taksi ile bayagı pahalıymış) bu konularda bilgisi olan var ise paylaşabilirse çok minnettar olacagımm.
Bende İstanbul fulya bahçecide transfer oldum. İyi bir yer iki ameliyat oldum sonra 1. Transferin 17. Günü hcg de pozitif 💙 ultrason tarihini bekliyoruz 🤲🙏 drMRA ve 💙kalbiyle ünlüdür doktorum. Çok güzel bir yer laboratuvarı çok iyi çalışanları çok çok iyi 💖 doktorlar çok yoğun o nedenle hızlı kısa net açıklamalara hazır ol 😎 işini en iyi yapsınlar yeter mantığındayım çok konuşup boş çıkacağına 🙃whatsappları her an ulaşılır çok kasmıyorum o yüzden😅 gelmen ve kalman konusunda ise İstanbullu değilim çok yardımcı olamam belki ama sabihadan taksi ile pendik metrosuna git oradan sonra işin kolay .... ister üsküdara kadar gider ordan vapura biber oradan tekrar metro ... ister marmarayla direk karşıya geçer oradan fulyaya metro .... ister metro metro ... k

Merhaba hayirli olsun oncelikle bende ayni doktora gitmek istiyorum bana telefonda raporlu 8.500tl foyat verdiler acab siz nekadar odediniz rahim dinlendirme ve yumurta dondurma v.s hepsi bu fiyata dahilmi yoksa ayri ayri mi aliyorlar size nekadara cikti acaba acikcasi hucum yetecekse gidicem yoksa gidemicem malesef

Merhaba hayirli olsun oncelikle bende ayni doktora gitmek istiyorum bana telefonda raporlu 8.500tl foyat verdiler acab siz nekadar odediniz rahim dinlendirme ve yumurta dondurma v.s hepsi bu fiyata dahilmi yoksa ayri ayri mi aliyorlar size nekadara cikti acaba acikcasi hucum yetecekse gidicem yoksa gidemicem malesef
Bende bahceci de tedavi görüyorum .3.denemem olacak. Evet raporlu 8.500 fiyat fakat rahim dinlendirme icin ayri fiyat bana yapilmadi tam rakami bilemicem. Yumurta dondurma 2250 tl fiyat. TEse histeroskopi hep ayri fiyatları var. Doktor muaynesi prof doç olmasina gore değişiyor 1 kere veriyorsun 6 ay ücretsiz.

Bende bahceci de tedavi görüyorum .3.denemem olacak. Evet raporlu 8.500 fiyat fakat rahim dinlendirme icin ayri fiyat bana yapilmadi tam rakami bilemicem. Yumurta dondurma 2250 tl fiyat. TEse histeroskopi hep ayri fiyatları var. Doktor muaynesi prof doç olmasina gore değişiyor 1 kere veriyorsun 6 ay ücretsiz.
Ekstralari cok diyorlar butcemiz sınırlı enazindan 1 sefer gorusmeye gidip netlestirmekte fayda var

Ekstralari cok diyorlar butcemiz sınırlı enazindan 1 sefer gorusmeye gidip netlestirmekte fayda var
İmkanınız varsa görüşmeye gitmek daha mantıklı orada size herşeyi anlatıyorlar fiyat konusunu detayları. Istanbulda tedavi olacaksaniz 1 2 bin tl farkediyor ekstra başına aslında tup bebek maliyetli ilacı dondurmasi takviyesi transferi hepsi para sonuc olumlu olsun insallah

İmkanınız varsa görüşmeye gitmek daha mantıklı orada size herşeyi anlatıyorlar fiyat konusunu detayları. Istanbulda tedavi olacaksaniz 1 2 bin tl farkediyor ekstra başına aslında tup bebek maliyetli ilacı dondurmasi takviyesi transferi hepsi para sonuc olumlu olsun insallah
25 milyara kadar masraf cikti diyenler olmus acikcasi korktum

25 milyara kadar masraf cikti diyenler olmus acikcasi korktum
Doğrudur içeriğe göre degiskenlik olur bende 2.denememi orada yaptim histereskopi eşimin ilac tedavisi rahim filmi muayne ucretleri tup bebek opu embriyo dondurma tedavi öncesi ve sonrasi ilaclarim hepsi benimde 25 bini buldu

Back
X