Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Bende hergun bakiyorum.:) insallah canim benim Allah hayirlisi ile bizede nasip etsin o guzel duygulari tatmayi.

Kizlar selamlar herkese. Memmunmusunuz Bahceci fulyadan? Ben ikinciyi denemek istiyorum aralik veya ocakta. Karar veremedim hala nereye gitceme. Memorial - Bahceci arasinda kaldim. Lutfen bi fikir verin

Kizlar selamlar herkese. Memmunmusunuz Bahceci fulyadan? Ben ikinciyi denemek istiyorum aralik veya ocakta. Karar veremedim hala nereye gitceme. Memorial - Bahceci arasinda kaldim. Lutfen bi fikir verin

hoş geldin musmutlukiz,
Yıldız da ben de yeni başladık sayılır oraya gitmeye ama kendi adıma ben yaklaşımlarından çok memnun kaldım. Bir hastaneye gitmektense tamamen bu işe odaklı çalışan bir tüp bebek merkezi olması beni daha çok cezbetti. Bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama burada okuduğuma göre Memorial euro üzerinden ve çok ciddi paralara yapıyormuş bu işi. O da biraz gözümü korkuttu.
Bahçeci'ye girdiğim an ferah, aydınlık ve geniş bir yer olması, bekleyen çok sayıda çiftin bizimle aynı durumda olması bile beni rahatlattı. Gidip bir görüşmeni öneririm. Çok içine sinmezse başka yerlerle de görüşür öyle karar verirsin.

Cok tesekkur ederim canim cvp icin, icim rahatladi esimde morfoloji problemi var, emre beyin adini cok duydum bu konuda. Randevumuzu aldik, gidicez insallah. Sen ne durumdasin? Allah kalbine gore versin insallah

Cok tesekkur ederim canim cvp icin, icim rahatladi esimde morfoloji problemi var, emre beyin adini cok duydum bu konuda. Randevumuzu aldik, gidicez insallah. Sen ne durumdasin? Allah kalbine gore versin insallah

Amin arkadaşım, hepimizin.
Bende pko var, eşimde de morfoloji %1, hareketlilik ve sayı da çok iyi değil. iki taraflı sıkıntıdayız yani.
dr. aytun hanıma gittik, çok tatlı ve cana yakın biriydi, o da rahatlattı bizi. ama anladığım kadarıyla bahçecinin tüm hekimlerinden memnun gidenler.
ben birkaç gün içinde adet görüp 2. günü gidicem ve başlicam tedaviye hayırlısıyla. sen de haber ver gelişmelerden olur mu? diğer topik çok kalabalık, buradan daha rahat yazışırız. :)
Sevgiler.

Canim ben acibadem maslak memorial ve bahceci olmak uzere 3 yerdede tedavi gordum.bahcecide embriyolarimi dondurduk o arada dogal hamile kaldim o yuzden sonuc acisindan birsey diyemem ama suan herhangi birine gitmem gerekse bu bahceci ve guvenc bey olur...lab bakimindan memorialla esit olduklarini dusunuyorum ama sistem kesinlikle bahcecide daha iyi.oncelikle tek doktorun ve tek hemsiren var aklina ne takilirsa hemsirene sorabilirsin benimki burcu hemsireydi ve surekli irtibat halindeydik...fiyat olarak hepsi ayni bildigim kadariyla hatta memorial biraz daha ucuz olabilir cunku indirim yapiyor bence her iki merkezlede gorus icine hangisi sinerse ona karar ver... Umarim kararin seni bebegine goturur:))))

Bizde de morfoloji 1. Bu arada esin oranin urologuna gorundumu? Bizim burdaki doktorumuz cok onerdi Emre beyi. Hakkimizda hayirlisi olsun Allah bilir olup olmiycani ama ben herseyi kafamda atip tutan biriyim Bahceci icime sindi, bakalim neler olacak

Amin canim insallah. Masallah Ne guzel bisey yasamissin dogal olmasi super :) sorub neydi peki sizde? Ben erkek infertelitesinde bahceci cok iyi diye duydum, bakalim insallah olumlu haberlerle gelirim

Amin canim insallah. Masallah Ne guzel bisey yasamissin dogal olmasi super :) sorub neydi peki sizde? Ben erkek infertelitesinde bahceci cok iyi diye duydum, bakalim insallah olumlu haberlerle gelirim

Canim esimin sperm sayisi 12bin morfoloji yuzde 1di.bendede yumurta rezerv azligi baslamisti kritik seviyede degildi ama hep 6-8 arasi yumurta toplandi.evet hic beklemedigim anda dondurulmus tedavisine baslicakken supriz yapti bizimki bu arada beslenmeye cok dikkat ettigimizi soyliyim

beslenmeyle ilgili nelere dikkat ettiniz bizimle de paylaşır mısın?

Bizde de morfoloji 1. Bu arada esin oranin urologuna gorundumu? Bizim burdaki doktorumuz cok onerdi Emre beyi. Hakkimizda hayirlisi olsun Allah bilir olup olmiycani ama ben herseyi kafamda atip tutan biriyim Bahceci icime sindi, bakalim neler olacak

Ben de merakla bekliyorum. :) Eşim özel sigortası nedeniyle Acıbadem'de bir üroloğa göründü. Daha önce iki kez spermiogram yaptırıp gittiğimiz için bizi tekrar üroloğa yönlendirmediler.

Öncelikle şunu söyleyin eşim ara vermeden gnc nin mega men diye bir vitamini var onu kullandı yaklaşık 5-6 ay...onun dışında yine gncden çinko ve e vitamini aldım onlarıda kullandı mega men in içinde var ama sperm üretimi için çinko ve e vitamini çok önemli diye ben bir gün çinko bir gün e vitamini ekledim mega menin yanına...beslenmeye gelirsek her akşam taze havuç suyu sıktım eşime kırmızı eti azalttık bol bol nohut yemeği yedik birde keçiboynuzu tozu kullandı eşim.tüm bunları yani ilaçlar dışındaki beslenme tavsiyelerini kaan aydos verdi bana sitesini mutlaka inceleyin kızlar

Bu kadar şey yazdım inanın hangisi vesile oldu işe yaradı bilmiyorum yada yaradımı onuda bilmiyorum ama denemekte fayda var bence

Öncelikle şunu söyleyim eşim ara vermeden gnc nin mega men diye bir vitamini var onu kullandı yaklaşık 5-6 ay...onun dışında yine gncden çinko ve e vitamini aldım onlarıda kullandı mega men in içinde var ama sperm üretimi için çinko ve e vitamini çok önemli diye ben bir gün çinko bir gün e vitamini ekledim mega menin yanına...beslenmeye gelirsek her akşam taze havuç suyu sıktım eşime kırmızı eti azalttık bol bol nohut yemeği yedik birde keçiboynuzu tozu kullandı eşim.tüm bunları yani ilaçlar dışındaki beslenme tavsiyelerini kaan aydos verdi bana sitesini mutlaka inceleyin kızlar

Bu kadar şey yazdım inanın hangisi vesile oldu işe yaradı bilmiyorum yada yaradımı onuda bilmiyorum ama denemekte fayda var bence

Merhabalar, Ben mayıs 2012'de Bahçeci'de Güvenç beye gittim ve ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ayrıca bir arkadaşımı da yönlendirdim ve kendisi de ilk denemesinde hamile kaldı. İkimizin de kızı oldu . Benim yaşım 36 altı ve eşimin sperm sayısı çok düşük olduğu için hamile kalamıyordum. Güvenç bey ve ekibinden o kadar memnun kaldım ki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Kardeşimin bir arkadaşı da Almanya'dan tedavi için gelecek. Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın.

canım bende güveç beyin hastasıyım şuanda ve çok memnunum doktorumdan ve hemşiresi burcu hanımda inanı yorum ben de hamile olarak ayrılıcam ordan

canım senin dr kim

Merhaba, ben de 2. denemem için Memorial ve Bahçeci fulya arasında kalmıştım. İkisiylede görüştüm. Ama doktorum Erbil beyle görüştükten sonra içime bir rahatlama ve güven hissi gelince Bahçeci Fulyaya karar verdim. Haziranda deneme yapacaktım ama doktorum bekleyelim Ağustosta yapalım dedi. O süreçte vitamin ilaçları kullandım. Ekimde transferim yapıldı. Şimdi çok şükür ikizlerime hamileyim. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını tez zamanda çifter çifter dolsursun inşallah.

Cok tesekkur ederim canim cvp icin. Allah saglikli sihhatli kucacina almayi nasip etsin bebislerini insallah ben de verdim kararimi Bahceciye gidiyoruz. İnsallah bu sefer hersey yolunda gider.

tebrik ederim arkadaşım.ismini gördüğümde direk Erbil beyin hastası olduğunu hatırladım yazıyı okuyunca unutmamışım dedim:)) bebişlerin hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına aldırsın.çok sevindim Bende erbil hocanın hastasıyım 5 aralıkta inşallah transferim var banada dua edermisin? güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…