Çok güzel sevindim embiriyoların 5.gün gelir inş. İşinin ehli olduğu söyleniyor bahçecinin bende bu yüzden tercih ettim. Odaları nasıldı rahat edebildin mi yumurta toplamadan sonra ne kadar yatırdılar merkezde ?İnsallah hayirlisiyla başlar ve sona erer bu beklememizde canim..
Transfer günüm embriyolarin kalitesine göre belli olcak inşallah 3üncü günleri pazara denk geliyor o gün belli olcakmis haber bekliyorum bende canim.. 9 tane embriyom var şimdi yukarda da anlattigim gibi insallah 5inci güne kadar giderler..
Adetin 21. günü başlayacağın ilaç tarlusal mı? Bende ona başlayacağım adet olabilmek için.Yok henüz başlamadım bayrama denk geliyor benim adet dönemi. Memlekete gideceğiz bayramda. Bayramdan sonra başlıyorum inş. adettin 21. günü başlayacağım ilaçlar var adet olup 2. gün merkeze gideceğim bakalım. Embiriyoların 1. kalite olsun inş. Transfer günün ne zaman ?
Adetin 21. günü başlayacağın ilaç tarlusal mı? Bende ona başlayacağım adet olabilmek için.[/QUO Yok bana verilen ilaç bu değil.Sanırım amaç aynı tedaviden önce çatlamayan yumurta kalmaması ve daha önce sökülmesi.
Çok güzel sevindim embiriyoların 5.gün gelir inş. İşinin ehli olduğu söyleniyor bahçecinin bende bu yüzden tercih ettim. Odaları nasıldı rahat edebildin mi yumurta toplamadan sonra ne kadar yatırdılar merkezde ?
Herşey soru işareti şimdilik bende yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Embriyolarla ilgili son durum nedir? dönüş yaptılar mı?Evet canim gercekten Bahçeciden çok memnun kaldim hemsireleri cagirir cagirmaz gelmeleri hatta cagirmadan sürekli kontrol etmeleri ellerinden geleni yapmalari ve insan gibi deger vermeleri cok güzeldi.. Yumurta toplamadan önce ve sonra 1'er saat yattim cabuk toparlandim sükür.. Odalarida 2'şer hasta aliyor ama çok rahatsiz eden bi durum degildi şahsen.
Herşey soru işareti şimdilik bende yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Embriyolarla ilgili son durum nedir? dönüş yaptılar mı?
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün. Çok sevindim 5.güne gitmelerine dualarım seninle umarım her şey yolunda gider kendine dikkat et .Sevinçli haberlerini bekliyorum.Haber verdiler canim bugun 4'üncü gündeyiz, 9'uda bölünmeye devam ediyormuş, yarina transfer olcakmisim Allahin izniyle.. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde insallah..
Haber verdiler canim bugun 4'üncü gündeyiz, 9'uda bölünmeye devam ediyormuş, yarina transfer olcakmisim Allahin izniyle.. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde insallah..
İnsallah canim, Allah razi olsun. Valla transfer sayisini bilmiyorum beni 1 saat önce cagirdilar embriyologla görüşme yapicakmisiz transferden önce.. Haber veririm yine yarin insallah :)Canım çok sevindim. Ne güzel gelişmeler bunlar. Yarın güzel bebeklerini karnına alıp sımsıkı tutma zamanı artık. En fazla kaç tane transfer oluyor acaba?
İnsallah canim, Allah razi olsun. Valla transfer sayisini bilmiyorum beni 1 saat önce cagirdilar embriyologla görüşme yapicakmisiz transferden önce.. Haber veririm yine yarin insallah :)
Nasılsın inşallah iyi gidiyordur. Allahım yardımcın olsun.. Merakla bekliyorum yazmanı ..Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün. Çok sevindim 5.güne gitmelerine dualarım seninle umarım her şey yolunda gider kendine dikkat et .Sevinçli haberlerini bekliyorum.
Hadi güzelim bol şanslar her şey yolunda gitsin inşallah..Bütün engeller bebişlerimiz için.. güzel haberlerle gel.Yarin sabah laparoskopi ile hidrosalpenks, histeroskopi ile miyom operasyonu olacagim ayni anda. Bana sans dileyin. Annelik yolunda 2 engel daha asiliyor:)
Sen nasılsın nasıl gidiyor..Adetin 21. günü başlayacağın ilaç tarlusal mı? Bende ona başlayacağım adet olabilmek için.
Ben tarlusala başladım dün. Daha yolun epey başındayım..Bakalım gelecek günler neler getirecek bize :)Sen nasılsın nasıl gidiyor..
Başlamışsın ya hayırlısı olsun başlayabilmekte bir mesele ben 2. başlayacam bayramdan sonra hem korku, heyecan ,sevinç üzüntü ne ararsan var yani. Güzele sonuca ulaşmak değilmi amaç olucak inşş.Ben tarlusala başladım dün. Daha yolun epey başındayım..Bakalım gelecek günler neler getirecek bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?