Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Çok güzel sevindim embiriyoların 5.gün gelir inş. İşinin ehli olduğu söyleniyor bahçecinin bende bu yüzden tercih ettim. Odaları nasıldı rahat edebildin mi yumurta toplamadan sonra ne kadar yatırdılar merkezde ?

Adetin 21. günü başlayacağın ilaç tarlusal mı? Bende ona başlayacağım adet olabilmek için.

Evet canim gercekten Bahçeciden çok memnun kaldim hemsireleri cagirir cagirmaz gelmeleri hatta cagirmadan sürekli kontrol etmeleri ellerinden geleni yapmalari ve insan gibi deger vermeleri cok güzeldi.. Yumurta toplamadan önce ve sonra 1'er saat yattim cabuk toparlandim sükür.. Odalarida 2'şer hasta aliyor ama çok rahatsiz eden bi durum degildi şahsen.

Herşey soru işareti şimdilik bende yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Embriyolarla ilgili son durum nedir? dönüş yaptılar mı?

Haber verdiler canim bugun 4'üncü gündeyiz, 9'uda bölünmeye devam ediyormuş, yarina transfer olcakmisim Allahin izniyle.. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde insallah..

Herşey soru işareti şimdilik bende yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Embriyolarla ilgili son durum nedir? dönüş yaptılar mı?

Haber verdiler canim bugun 4'üncü gündeyiz, 9'uda bölünmeye devam ediyormuş, yarina transfer olcakmisim Allahin izniyle.. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinde insallah..
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün. Çok sevindim 5.güne gitmelerine dualarım seninle umarım her şey yolunda gider kendine dikkat et .Sevinçli haberlerini bekliyorum.

Canım çok sevindim. Ne güzel gelişmeler bunlar. Yarın güzel bebeklerini karnına alıp sımsıkı tutma zamanı artık. En fazla kaç tane transfer oluyor acaba?

Canım çok sevindim. Ne güzel gelişmeler bunlar. Yarın güzel bebeklerini karnına alıp sımsıkı tutma zamanı artık. En fazla kaç tane transfer oluyor acaba?
İnsallah canim, Allah razi olsun. Valla transfer sayisini bilmiyorum beni 1 saat önce cagirdilar embriyologla görüşme yapicakmisiz transferden önce.. Haber veririm yine yarin insallah :)

Yarin sabah laparoskopi ile hidrosalpenks, histeroskopi ile miyom operasyonu olacagim ayni anda. Bana sans dileyin. Annelik yolunda 2 engel daha asiliyor:)

Ben tarlusala başladım dün. Daha yolun epey başındayım..Bakalım gelecek günler neler getirecek bize :)
Başlamışsın ya hayırlısı olsun başlayabilmekte bir mesele ben 2. başlayacam bayramdan sonra hem korku, heyecan ,sevinç üzüntü ne ararsan var yani. Güzele sonuca ulaşmak değilmi amaç olucak inşş.

Mrb arkadaslar benim ilk denemem negatif ikinci icin bahceci fulyayi dusunuyorum.il disindan gelicem bana biraz anlatirmisin orda surec nasil isliyor.mustafa bey takip ediyomu mustafa bey disinda hangi dra gidebilirim.on gorusmeye gitmelimiyim.kac gun suruyo tedavi?orda konaklama icin misafirhane varmi?birde tup bebek icin fiyat olarak bilgi verirmisiniz.tup bebek oncesi kromozom pihtilasma gibi testleri istiyolarmi?yardimci olursaniz sevinirim

Selam kizlar

Transferimi oldum geldim çok şükür, ağrısız, sızısız geçti bu sefer ki işlem.. 2 tane embriyo koydular, 5inci gün embriyosu. Ve 21 eylülde kan testi yapıcam. Sanırım dayanırım, idrar testini falan denemem :)

Benim için zor olacak olan tek şey sigarayı katiyen içme dediler canımda fena istiyor napıcaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…