Allah yardımcın olsun.. Umut ve bebişe giden yol olsun inşallah ..Her türlü sıkıntıya katlanıyoruz. Muradına ermen dileğiyle...
Merhaba nasıl gidiyor..Tesekkür ederim canim. Amin, amin, amin... Darisi sizlere olsun inşAllah canı gönülden diliyorum sagliklica kucagimiza almamizi...
Yazarim insallah gelismeler oldukca :)
merhaba perimsu ismim baharYaşım 37 yumurta rezervimde azalma var o yüzden benim hiç ağrım olmadı korkulacak hiçbir şey yok zaten serumla birlikte ağrı kesici veriyorlar 2 kez yumurta toplama işlemi oldu bende birini Güvenç bey yaptı diğerini Güvenç Bey olmadığı için Erbil Bey yaptı ikisinde de hiç ağrı olmadı belki de yumurta sayım az olduğu içindir bilemiyorum. Ama korkulacak bir şey yok hatta aynı gün ben İzmir'e geri döndüm.
Cnm özelden yazdımmerhaba perimsu ismim bahar
bende senin gibi izmirde yaşıyorum bahçeci kliniği topiğindeki yazından dolayı dikkatimi çektin.eşimden kaynaklı infertilite problemi yaşıyoruz. izmirde doğru dürüst merkez yok anladığım kadarıyla araştırmalarıma göre..istanbul bahçeci düşünüyoruz tüp bebek için ama beni korkutan süreç ..çalışıyorum özel sektörde..kaç günde bir gitmem lazım ne kadar orda kalınması gerekiyo gibi sorular kemirip duruyor beynimi..sen nasıl yaptın anlatırsn çok sevinirim.
Selem, Nasılsın var mı bir gelişme.Aaaa bak teker teker okuyorum mesajları..rakam gittikçe artmış..Çok çok sevindim Harikasın :)
Merhaba nasıl gidiyor..
Evim evim güzel evim demişler. Yormamaya çalış kendini çokk.. İnşallah görürsün keseyi ..Hayırlısıla haber bekliyorum.Merhaba canım;
İyi gidiyor evime kavuştum şükür.. Yavaş yavaş toparlandım.. Ve yarın kontrolüm var inşAllah keseyi görebiliriz yarın hayırlısıyla.. Bilmem ki erken mi olur..
Sen nasılsın, az kaldı bayrama Allahın izniyle :)
Merhaba cnm, kongreye mi gidecekmiş benim de transferim ekimde olacaktı çok üzüldüm şimdi hangi tarihler olduğunu biliyor musun?Evim evim güzel evim demişler. Yormamaya çalış kendini çokk.. İnşallah görürsün keseyi ..Hayırlısıla haber bekliyorum.
Bayram yaklaşıyor da Güvenç bey Ekimde kongreye gidecekmiş bakalım artık nasıl denk gelecek..Stres basıyor 1. yaşayınca 2. nasıl olacağını bildiğim için..
Kizlar ben mustafa bahcecinin kendisinden aldim randevuyu zor hastakar grubundayim tek prf. Baksin isterim ama bu mumkun mu o olmazsa hangi doktoru secebilirim cevabiniz icin tsk
Bende bugün ordaydımPazar benimde opum var
Ewet canım güvenç bey bende öğle saatlerinde ordaydım canımGüvenç Beymi doktorun seninde bugün öğlen ordaydım pazar günü karşılaşırız belki
Ewet canım güvenç bey bende öğle saatlerinde ordaydım canımPazar günü 9da opum Allah izin verirse senin kaçta
Karşılaşırız o zaman kesinaynı saatte canım
Karşılaşırız o zaman kesin
Güvenç bey girmicek miii öyle mi söyledi canım sana bana bişey söylemedi ben baştan sona herşeyimde o olsun istiyodum çok güvenşyorum çünkü doktorumaKesin canım güvenç bey girmeyecek sanırım ama
Güvenç bey girmicek miii öyle mi söyledi canım sana bana bişey söylemedi ben baştan sona herşeyimde o olsun istiyodum çok güvenşyorum çünkü doktoruma[/QUOT
Ben gelmeye çalışıcam ama gelemezsem nöbetçi olan arkadaşım yardımcı olacak sana endişelenme dediBende ona çok güveniyorum ama tüm ekip mükemmel diyebilirim o yüzden bunu düşünme canım nasılsın peki benim ağrım var bugün son iğne ve yatıyorum geldiğimden beri
Bütün ekibe güveniyorum ama güvenç bey farklı sonuçta bizi daha iyi biliyo neyi nasıl yapıcağını neyse napalım hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?