Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Ayy çok sevindim. Gözün aydın darısı başımıza inşallah.

Çok sevindim . Tamamına erdirsin Rabbim. Hayırlı yolculuklar sana bizi habersiz bırakma .Kendine ve bebişlere iyi bak.Öptüm

Çok sevindim . Tamamına erdirsin Rabbim. Hayırlı yolculuklar sana bizi habersiz bırakma .Kendine ve bebişlere iyi bak.Öptüm
Çok teşekkür ederim canim sende kendine iyi bak moralin hep iyi olsun tedavine hayirlisiyla başlarsin insallah..

Bugünde son bi kez doktoruma gittim ve 397 olmuş değerim çok şükür...

Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip eder insallah...

YUPPİİİİ çok sevindim. Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz. Senin pozitif sonuç alman bana çok moral oldu zaten.. Alalhım tamamına erdirsin.İrtibatı koparmayalım olur mu çokk öptüm seni..

Tamam canim sende mutlaka benden alinti yaparsan yada tatlikedi diye yazip haberlerini verirsen okurum yoksa gözden kacirmaktan korkuyorum...

Öpüyorum bende kendine cok iyi bak canim benim...

Sew merhaba seni merak ettim. Gribal durum için Güvenç bey ne dedi?
Merhaba cnm, sen nasılsın bugün ordayken aklıma geldin yeni girebildim burayada mail olarakta gelmedi yazın ilaç vermedi Güvenç bey salı günü çok ağrın olursa ağrı kesici alabilirsin mümkünse alma dedi hala hastayım ama ilk günler gibi değil tabi bugün kontrolüm vardı yine gittim yumurtalarım iyi durumdaymış ek bir iğneye daha başladık. çarşamba tekrar kontrolüm var. Hafta sonu toplarız dedi ama cumartesi yada pazar biraz korkuyorum. sen ne durumdasın

Ne güzel bir haber çok sevindim :) Darısı bizlerin başına inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. hayırlı yolculuklar gelişmeleri bekleriz ama

Ne güzel bir haber çok sevindim :) Darısı bizlerin başına inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. hayırlı yolculuklar gelişmeleri bekleriz ama

Tesekkür ederim canim. Amin, amin, amin... Darisi sizlere olsun inşAllah canı gönülden diliyorum sagliklica kucagimiza almamizi...

Yazarim insallah gelismeler oldukca :)

Korkacak hiçbir şey yok sakın korkma ben de korkarak girmiştim ama boşuna endişelenmişim zaten o kadar güven veriyor ki kendisi. Yumurtalarının iyi durumda olduğuna çok sevindim. Ek olan iğne erken yumurtlama çatlamasını önlemek için diye biliyorum. Zaten o kadar profesyonel ki bahçeci ekibi hiç merak etme. Ben hastalanmayı bekliyorum sonrasında rahim kalınlaşması için ilaçlar verecek gelmene gerek yok telefon ya da maille hallederiz dedi burada rahim kalınlıģına bakılacak ona göre ben transfere gidecekmişim.

İşte elimde değil sabah karnıma ağrı girdi resmen stresten düşünmemeye çalışıyorum ama içime sözüm geçmiyor. Aynen canım öyle erken çatlamaması içinmiş birde ben iğneden korkan biri olarak bu süreçlere nasıl alıştığıma şaşıyorum resmen :) Hadi bakalım senin azcık kaldı sorunsuz bitecek dualarımda sen de varsın ve tüm bebek isteyenler bu süreçleri de atlatacağız inşallah...

Düşünmemeye çalış ben kafamı başka şeylerle meşgul ediyordum çok kitap okudum o süreçte düşünmemek için. Emin ellerdesin çok şükür. Çok sağ ol cnm ya sen de benim dualarımdasın. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. Yumurta toplama zor bir işlem değil uyuyup uyanman bir oluyor sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Benim yumurta rezervim az olduğu için üstelik iki kez yaşadım bu iğne sürecini. Bak çok şükür senin böyle bir problemin yok pozitif düşün iyi olacak her şey Allahın izniyle.

İnşallahhhhhhhhhhhh canım heyecanla beklemedeyiz
Perimsu arkadaşın dediği gibi korkacak hiç bişey yok Allah gücünü veriyor... Eğer yumurta toplamadan çıkınca ağrın olursa ağrı kesici istemekten çekinme hemşire sürekli kontrole geliyor zaten...
İnşallah düşündüğünden kolay geçer güzel haberlerini alırız :)

Evet canım o konuda rahatım doktoruma güvenim çok, Allahtan dikkatim işyerinde dağılıyor birazcıkta olsa
Amin canım benim Rabbim hepimizin emeklerini sağlıklı evlatlarla taçlandırsın inşallah...

Tamam canım desteğinizi hissedeceğim
inşallah sorunsuz bitecek ve güzel haberler vereceğim size

Çokk çok sevindimmm :) Allah tamamına erdirsinn :)

Aaaa bak teker teker okuyorum mesajları..rakam gittikçe artmış..Çok çok sevindim Harikasın :)

Evet canım o konuda rahatım doktoruma güvenim çok, Allahtan dikkatim işyerinde dağılıyor birazcıkta olsa
Amin canım benim Rabbim hepimizin emeklerini sağlıklı evlatlarla taçlandırsın inşallah...
Allah yardımcın olsun.. Umut ve bebişe giden yol olsun inşallah ..Her türlü sıkıntıya katlanıyoruz. Muradına ermen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…