Benimde kasıklarım şişlik var hafif ara ara ağrım sancımda var benim iğnemin biri 7de çatlatma iğnemde 22.30 da pazara kadar iyice dinlen dedi çatlarsa başa döneriz herşey boşa gider dedi korktum da biraz
Kizlar bu merkez de rapor gecerlimi bide hangi doktoru tavsiye edersjniz sordum ama kimse yazmiyor
Ben kendim yapıyorum hayatta yapamam diyodum ama cennet kokusu için bi nefes bi evlat için yapıyoruz napalım ALlah kucağımızı boş bırakmasınAynen ya o kadar şişkibenim 5 teydi onu oldum çatlatma aynı saatte bide ben yapamıyorum kendime eşim yapıyor normalde o saatte işte dışarı çıktım oldum şimdi 22.30 u bekliyorum iki tane çatlatma için bende eğildim ani bunu yapma çatlarsa dedi korktum çok
Aynen canım benimde rapor konusunda bi bilgim yok arayıp bilgi alabilirsin benimde doktorum güvenç bey ve çok memnunum doktora güven tedavinin yarısı benceKizlar bu merkez de rapor gecerlimi bide hangi doktoru tavsiye edersjniz sordum ama kimse yazmiyor
mrb feriha zor hastayım demişsin sorun neydi çok özel degilse benimde ikinci dnemem olacak merak ettimTsk kizlar ben zor hastalar grubundanim prf. Le devam etmek isterim ama ulasamazsam diye korkuyorum bu benim 6. Tedavim olcak
Ben kendim yapıyorum hayatta yapamam diyodum ama cennet kokusu için bi nefes bi evlat için yapıyoruz napalım ALlah kucağımızı boş bırakmasın
Sorun esimde canim sperm sayisi morfoloji hepsi var bende bir sorun pkoluyum ama sorun yapmiyor doktor olmayinca olmadi iste ben bu merkezi cok duydum ama olacaksa her yerde olur dedim ama tedbiri almak lazimmismrb feriha zor hastayım demişsin sorun neydi çok özel degilse benimde ikinci dnemem olacak merak ettim
Gecmis olsun diyelim ozamn size sormadan nasil boyle birsey yaparlar saklama suresi vardi omu gectiki acabaMerhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen
Bende bir gelişme yok...Sadece sizleri okuyup takip ediyorum.Selem, Nasılsın var mı bir gelişme.
Selam canim 1 hafta sonra sendende aliriz gelismeleri insallah..Bende bir gelişme yok...Sadece sizleri okuyup takip ediyorum.
5 yıldır saklama süresi ondan önce imha ettiler çok acı benim için üzgünümGecmis olsun diyelim ozamn size sormadan nasil boyle birsey yaparlar saklama suresi vardi omu gectiki acaba
Çok iyi sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah ikinizde sağlıkı sıhatli olun. Ekim sonu gibi dönecekmiş Güvenç bey sorun olmaz sanırım.. Hayırlısı bakalım hepimiz için..Selam canim 1 hafta sonra sendende aliriz gelismeleri insallah..
P pamucuk34 Güvenç beyin sehir disina gidecegini demissin geriye cabuk gelmesi lazim.. En azindan sen ignelere baslamis olursan ilk 5 gun falan cagirmiyor kontrole.. Zaman kaybetmemis olursun..
Biz keseyi gorduk cok sukur cuma gunu.. Haftaya pazarteside kalp atisi icin gidicez Allah izin verirse.. Darisi sizden bu haberleri almama kizlar, Allah yardimciniz olsun tedavinizde..
Üzülme sakın inşallah çabuk döner Ekim sonu gibi dönecekmiş .. Her şeyin hayırlısı gönlünü ferah tut..M
Merhaba cnm, kongreye mi gidecekmiş benim de transferim ekimde olacaktı çok üzüldüm şimdi hangi tarihler olduğunu biliyor musun?
Ben adetimin 2. Günü kendisine mail attim bana 11 ekimde inşallah transferini yapacağız yazmış demek ki o tarihte kongrede değil sormadım kendisine bu arada dondurulmuş embriyo transferi adetin kaçıncı gününde yapılıyor 11 ekim benim adetimin 13. Gününe denk geliyor erken değil mi?Üzülme sakın inşallah çabuk döner Ekim sonu gibi dönecekmiş .. Her şeyin hayırlısı gönlünü ferah tut..
Bu konuyu seni takip ettiği için doktorun bilir. Hesaplamayı onlar yapıyor 13 ve 15 günler arası diye biliyorum.Ben adetimin 2. Günü kendisine mail attim bana 11 ekimde inşallah transferini yapacağız yazmış demek ki o tarihte kongrede değil sormadım kendisine bu arada dondurulmuş embriyo transferi adetin kaçıncı gününde yapılıyor 11 ekim benim adetimin 13. Gününe denk geliyor erken değil mi?
Çoğu kişi 20.gün yazmış ama dediğin gibi doktorum bilir zaten ölçüm yapılacak 8 ekimde kendisine bildireceğim.Bu konuyu seni takip ettiği için doktorun bilir. Hesaplamayı onlar yapıyor 13 ve 15 günler arası diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?