Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Benimde kasıklarım şişlik var hafif ara ara ağrım sancımda var benim iğnemin biri 7de çatlatma iğnemde 22.30 da pazara kadar iyice dinlen dedi çatlarsa başa döneriz herşey boşa gider dedi korktum da biraz

Benimde kasıklarım şişlik var hafif ara ara ağrım sancımda var benim iğnemin biri 7de çatlatma iğnemde 22.30 da pazara kadar iyice dinlen dedi çatlarsa başa döneriz herşey boşa gider dedi korktum da biraz

Aynen ya o kadar şişki benim 5 teydi onu oldum çatlatma aynı saatte bide ben yapamıyorum kendime eşim yapıyor normalde o saatte işte dışarı çıktım oldum şimdi 22.30 u bekliyorum iki tane çatlatma için bende eğildim ani bunu yapma çatlarsa dedi korktum çok

Kizlar bu merkez de rapor gecerlimi bide hangi doktoru tavsiye edersjniz sordum ama kimse yazmiyor

Kizlar bu merkez de rapor gecerlimi bide hangi doktoru tavsiye edersjniz sordum ama kimse yazmiyor

Rapor konusunda hiç bilgim yok maalesef ama ssk ile ilgili birşey ise ssk geçerli değil
Ben Güvenç beyin hastasıyım çok memnunum doktorumdan inanılmaz pozitiftir.

Ben kendim yapıyorum hayatta yapamam diyodum ama cennet kokusu için bi nefes bi evlat için yapıyoruz napalım ALlah kucağımızı boş bırakmasın

Aynen canım benimde rapor konusunda bi bilgim yok arayıp bilgi alabilirsin benimde doktorum güvenç bey ve çok memnunum doktora güven tedavinin yarısı bence

Tsk kizlar ben zor hastalar grubundanim prf. Le devam etmek isterim ama ulasamazsam diye korkuyorum bu benim 6. Tedavim olcak

Ben kendim yapıyorum hayatta yapamam diyodum ama cennet kokusu için bi nefes bi evlat için yapıyoruz napalım ALlah kucağımızı boş bırakmasın

Yok benim elimde değil iğne korkum var ya eşim yapıyor Allah razı olsun âmin canım

mrb feriha zor hastayım demişsin sorun neydi çok özel degilse benimde ikinci dnemem olacak merak ettim
Sorun esimde canim sperm sayisi morfoloji hepsi var bende bir sorun pkoluyum ama sorun yapmiyor doktor olmayinca olmadi iste ben bu merkezi cok duydum ama olacaksa her yerde olur dedim ama tedbiri almak lazimmis

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci klitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen

Gecmis olsun diyelim ozamn size sormadan nasil boyle birsey yaparlar saklama suresi vardi omu gectiki acaba

Bende bir gelişme yok...Sadece sizleri okuyup takip ediyorum.
Selam canim 1 hafta sonra sendende aliriz gelismeleri insallah..

P pamucuk34 Güvenç beyin sehir disina gidecegini demissin geriye cabuk gelmesi lazim.. En azindan sen ignelere baslamis olursan ilk 5 gun falan cagirmiyor kontrole.. Zaman kaybetmemis olursun..

Biz keseyi gorduk cok sukur cuma gunu.. Haftaya pazarteside kalp atisi icin gidicez Allah izin verirse.. Darisi sizden bu haberleri almama kizlar, Allah yardimciniz olsun tedavinizde..

Çok iyi sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah ikinizde sağlıkı sıhatli olun. Ekim sonu gibi dönecekmiş Güvenç bey sorun olmaz sanırım.. Hayırlısı bakalım hepimiz için..

Üzülme sakın inşallah çabuk döner Ekim sonu gibi dönecekmiş .. Her şeyin hayırlısı gönlünü ferah tut..
Ben adetimin 2. Günü kendisine mail attim bana 11 ekimde inşallah transferini yapacağız yazmış demek ki o tarihte kongrede değil sormadım kendisine bu arada dondurulmuş embriyo transferi adetin kaçıncı gününde yapılıyor 11 ekim benim adetimin 13. Gününe denk geliyor erken değil mi?

Bu konuyu seni takip ettiği için doktorun bilir. Hesaplamayı onlar yapıyor 13 ve 15 günler arası diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…