Slm bende Güvenç beyin hastasıyım ekim sonu kasım başı gibi başlayacağız inş. seninle aynı döneme denk geliyor hayırlısı hepimiz için benim ikinci denemem olacak ilk deneme mi başka merkezde yapmıştım.
Orada görüşürüz o halde:) Benim reglim 14-15 Ekim gibi başlıyor. İlk denemem olacak.Slm bende Güvenç beyin hastasıyım ekim sonu kasım başı gibi başlayacağız inş. seninle aynı döneme denk geliyor hayırlısı hepimiz için benim ikinci denemem olacak ilk deneme mi başka merkezde yapmıştım.
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.
Orada görüşürüz o halde:) Benim reglim 14-15 Ekim gibi başlıyor. İlk denemem olacak.
Aynı dönem aynı doktordayız.:)Tedavin hayırlı olsun benim doktorum da Güvenç bey kendisini çok seviyorum. Ben de ekim ortası gibi transfer olmayı bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok zor bir süreç
Aynen bebek gelsin yeter:)Görüşürüz inş. Benim kasım başı gibi gelir sanırım bazen 3-4 gün önce geliyor strese girersem geç geliyor hepimiz için hayırlısı bakalım. Sonuç bebiş olsunda önemli olan bu ..
Hadi inşallah az kaldı biraz daha sabır...P pamucuk34 canım kan testi sonucu 58 çıktı, çok şükür pozitif ama Güvenç bey olumlu konuşup umutlandırmak istemedi çünkü bugün daha 9uncu günüm transferden sonra.. Pazartesi tekrarlıcam Allah'ın izniyle testimi. İnşallah katlar sonucum.. Allahım tüm bekleyenlere sabırlar versin.. Herkesin tedavisini hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlandırsın inşAllah.. Ne kadar şükretsem az..
P pamucuk34 canım kan testi sonucu 58 çıktı, çok şükür pozitif ama Güvenç bey olumlu konuşup umutlandırmak istemedi çünkü bugün daha 9uncu günüm transferden sonra.. Pazartesi tekrarlıcam Allah'ın izniyle testimi. İnşallah katlar sonucum.. Allahım tüm bekleyenlere sabırlar versin.. Herkesin tedavisini hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlandırsın inşAllah.. Ne kadar şükretsem az..
Evet canım, sağolasın :)Hadi inşallah az kaldı biraz daha sabır...
Süper çok sevindim canım.. Artsın değerlerin katlasın inşallah. SÜPER moral oldun bana .Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kesesini kalp atışlarını
da duyursun sağlıcakla kalım çokk öptüm.
Allah bin kere razı olsun canım ya, Rabbim her isteyene nasip eder inşAllah sağlıkla kucağımıza almayı... Bende senin güzel haberlerini bekleyeceğim inşallah...
Canımm çok sevindim umarım artışı da böyle güldürür yüzünü. Pazartesi de çok geçmiş yahu..:) Sen c.tesi yaptırsan artışı görebilirdin sanki :)..Dayanması güç bir süreç :) Allah hayırlısını nasip etsin.P pamucuk34 canım kan testi sonucu 58 çıktı, çok şükür pozitif ama Güvenç bey olumlu konuşup umutlandırmak istemedi çünkü bugün daha 9uncu günüm transferden sonra.. Pazartesi tekrarlıcam Allah'ın izniyle testimi. İnşallah katlar sonucum.. Allahım tüm bekleyenlere sabırlar versin.. Herkesin tedavisini hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlandırsın inşAllah.. Ne kadar şükretsem az..
Aynı durumdayız ben de buraya ilk kez yazıyorum doktorum Güvenç Bey gerçekten de çok sıcak ve güven veren bir doktor. Benim ilk tüp bebek deneyimim 2 kez yumurta toplama operasyonu yapıldı bana temmuz ve ağustos aylarında sadece 2 embriyo oluştu donduruldu transfer olmayı bekliyorum ben şehir dışından geliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bir süreç gerçekten seni çok iyi anlıyorum hele başka şehirden gelenler için durum daha da zor ama doktorumuz çok iyi bir doktor ona çok güvrniyorum
P pamucuk34 canım kan testi sonucu 58 çıktı, çok şükür pozitif ama Güvenç bey olumlu konuşup umutlandırmak istemedi çünkü bugün daha 9uncu günüm transferden sonra.. Pazartesi tekrarlıcam Allah'ın izniyle testimi. İnşallah katlar sonucum.. Allahım tüm bekleyenlere sabırlar versin.. Herkesin tedavisini hayırlı ve güzel bir şekilde sonuçlandırsın inşAllah.. Ne kadar şükretsem az..
Canımm çok sevindim umarım artışı da böyle güldürür yüzünü. Pazartesi de çok geçmiş yahu..:) Sen c.tesi yaptırsan artışı görebilirdin sanki :)..Dayanması güç bir süreç :) Allah hayırlısını nasip etsin.
acaba yaşınız kaç?.yumurta toplama işleminden sonra şiddetli ağrınız oldu mu.?olduysa kaç gün sürdü?
hayırlı olsunnn.sizi ta eskilerden hatırlıyorum.acaba kaçıncı gün embryosu ve yaşınız kaç acaba?
sizinde yumurta toplama işleminden sonra şiddetli ağrınız oldu mu ve olduysa kaç ün sürdü.ççok merak ediyorum.
Hadi bakalım cumartesi güzel haberler ver yine önce kendine ! sonra bizlere:)Allah razi olsun canim Rabbim sizlerinde tedavinizi hayirlisiyla güzel haberlerle sonuclandirsin insallah...
Zaten dayanamam pazartesiye kadar o yüzden cumartesi poliklinikte kan vermeyi dusunuyorum :)) insallah artar saglikla sihhatle...
Yaşım 37 yumurta rezervimde azalma var o yüzden benim hiç ağrım olmadı korkulacak hiçbir şey yok zaten serumla birlikte ağrı kesici veriyorlar 2 kez yumurta toplama işlemi oldu bende birini Güvenç bey yaptı diğerini Güvenç Bey olmadığı için Erbil Bey yaptı ikisinde de hiç ağrı olmadı belki de yumurta sayım az olduğu içindir bilemiyorum. Ama korkulacak bir şey yok hatta aynı gün ben İzmir'e geri döndüm.acaba yaşınız kaç?.yumurta toplama işleminden sonra şiddetli ağrınız oldu mu.?olduysa kaç gün sürdü?
hayırlı olsunnn.sizi ta eskilerden hatırlıyorum.acaba kaçıncı gün embryosu ve yaşınız kaç acaba?
sizinde yumurta toplama işleminden sonra şiddetli ağrınız oldu mu ve olduysa kaç ün sürdü.ççok merak ediyorum.
Slm canın ne haber. Nasıl gidiyor kan testi verdin mi?Merhaba canim, 26 yasindayim.
Ilk tüp bebek denemem ve polikistik over sendromum var..
Yumurta toplama isleminde cok agrim oldu uyaninca evet ama agri kesiciyi cok istedim hemsirelerden o yüzdende hastaneden cikarken agrim kalmamisti artik..
Embriyolarim 5inci gün embriyosuydu, 2 tane donduruldu, 2 tane transfer edildi...
Slm canın ne haber. Nasıl gidiyor kan testi verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?