- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
Bugun aradilar 18 yumurtam toplanmisti 15 kaliteliiymis anca 7 si dollenmis simdi hucre bolunmelerine gelisimlerine bakip pazartesi bilgi vericekler sanirim 3, gun embryosu olarak dondurulacaklar bakalim kac tanesi dondurulacak insallah kaliteleri iyi olur 7 tanesininde maddi manevi tekrar bastan baslamayi dusunemiyorum hayirlisi olsun
Bugun aradilar 18 yumurtam toplanmisti 15 kaliteliiymis anca 7 si dollenmis simdi hucre bolunmelerine gelisimlerine bakip pazartesi bilgi vericekler sanirim 3, gun embryosu olarak dondurulacaklar bakalim kac tanesi dondurulacak insallah kaliteleri iyi olur 7 tanesininde maddi manevi tekrar bastan baslamayi dusunemiyorum hayirlisi olsun
Amin Saol inşallah pozitif olur sonucunda ben 33 yaşındayım esumde sperm hareket morfoloji problemimiz var benim 3.denemeden bir kızım Var ben ikinci çocuk için ugrasiyom ikinci çocuk için 2 deneme yani bu 5.kez oluyor daha onceki lerde hiç dondurulmusum olmadı bahcecide ilk kez deniyorum ddiger 4 denemeyi başka merkezde yaptırdım inşallah dondurulacaklarim fazla sayı ve iyi kalitede olur insallah senin ddaha fazla sayıda embrryon gelisirCanim oncelikle tedavin hayirli olsun sonu hamilelik haberli olsun sen kac yasindasin ilk denemen mi bi de sizde problem neydi ?benim seninle ayni yumurta olmus oyuzden sordum Rabbim yardimcimiz olsun ve bizim gibi cani gonulden isteyen tum kader arkadaslarima hayirlisiyla nasip etsin :)
Saol canım inşallah pozitif olur çok umutluyum hayirlisiEsunger insallah 7 side kaliteli embriyo olur ve hersey yolunda giderde bebisine bide kardes olur hadi hayirlisi insallah yumoslarin buyurler bebis olurlar siz gelismelerden haber ettikce kalbim hizla atiyo bana noluyosa
Insallah yarin belli olur 3. Gun oluyo sabirsizlikla bekliyorumumarım 7 taneside kalite olur.
İnsaallah hic gerek kalmaz canim sen simdiden bunu dusunme Allahin izniyle guzelce gelisirler bak benim 4 ten iki kaldi ama hamileyim su anda masaallah yedi iyi bir sayi Rabbim saglikla devamini nasip etsinBugun aradilar 18 yumurtam toplanmisti 15 kaliteliiymis anca 7 si dollenmis simdi hucre bolunmelerine gelisimlerine bakip pazartesi bilgi vericekler sanirim 3, gun embryosu olarak dondurulacaklar bakalim kac tanesi dondurulacak insallah kaliteleri iyi olur 7 tanesininde maddi manevi tekrar bastan baslamayi dusunemiyorum hayirlisi olsun
Insallah canim oyle olurEsungeeer ya senin icin acayip heyecanlar var icimde nebiliyim ilk defa boyle oldu sonucun pozitif olacak canim bu haberi alirsan bak beni hatirla goruceksin dedigim cikicak olumsuz hissedersem olumsuzda derim yani
Insallah kaliteli olsunlarda hucreleri fazla olsun 7 taneside dondurulsa super olur benim aralikta insallah transfer olacak senin dr kim niye 2 ay sonra transferinCnm bende ayni durumdayim.bahcecide cumartesi 20 yumurtam toplandi.bugun aradilar 9 tanesi olgunmus. 7 tanesi dollenmis. Durumlarina gore dondurulucak kismetse 2 ay sonra transfer planliyoruz.
sanirim benim yumurtalarim kalitesiz hep % 50 verimli oluyo.bundan oncede 10 toplanmisti 5 dollenmisti.o kadar da incir yedim.kismet iste biz ne yapsakta Rabbimin izni olmadan olmuyo.dua edip sabredicez.
Insallah kaliteli olsunlarda hucreleri fazla olsun 7 taneside dondurulsa super olur benim aralikta insallah transfer olacak senin dr kim niye 2 ay sonra transferin
Ben histeroskopiyi 2. Negatif denemeden sonra olmistu benim diger ay olacak ben mustafa beyin hastasiyim kanama degilde lekelenmem sadece opu oldugu gun oldu normal dedi dr bana zaten obur gun olmadiIns cnm inssss. Ben aralik ayinda histeroskopi olucam tanisal. Hem bakilicak rahim ici incelenicek hemde girmisken cizik atilcak.gerci doktorum kesin ol demiyorum ama aklinda soru işareti birakmak istemiyorsan yaptir dedi. Benim bundan once 1 kez tup bebek deneyimim oldu. 2 tane 1.katile blastokist transfer edilmisti tutmayinca eski doktorum histeroskopi önerdi. Bende ikincisi ni bahceci de aytun hanimla basladim.aytun hnm illa yaptir demiyorum dedi ama benim aklima koydular birkere:) bu yüzden transferi histeroskopi den sonra ocak gibi planliyoruz. Tabi embriyo larimizda ins bu plan doğrultusunda ilerlerler. Sen kimin hastasisin. Bu arada benim dun opu oldu ya bugun hafif hafif kanamam devam ediyor. Umarim normaldir. Ozellikle idrardan sonra peceteye geliyor
Amin insallah sen nasilsin bebeklerin nasilİnsaallah hic gerek kalmaz canim sen simdiden bunu dusunme Allahin izniyle guzelce gelisirler bak benim 4 ten iki kaldi ama hamileyim su anda masaallah yedi iyi bir sayi Rabbim saglikla devamini nasip etsin
Ben iyiyim bebeklerim bilmiyorum inşallah onlarda iyilerdir :)Amin insallah sen nasilsin bebeklerin nasil
Cok saol canim insallah simdi adet olmayi beklicem Rabbimhepimizinemeklerinin karsiligini versinEsunger cok sevindim canim ne guzel bi haber insallah olur bebeklerin sana tutunur anne olma yolunda ilerliyosun gozun aydin canim
Simdin aradilar 4 tane 3. Gun embryosu dondurmuslar 1 tane compact 1 tane 12 hucreli 1 tane 8 hucreli 1 tane 7 hucreli laborant umit vaadeden bir tablo dedi insallah oyledir hamile kalan arkadaslar sizlerinki kac hucreliydiler #biyologmerve seni aradilarmi senin kac tane dondurulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?