Fiyat olarakda 5900 tedavi 1500 2000 arasi ilaclar tutuyo ilk tedaviye baslaninca 1150 aliyolar gerisi yumurta toplama gunu isteniyormrb arkadaslar benımde kafam cok karısık endıselı.esımde cıddı derecede sperm azlıgı var 5.000den az hemde sekıl bozuklugu var.tup bebek onerıldı.onumuzdekı aylarda bahcecı de gorusmeye gıdecegım.tavsıye ettıgınız doktor varmi?ne kadara maal oluyor.?sıkıntılı bır surec allah yardımcımız olsun...
Benim daha once cekilmisti rahim filmi genetik testide yaptirmistim baska merkeze giderken onlaruda sormustuRahim filmi ve esımden genetık test ıstenıldı bır tek bunlar yapılmadı.rahim filmi istenıyor degıl mi?
htckcr canim daha once tup bebek denedinmi benim esimdede morfoloji sorunu var esinin morfolojisi kac acaba yazabilirmisin allah yardimcin olsun canimRahim filmi ve esımden genetık test ıstenıldı bır tek bunlar yapılmadı.rahim filmi istenıyor degıl mi?
Ben bahcecide deneseymisim keske diyorum ne kadarlik evlisin uzulme canim tedbiri al tskdiri allaha birak pozitif dusun ve dua et olur neden olmasin bebisinHayır hıc denemedık ilk defa başvura yapacam. Canım %75 hareketsız Yada ölü spermlermiş. Şansımız ne kadar olur bılmiyorum
Saol canim insallah dollenen sayisi cok olur ve gelisirler insallah sonuda guzel olur pozitif olur insallah sanada nasip olacak merak etme Rabbim emeklerimizin bosa cikarmasin insallahEsunger 53canim gecmis olsun topraklar verimli:) masallah ne cok yumoslarin varmis insallah sana bebek olarak geri donerler bakalim kac tanesi dollenecek inan bu hryecani yeniden yasiyorum siz yazdikca. allahim banada nasip edermi acaba..
Bugun yumurta toplama islemim oldu 18 tane yumurta toplandi yarin kac tane dollendigini soylemek icin aricaklar insallah bol olur dondurulacak ve bi daha ki adetimde transferim olacak hayirlisi
arkadaşlar İstanbul dışından gelipte bahçeci fulyada yaptıran arkadaşlar bahçeci fulyanın anlaşmalı kalıncak otellere ve apartlara baktım bana pahalı geldi. bir gece kalınsa tamamda 7 gün devamlı kalınması gerekiyormuş hiç 100-120 tlye iki kişilik temiz merkeze yakın otel yada apart buluna bilirmi yada bilen varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Canim merhaba grupon diye bir site var oraya bakmani tavsiye ederim
İki kisilik 100 liraya ve de cok luks oteller var siteye gir sehir olarak istanbulu sec ve tatil yerine tikla Allah isini rast getirsin insaallah
Allah Allah taksimde filan vardi ben baktigimda. Bir de bookingten ara hatta biri ogretmen evi demisti cok iyi fikir aslindagropon sitesinde merkeze yakın otel yok
Bahcecinin anlasmali okduklarinin icinde iki kisi 110 liraya vardi sankigropon sitesinde merkeze yakın otel yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?