Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Fiyat olarakda 5900 tedavi 1500 2000 arasi ilaclar tutuyo ilk tedaviye baslaninca 1150 aliyolar gerisi yumurta toplama gunu isteniyor

Hayır hıc denemedık ilk defa başvura yapacam. Canım %75 hareketsız Yada ölü spermlermiş. Şansımız ne kadar olur bılmiyorum

Hayır hıc denemedık ilk defa başvura yapacam. Canım %75 hareketsız Yada ölü spermlermiş. Şansımız ne kadar olur bılmiyorum
Ben bahcecide deneseymisim keske diyorum ne kadarlik evlisin uzulme canim tedbiri al tskdiri allaha birak pozitif dusun ve dua et olur neden olmasin bebisin

Cok Teşkler reyyangulce hakkımızda hayırlısı olsun... 3bucuk senelık evliyim.1 yıl korunduk.aslında 5 6 ay önce ogrendık bu durumu direk tüp bebek denildi.

Ben ilk tup bebek denememi baska bi merkezde yaptirdim orasida iyi bi yerdi ama calisanlar birbirinden habersizdi guven vermedi ama ben kesinlikkkleee bahceciye gidicem orda denicem arastir istersen ben cok arastirdim aklimda hep burasi vardi ama diger merkezde annemi kiramadigim icin denedim bizede direk tup bebek dediler 2embriyo transfer ettiler gectigimiz eylul ayinda negatifle sonuclandi nisan ayinda tekrar denemek istiyorum ayni zamanda pko luyum ve tiroid hastasiyim cook zor bi surecti benim icin ins hepimizin kucaklari bebisle dolar..

Esunger 53canim gecmis olsun topraklar verimli:) masallah ne cok yumoslarin varmis insallah sana bebek olarak geri donerler bakalim kac tanesi dollenecek inan bu hryecani yeniden yasiyorum siz yazdikca. allahim banada nasip edermi acaba..

Esunger 53canim gecmis olsun topraklar verimli:) masallah ne cok yumoslarin varmis insallah sana bebek olarak geri donerler bakalim kac tanesi dollenecek inan bu hryecani yeniden yasiyorum siz yazdikca. allahim banada nasip edermi acaba..
Saol canim insallah dollenen sayisi cok olur ve gelisirler insallah sonuda guzel olur pozitif olur insallah sanada nasip olacak merak etme Rabbim emeklerimizin bosa cikarmasin insallah

Esunger canim etrafimda insanlar var aglamamak icin zor tuttum kendimi allahim guzel gonlune gore guzel bebekler versin insallah bizi en iyi bizim durumumuzda olan burdaki arkadaslarimiz anlar birbirimize destek olalim dua edelim dualarim seninle guzel yurekli arkadasim hersey guzel olacak butun kalbimle sunu istiyorum rabbim sana ikiz nasip etsin insalllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

hala yeni cevaplar bekliyorum

Bugun aradilar 18 yumurtam toplanmisti 15 kaliteliiymis anca 7 si dollenmis simdi hucre bolunmelerine gelisimlerine bakip pazartesi bilgi vericekler sanirim 3, gun embryosu olarak dondurulacaklar bakalim kac tanesi dondurulacak insallah kaliteleri iyi olur 7 tanesininde maddi manevi tekrar bastan baslamayi dusunemiyorum hayirlisi olsun

Esunger insallah 7 side kaliteli embriyo olur ve hersey yolunda giderde bebisine bide kardes olur hadi hayirlisi insallah yumoslarin buyurler bebis olurlar siz gelismelerden haber ettikce kalbim hizla atiyo bana noluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…