Saol canim Insallah senin dahada bol olsun dondurulmusuncnm ne güzel hayırlı haberlerini aldın çok şükür darısı başıma inşallah.
Benim bugün ikinci günüydü cnm aramadılar bu yüzden.
Benim 5.denemem ilk 4 denemeyi baska merkezde yaptirdim keske ilk bastan bahceciye gelseymisim isleyisi bence cok farkli ben mustafa bey hastasiyim o olmadiginda kubra hanim ilgileniyor memnun kaldim ben simdi 4 tane dondurulmus embryom var aralikta transferim olacak senin icinde hayirli olsunMerhaba arkadaslar Allah hepimizin yardimcisi olsun ,en kisa zamanda hepimize evlat veya evlatlar nasip etsin ,arkadaslar sizlere soru sormak istiyorum,bilgi verirseniz cok sevirim cunku bende sizin gibi bebek sahibi olmak istoyorum, ben yurt disinda yasiyorum,Allah izin verirse tup bebek icin turkiye'ye gelecegim ,fulya tup bebek merkezi hakkinda sizlerdn bilgi almak istiyorum hangi doktoru onerirsiniz bana ,simdiden hepinize tsk ederim ,herkesin tedavisi hayirli sonucla biter insallah :)
ilk muayenede 400 tl verdim mustafa beye muayene oldum sonra tam kan sayimi hormon tahlilleri istediler merkezde cok pahali oldugu icin devlette bedavaya yaptirdik sonra adetin ikinci gunu tsh hormonuna bakildi 75 tl verdim yumurta toplamadan once ostrajen ve progestan bakildi tedavi ucreti icinde sayildi ekstra para vermedimArkadaslar tup bebek tedavisi olurken extradan muayene ucreti falan oduyormusunuz kan aldirirken falan ?
Hayirli olur insallah simsiki tutunurlar pizitif sonuclanirMeraba arkadaşlar, bende Fulya'da tedavi gördüm dün transferim oldu bebişlerim şimdi benimle, hep öyle olur inşallah. Doktorum Burçak hanım. Inşallah 12 sonra müjdemizide yazarım buraya
Âmin çok teşekkürlerHayirli olur insallah simsiki tutunurlar pizitif sonuclanir
. Âmin çok teşekkürler. Allah razı olsun hepinizden. Eşimin sperm sayısı çok düşüktü 20 tane 30 tane çıkıyordu. Almanya'da bize hiç yok azosperm dediler. Emre beye geldik. Rabbim bu günleri gösterdi bize inşallah onları kucağıma sağlıkla alırım. Allahıma emanetiz yavrularımla.Umudum canim hayirli olsuuun cokk sevindim sizin sorun neydi allah tamamina erdirsin insallah anne olur bebegini saglikla kucagina alirsin
Benim 5.denemem ilk 4 denemeyi baska merkezde yaptirdim keske ilk bastan bahceciye gelseymisim isleyisi bence cok farkli ben mustafa bey hastasiyim o olmadiginda kubra hanim ilgileniyor memnun kaldim ben simdi 4 tane dondurulmus embryom var aralikta transferim olacak senin icinde hayirli olsun[/QUOTE
Hayirli haberlerini duyariz insallah,,duâlarimiz seninle :)Meraba arkadaşlar, bende Fulya'da tedavi gördüm dün transferim oldu bebişlerim şimdi benimle, hep öyle olur inşallah. Doktorum Burçak hanım. Inşallah 12 sonra müjdemizide yazarım buraya
İnsaallah hayirli olur tedavin bu kez sin olur . Bahcecide hic kotu doktor duymadim ben de gurkan arikan hastasiyim bazen cok yogun oluyor o zaman aklimdakileri sormayi unutuyorum ama sorduklarini muhakkak cevaplar. Bir de telefonla gayet rahat ulasabiliyorum. Mesgulse geri donus yapiyor mutlaka hatta whats apptan bile mesajlasiyoruz kafama bir sey takildiginda.Merhaba arkadaslar Allah hepimizin yardimcisi olsun ,en kisa zamanda hepimize evlat veya evlatlar nasip etsin ,arkadaslar sizlere soru sormak istiyorum,bilgi verirseniz cok sevirim cunku bende sizin gibi bebek sahibi olmak istoyorum, ben yurt disinda yasiyorum,Allah izin verirse tup bebek icin turkiye'ye gelecegim ,fulya tup bebek merkezi hakkinda sizlerdn bilgi almak istiyorum hangi doktoru onerirsiniz bana ,simdiden hepinize tsk ederim ,herkesin tedavisi hayirli sonucla biter insallah :)
Hayir canim muayeneye para odemiyorsun yumurta gelistirilen ki tahlilleri onlar yapiyor ucretsiz ama hormon ve kan sayimi gibi testlerimi ben de dev hastanesinde yaptirdimArkadaslar tup bebek tedavisi olurken extradan muayene ucreti falan oduyormusunuz kan aldirirken falan ?
Canim insaallah guzel haberlerini aliriz. Sana simsıkı tutunsun yavrun ve saglikli bir 9 ay gecirin birlikte.Meraba arkadaşlar, bende Fulya'da tedavi gördüm dün transferim oldu bebişlerim şimdi benimle, hep öyle olur inşallah. Doktorum Burçak hanım. Inşallah 12 sonra müjdemizide yazarım buraya
Hayirli haberlerini duyariz insallah,,duâlarimiz seninle :)[/QUOTE Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.Hayirli haberlerini duyariz insallah,,duâlarimiz seninle :)
İnsaallah hayirli olur tedavin bu kez sin olur . Bahcecide hic kotu doktor duymadim ben de gurkan arikan hastasiyim bazen cok yogun oluyor o zaman aklimdakileri sormayi unutuyorum ama sorduklarini muhakkak cevaplar. Bir de telefonla gayet rahat ulasabiliyorum. Mesgulse geri donus yapiyor mutlaka hatta whats apptan bile mesajlasiyoruz kafama bir sey takildiginda.
Hayir canim muayeneye para odemiyorsun yumurta gelistirilen ki tahlilleri onlar yapiyor ucretsiz ama hormon ve kan sayimi gibi testlerimi ben de dev hastanesinde yaptirdim
Canim insaallah guzel haberlerini aliriz. Sana simsıkı tutunsun yavrun ve saglikli bir 9 ay gecirin birlikte.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah asilama olur ve pozitif sonuclanirMerhaba ;
Tedavim malesef iptal oldu sadece ve sadece 1 tane yumrutam var diğerleri gelişmemiş.
Şok içindeyim.
Dokturm böyle tüpe gitmek mantıklı değil anca aşılama olabilir dedi.
Perşembe günü karar vereceğiz.
Tüp bile yapamıyorum tuhaf.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah asilama olur ve pozitif sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?