Kac dondurulmus var? G gelartikannecim ile iletisime gecebilirsen iyi olur.Bu konu benimde kafami karistirdi kk da bununla igili istenildigine dair konu acilmis benimde 2014 de donduruldu bilgisi olan varsa paylassin lutfen
Simdi bu dort taneyi cozdurup transfer edilecek olanlari transfer ediyorlarmis kalan embriyolari tekrar dondurmak icin ekstra ucret istiyorlarmis 1300 liraydi yanlis hatirlamiyorsam dedigim gibi G gelartikannecim ile iletisime gecersen sana ayrintili anlatir. Allah hepimizin yardimcisi olsun4 tane dondurulmusum var
Arkadasim 2015 te transferin olcksa we cozdurdugun embriyolarjndan saglikli kalirsa we onlari tekrar donduracaksan 1 yillik 1300 tl istiyolar yeni yilin soygunu bu bahcecide yine kafana takilan birsey olursa burdayim4 tane dondurulmusum var
Dondurulmuş embriyo transferi olarak 2,900 yazıyorkızlar donmuş embriyo transfer ücreti ne kadardı verilen kağıtta yazıyordu fakat bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Hayirli olsun tedavin insallah hersey yolunda gider bebegine kavusursunGünaydın arkadaşlar. Bende kısmetse aytun hanımla tedaviye başlıyorum.
Günaydın arkadaşlar. Bende kısmetse aytun hanımla tedaviye başlıyorum.
Maşallah ne guzel Allah tamına ersirsin darısı bizim başımıza insallahselam arkadaslar ben bahcecı fulya kliniğindekı erbil bey sayesınde gebe kaldım.ıkı kere baska merkezde tup bebek yaptıktan sonra olumsuz sonuclar aldık.görünürde herhangı bır sebep de yoktu ama bu sonuclerdan sonra erbıl beye gıtmeye karar verdık.cok sıcakkanlı ve ıcten bı dr.bıze bır takım vıtamınler verdı ve tahliller ıstedı.yaklaşok ıkı ay bunları kullan gel dedı.daha oncekı dr.ların farketmedıği bırşey farkettı ve onun sayesınde normal yolla hamıle kaldım.cok sukur su an 5 haftalık hamıleyım.hashımotto dıye tıroıd ıle ılgılı bır rahatsızliğim varmıs ve sadece selenyum dıye bı takvıyeyle su an erbıl bey sayesınde hamıleyım.ustelık lucrın de kullanmaya baslamıstım uzun protokol tedavı olacagı için.kısacası yaklaşık 3 yılın sonunda 2 tup bebek denemesınden sonra doğal yolla gebe kaldım.umarım sızler ıcın faydalı şeyler paylaşmışımdır.:)bu arada fıyatlarla ılgılı cok korkutucu rakamlardan bahsedılıyor oyle oldugu soylenemez .hemen hemen ıstanbuldakı cogu merkezle aynı fıyatlar soz konusu.gıdıp bırebır gorusmekte fayda var...
Klinikten haber geldi, 2. Gun embriyosu 1 tane. Dondurdular. 4 e bolunmus gelisimi iyi kalitesi iyi dediler. Gebe lik olma ihtimali yüksek embriyo dediler. Inşallah bundan sonrakilerde de kaliteliembriyom olur. Adeti beklicem şimdi[/QUOT
Hayirli olsun ,
insallah daha guzel haberlerini aliriz ,rabbim tamamina erdirsin :)
merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun.haşhimato olduğunuzu belirten değerleriniz neler acaba? ben de hipotiroid hastasıyım ve haşhimato yatkınlığı var gibi görünüyor . sizin tsh t3 t4 ve antikorlar nasıl çıkmıştı? hangi vitaminleri kullandınız? inşallah güzel haberler almak bizlere de nasip olur.selam arkadaslar ben bahcecı fulya kliniğindekı erbil bey sayesınde gebe kaldım.ıkı kere baska merkezde tup bebek yaptıktan sonra olumsuz sonuclar aldık.görünürde herhangı bır sebep de yoktu ama bu sonuclerdan sonra erbıl beye gıtmeye karar verdık.cok sıcakkanlı ve ıcten bı dr.bıze bır takım vıtamınler verdı ve tahliller ıstedı.yaklaşok ıkı ay bunları kullan gel dedı.daha oncekı dr.ların farketmedıği bırşey farkettı ve onun sayesınde normal yolla hamıle kaldım.cok sukur su an 5 haftalık hamıleyım.hashımotto dıye tıroıd ıle ılgılı bır rahatsızliğim varmıs ve sadece selenyum dıye bı takvıyeyle su an erbıl bey sayesınde hamıleyım.ustelık lucrın de kullanmaya baslamıstım uzun protokol tedavı olacagı için.kısacası yaklaşık 3 yılın sonunda 2 tup bebek denemesınden sonra doğal yolla gebe kaldım.umarım sızler ıcın faydalı şeyler paylaşmışımdır.:)bu arada fıyatlarla ılgılı cok korkutucu rakamlardan bahsedılıyor oyle oldugu soylenemez .hemen hemen ıstanbuldakı cogu merkezle aynı fıyatlar soz konusu.gıdıp bırebır gorusmekte fayda var...
Merhaba , sende Güvenç beyde tedavi görmüşün yazılarına denk geldim,bende bu ay başladım kendisinde tedaviye ilk opumu oldum 1 dondurulmuşum var,senden bilgi alabilirmiyim?senin sonucun olumludur inşallah ...bende rezerv az,havuz uygulayacak sende nasıldı?tedavi tarzı nasıl doktorun.çok stresli bir dönem o yüzden onu düşünmemeye çalışıyorum aynn hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?