1500-2000arası ilaçlar canım ben 1.5sene önce yaptırdım histereskopi 2000 şimdi daha fazladırarkadaşlar sanırım fiyat 5.900 peki ilaçlar ve tahliller de buna dahil mi bir de ofis histeroskopı yapanlar fiyatını yazabilir mi?teşekkürler...
Baska bir merkezde 2.500 tl idi.Genelde benzer fiyatlar.ost: 38137876 .!.:arkadaşlar sanırım fiyat 5.900 peki ilaçlar ve tahliller de buna dahil mi bir de ofis histeroskopı yapanlar fiyatını yazabilir mi?teşekkürler...
Kanama bir kac gundur yok cok sukur persembe gunu kontrolum var bakacagiz nasillar ins iyidir her sey. Sen nasilsin moralin bozuk degil degil mi? Tsh icin ilac kullaniyor musun?Portakalli gofret sagol canim sen napiyosun kananan durdumu ? Bebis nasil iyimi
Benim troidim yuksek cikti ilac kullaniyorum bir hafta sonra tahlil yaptiracgm ins normale doner. Biraz sakinlesmen lazim vucudunun duzenini bozuyorsun ama nasil sakin olunur bilemiyorum bu da sinavimiz iste Rabbim yardim etsin hepimizeAynen morelim cok bozuk ilac kullandigim halde nasil boyle olur anlamadim zaten hissediyorum biliyomusun bu sefer dozajini ayarladi doktor cok uzuluyorum canim bazen adwtlerimi bile etkiliyor
Duzenli kullaniyorum insaaallah sifasini goruruz. Tam bir ay olsun tekrar kan verecegim bugun 24. Gunum ilac iceli ceviz yiyorum canim ayrica omrga vitamini de aliyorumPortakalli gofretcim tsh degerin kac cikti benim 5.12 aman ilaclarini duzenli kullan takibini yaptir ihmale gelmez her ay takip ettir bol bol ceviz ye derim cok faydaliymis bebisin beyin gelisimi icin
Merkezde testler biraz pahalı canım doktorumda dışarda yaptırabileceğimi söyledi zaten testlerimin hepsini dışarda yaptırıp götürdüm doktorumakıxlar bahcecı tup bebek merkezınde ıstenılen testler yapılıyor mu?yaptıran varsa fıyatları nasıl bılgılendırır mısınızx
Aynı durumdayız ben de buraya ilk kez yazıyorum doktorum Güvenç Bey gerçekten de çok sıcak ve güven veren bir doktor. Benim ilk tüp bebek deneyimim 2 kez yumurta toplama operasyonu yapıldı bana temmuz ve ağustos aylarında sadece 2 embriyo oluştu donduruldu transfer olmayı bekliyorum ben şehir dışından geliyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor bir süreç gerçekten seni çok iyi anlıyorum hele başka şehirden gelenler için durum daha da zor ama doktorumuz çok iyi bir doktor ona çok güvrniyorum
çok uzun zamandır bu kulübün ama bu konunun yeni üyesi olarak Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
çok zor bir süreç bu kadar duygu karmaşasını bir arada hiç yaşamamıştım. Güvenç beyle yola çıktık. inanılmaz pozitif ve güven hissi veriyor. ama benim duygularım gelgitlerim çok fazlahepimiz bu uğraşlar sonunda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz rabbimin izniyle inşallah...
Sew şu anda hamile canım pek girmiyo buraya erbil beyle falanda görüş istersen güvenmediğin rahat etmediğin bi doktorla başlama bence ilk önce doktoruna güvenmelisinMerhaba bende Güvenç beyle ilk muayneye ve görüşmeye gittim,netten okuduğum çok olumlu yorumlarla gittim bi heves,ama pek bi güler yüz göremedim,yarım saat kadar konuştuk,ama sona doğru hastam bekliyor dedi,ya ters gününe denk geldim,anlamadım.35 yaş,rezerv az,solda 1,sağda 2-3 yumurta görüldü muaynede.amh :0,42,luus hastasıyım aynı zamanda,kanda pıhtılaşma var,riskli vs.dedi bana,moralim hepten bozuldu,adetin 2.günü gel dedi ama napsam karar veremedim,Erbil bey içinde olumlu yorum var,bi muayne ona,bi muayne Erbil beye de çok olacak.net bir doktor sanırım Güvenç bey,lupustan dolayı riskleri var dedi ben olsam yerinde giremezdim bu riske dedi,böyle umutsuzca konuşan bir doktor bana nasıl yardımcı olacak diye düşünüyorum.ama çok kararsızım ,bi yol gösterin bana lüfen.
Merhaba benim dr um gurkan arikan o da ihtimalleri acik acik anlatiyor sanirim gereksiz umut vermek yerine grrcekleri gorelim istiyorlar ama benim dr asik suratli degil isini severek yaptigi cok belli su anda hamileyim ins saglikla tamamlarim. İcine sinmeyen dr la devam etme bence de olumsuz elektrik alman tedavi surecinde seni cok etkiler zaten zor bir surec ruhsal olarak sinirda oluyoruz. Hayirli insalnlarla karsilasirsin insaallahMerhaba bende Güvenç beyle ilk muayneye ve görüşmeye gittim,netten okuduğum çok olumlu yorumlarla gittim bi heves,ama pek bi güler yüz göremedim,yarım saat kadar konuştuk,ama sona doğru hastam bekliyor dedi,ya ters gününe denk geldim,anlamadım.35 yaş,rezerv az,solda 1,sağda 2-3 yumurta görüldü muaynede.amh :0,42,luus hastasıyım aynı zamanda,kanda pıhtılaşma var,riskli vs.dedi bana,moralim hepten bozuldu,adetin 2.günü gel dedi ama napsam karar veremedim,Erbil bey içinde olumlu yorum var,bi muayne ona,bi muayne Erbil beye de çok olacak.net bir doktor sanırım Güvenç bey,lupustan dolayı riskleri var dedi ben olsam yerinde giremezdim bu riske dedi,böyle umutsuzca konuşan bir doktor bana nasıl yardımcı olacak diye düşünüyorum.ama çok kararsızım ,bi yol gösterin bana lüfen.
Merhaba,Merhaba bende Güvenç beyle ilk muayneye ve görüşmeye gittim,netten okuduğum çok olumlu yorumlarla gittim bi heves,ama pek bi güler yüz göremedim,yarım saat kadar konuştuk,ama sona doğru hastam bekliyor dedi,ya ters gününe denk geldim,anlamadım.35 yaş,rezerv az,solda 1,sağda 2-3 yumurta görüldü muaynede.amh :0,42,luus hastasıyım aynı zamanda,kanda pıhtılaşma var,riskli vs.dedi bana,moralim hepten bozuldu,adetin 2.günü gel dedi ama napsam karar veremedim,Erbil bey içinde olumlu yorum var,bi muayne ona,bi muayne Erbile beye de çok olacak.net bir doktor sanırım Güvenç bey,ama çok kararsızım ,bi yol gösterin bana lüfen.
Hayırlı olsun canım şimdiden tedavin malesef biraz masraflı bi tedavi rabbim maddi manevi güç versinMrb erbıl beyle bugun görüştük tekrar Şubat ortasında tüp bebek e başlıyorum ılaclar verdı. Bu sürede onları kullacax. Ssk karşılamıyor arkadaslar 350 tl tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?