- 9 Kasım 2014
- 89
- 29
- 23
- 38
Merhaba arkadaslar Allah hepimizin yardimcisi olsun ,en kisa zamanda hepimize evlat veya evlatlar nasip etsin ,arkadaslar sizlere soru sormak istiyorum,bilgi verirseniz cok sevirim cunku bende sizin gibi bebek sahibi olmak istoyorum, ben yurt disinda yasiyorum,Allah izin verirse tup bebek icin turkiye'ye gelecegim ,fulya tup bebek merkezi hakkinda sizlerdn bilgi almak istiyorum hangi doktoru onerirsiniz bana ,simdiden hepinize tsk ederim ,herkesin tedavisi hayirli sonucla biter insallah :)
merhaba canım. Bende fulyadayım doktorum aytun hanım çok ilgili ve çok destek oluyo. Şimdi allaha şükürler olsun hamileyim. İnşallah en kısa zamanda evladını kucağına alırsın canım :)
Merhaba ;
Tedavim malesef iptal oldu sadece ve sadece 1 tane yumrutam var diğerleri gelişmemiş.
Şok içindeyim.
Dokturm böyle tüpe gitmek mantıklı değil anca aşılama olabilir dedi.
Perşembe günü karar vereceğiz.
Tüp bile yapamıyorum tuhaf.
Hersey guzel olacak uzulme canim birazda dogal takviyelerle denesen bu sekilde deneyip esinde hic sperm bylynmayan yumurta kalitesi dusuk bayanlar kendiliginden hamile kaliyor karamsar olma sakin embriyolarin olmasi bile tutmayacaksa fayda vermez onemli olan embriyolarin rahime yerlesmesi hakkinda hayirlisi olsun insallah anne olursun dualarim seninle
merhaba canım. Bende fulyadayım doktorum aytun hanım çok ilgili ve çok destek oluyo. Şimdi allaha şükürler olsun hamileyim. İnşallah en kısa zamanda evladını kucağına alırsın canım :)
Aralik 8 de adet olamyi bekliyodum ama bugun oldum sok oldum acaba kanamammi var dite dusundum hemen dr kubra hanimi aradim opudan sonra 1 hafta icinde adet beklenilen bir durum dedi daha onceki tedavi,erimde opu sonrasi transferim olmustu dondurulmusla ilk tedavim olacak o yuzden sasirdim bilmuyodum kullandigimiz ilaclardan dilayi erken adet oluyosunuz dedi tsh 5,8 di yarin tahlil yaptircam eger 3.5 lara dustuyse tedaviye kadar istenilen degere gelir transferini yapariz ama tsh dusmemisse obur aya kalir dedi cok heyecanliyim kendimi aralik 8 o kadar ,kaptirmisim si di elim ayagim birborine dolandi hayirlisi olsun insallah
Hakkinda hayirlisi olsun canim , insallah asilamada guzel sonuc alirsin :)
Sağol canım çok tşk ederim ilgin ve alakan için.
İnşh söylediğin gibi olur.
Sağlıkla huzurla kucağına almayaı nasip etsin Allahım.
Hayırlısı olsun canım inşh.
Vallahi biz çok plan yapıyoruz galiba yani biz deken bayanlar aklımıza bu tedaviyle ilgili birşeyi kitliyoruz.
Tamam şimdi böyle olcak sonra u gelcek diyoruz aradan başka birşey çıkınca dengemiz şaşıyor vudutlarımız zaten hassaas hormonlarımız hep ayakta.
kendimden biliyorum bu yazdıklarım tüp bebek yapılacak yolda aşılamaya ve belkide iptaline gidiyorum.
Aslında kurmasak herşey daha iyi olcak sanki.
kendim içinde tabiki...Dilerim gönlünce olur.
çok tşk ederim canım çok sağol.
inşh.tüpdiye başladık ama nereye gidiyoruz bakalım.
yarına belli olacak bakalım.
GunaydinlarHayirlisi ile olur insallah ,morali bozma ,biraz rahat olabilsek ama yapamiyoruz ,bu defa olurmu olmazmi diye korkuyoruz ,Allahim burdaki hepimize yardim et, islerimizi kolaylasdir ,su an burda gece turkiyede sabah , duâ ediyorum arkadasim isin insallah hayirlisi ile guzl sonuclanir :)
Gunaydinlar
Gönlü güzel arkadasim çok sağol gidiyorum doktora yoldayım hayırlısı bakalım insh
Tabi ki hepimiz icin
Hayırlısıyla güzel haberlerle dönersini insallahGunaydinlar
Gönlü güzel arkadasim çok sağol gidiyorum doktora yoldayım hayırlısı bakalım insh
Tabi ki hepimiz icin
başladığı günden itibaren sayılıyo cnmArkadaslar sacma olucak ama normalde 1 kadin 35 gun yada 28 gunde adet oluyo ya yani reglin basladigi gunden itibaren mi saymamiz gerekiyo bidahaki regli hesaplarken acill!!! Kafam cok karisik
evde bir test dene benceReglim 11 gun gecikti korkuyorum negatifi gormekten :$
Duygutbk canim kan testi yaptircam daha guvenilir diye dusunuyorum ama kan aldirmaktan cok korkuyorum en son aldirdigimda damarlarim mosmor oldu resmen
İlaclar dahıl degıl 1500-2500 arası tutuyor ılacların fıyatı ama histeroroskopi fiyatını bilmiyorum.arkadaşlar sanırım fiyat 5.900 peki ilaçlar ve tahliller de buna dahil mi bir de ofis histeroskopı yapanlar fiyatını yazabilir mi?teşekkürler...
Hayırlısı olsun canım en kısa zaman bebısını kucaklarsın inşArkadaslar birsure nete giremedim dun test yaptirayim dedim bide tsh ye baktiriyim dedim tsh degerim dahada yukselmis vede sonuc olumsuz hamile degilim yazili kagidindan sifir almis ogrenci gibi hissettim bi an kendimi vardir bir hayir diyorum adetlerim duzensiz oldugu icin her ay acaba mı? Diye beklemek cok zor insallah sizin hayirli haberinizi alirim UMUTSUZ VAKAYIM Galiba dualarim sizlerle güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?