- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Merhaba , sende Güvenç beyde tedavi görmüşün yazılarına denk geldim,bende bu ay başladım kendisinde tedaviye ilk opumu oldum 1 dondurulmuşum var,senden bilgi alabilirmiyim?senin sonucun olumludur inşallah ...bende rezerv az,havuz uygulayacak sende nasıldı?tedavi tarzı nasıl doktorun.M
Merhaba cnm, kongreye mi gidecekmiş benim de transferim ekimde olacaktı çok üzüldüm şimdi hangi tarihler olduğunu biliyor musun?
Merhaba , sende Güvenç beyde tedavi görmüşün yazılarına denk geldim,bende bu ay başladım kendisinde tedaviye ilk opumu oldum 1 dondurulmuşum var,senden bilgi alabilirmiyim?senin sonucun olumludur inşallah ...bende rezerv az,havuz uygulayacak sende nasıldı?tedavi tarzı nasıl doktorun.
Merhaba , sende Güvenç beyde tedavi görmüşün yazılarına denk geldim,bende bu ay başladım kendisinde tedaviye ilk opumu oldum 1 dondurulmuşum var,senden bilgi alabilirmiyim?senin sonucun olumludur inşallah ...bende rezerv az,havuz uygulayacak sende nasıldı?tedavi tarzı nasıl doktorun.
Arkadaşlar yardım donmşlarımı denicem ve merkez değiştiriorum fakat iki doktor arasında kaldım güvenç beymi erbil beymi yardımcı olurmsunz
Noldu canım güvenç beyle sorun mu yaşadınız bildiğim kadarıyla onunla başlamıştınBahçeci Fulya'da tavsiye edebileceğiniz doktor kim var,gidipte memnun olan,hasta ile iletişimi iyi olan ...
Evet GÜvenç beyle bir tatsızlık oldu geçen gün ama bugün telefonla görüştük ve karşılıklı anlayışla çözdük,kendisine çok güveniyorum ben ,bir çok birbirinden bağımsız tesadüf beni kendisine yönlendirdi,kader diye düşünüyorum inşallah herşey güzel olurNoldu canım güvenç beyle sorun mu yaşadınız bildiğim kadarıyla onunla başlamıştın
Bende onu söylücektim canım şikayetini söylersen konuşarak çözebilirsiniz diye benimde doktorum güvenç bey bizde öyle bazen olumsuz bişey olunca sinirleniyorum söyleniyorum sonra konuşup anlaşıyoruz zaman geçtikçe çözmeye başlarsınız zaten birbirinizi ne olursa olsun işinde iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum umarım hakkında hayırlısı olurEvet GÜvenç beyle bir tatsızlık oldu geçen gün ama bugün telefonla görüştük ve karşılıklı anlayışla çözdük,kendisine çok güveniyorum ben ,bir çok birbirinden bağımsız tesadüf beni kendisine yönlendirdi,kader diye düşünüyorum inşallah herşey güzel olur
sbry aynen katılıyorum sana çok sağol.
Kızlar bu arada imsi yi ve embriyoskopu her hastaya uyguluyolarmı,size uyguladılar mı?
senden rahim filmi istedimi doktor,benim ilke tedavim ve benden istemedi,çoğu arkadaştan isteniyormuş,olmalı diyor kızlar.Bende onu söylücektim canım şikayetini söylersen konuşarak çözebilirsiniz diye benimde doktorum güvenç bey bizde öyle bazen olumsuz bişey olunca sinirleniyorum söyleniyorum sonra konuşup anlaşıyoruz zaman geçtikçe çözmeye başlarsınız zaten birbirinizi ne olursa olsun işinde iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum umarım hakkında hayırlısı olur
Ewet canım istemişti ben histereskopide oldum kendisinde ama benim doğal yolla düşükle sonuçlanan 2 gebeliğim vardı herkesden istiyomu tam bi bilgim yok aklına takılanı sor bence kendisine gerekli açıklamayı yapıcaktırsenden rahim filmi istedimi doktor,benim ilke tedavim ve benden istemedi,çoğu arkadaştan isteniyormuş,olmalı diyor kızlar.
Selam,tedavin nasıl sonuçlandı,yazılarından çıkaramadım.bende güvenç beyin tedavisindeyim sizlerin tavsiyesiyle gittim,devam ediyo tedavim 1 kez opu oldu kendisi yaptı h.içiydi,bu muhtemelen pazara denk gelecek gibi,Sizinde daha evvel sbrya ile pazara denk gelmiş galiba güvenç bey girmedimi,kim girdi?e peki kendi doktorumuz girmezse nerden biliyo bizim durumu,onun takibinde değiliz sonuçta,ben de kendi Dr.um olsun istiyorum opuda da transferde herhalde kendi olur dimi yaaaaKesin canım güvenç bey girmeyecek sanırım ama
Selam,tedavin nasıl sonuçlandı,yazılarından çıkaramadım.bende güvenç beyin tedavisindeyim sizlerin tavsiyesiyle gittim,devam ediyo tedavim 1 kez opu oldu kendisi yaptı h.içiydi,bu muhtemelen pazara denk gelecek gibi,Sizinde daha evvel sewBütün ekibe güveniyorum ama güvenç bey farklı sonuçta bizi daha iyi biliyo neyi nasıl yapıcağını neyse napalım hakkımızda hayırlısı olsun
Mustafa hoca mutlaka transferi kendi yapıyor diye biliyorum..benim transferimi bizzat kendi yaptı hemde neşeli alkışlarla dua ile anlatamam o afmosferi embriyologlar hemşireler hepsi gülerek maşallahlarla transfer yapıldı kendimi ameliyathanede değilde dizi çekiminde falan hissettim allah hepsinden razı olsun,,mutlaka mustafa hocaya git ve korkularından bahset mutlaka sana net cevaplar vericektirMerhaba
Güvenç bey ile mustafa bey arasında kaldm ben.ben transfer sürecinde başta konuştğm dr.n beni takip etmesini ve transferi onum yapmasını çok isterim.mustafa bahçeciyle ilgili kafamdaki tek soru işaretim bu.acaba takip sürecinde transfer sürecinde kendi olabilecek mi endişesi var.daha önceki denemede transfer sıraısnda bilmediğm dr gelince çok demoralize olmuştum.2 hafta içinde kendiyle görüşmeye gitcem hayırlsıı hangisiyse o olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?