Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben varım :)Kızlar merhaba doc.dr.remzi abalida tup bebek yaptıran var mı ?
Geçen yıldan beri remzi beye gidiyorum kendisinden memnunum önceki mesajlarımda da belirtmiştim tecrübeli alanın da uzman bir doktor daha önce namık kemal ünv. görev yapmış hakkında olumsuz hiç bir şey duymadım görmedim çok nazik cana yakın seninle üzülüp seninle sevinen biri alanında yeterince tecrübeye sahip başka ne öğrenmek istiyorsan sorabilirsinNasıl bi doktor canim yenimi başladın Bende onda başlamak istiyorum bi sorayım dedim
bende ona yaptırıyorum cnm çok iyi biri ben çok memnunumKızlar merhaba doc.dr.remzi abalida tup bebek yaptıran var mı ?
tüp bebek tedavisi mi görüyorsun cnm.benim de perşembe transferim olcakGeçen yıldan beri remzi beye gidiyorum kendisinden memnunum önceki mesajlarımda da belirtmiştim tecrübeli alanın da uzman bir doktor daha önce namık kemal ünv. görev yapmış hakkında olumsuz hiç bir şey duymadım görmedim çok nazik cana yakın seninle üzülüp seninle sevinen biri alanında yeterince tecrübeye sahip başka ne öğrenmek istiyorsan sorabilirsin
Evet canım bu defa uzun protokol olacak çok yavaş ilerliyor herşey beklemekten sıkıldım daha takip aşamasına gelmedim bu arada senin içinde hayırlısı olsun bişey kalmamış inşallah istediğin sonucu alırsıntüp bebek tedavisi mi görüyorsun cnm.benim de perşembe transferim olcak
geç olsun güç olmasın cnm sizlerde inşallah güzel sonuclar alınEvet canım bu defa uzun protokol olacak çok yavaş ilerliyor herşey beklemekten sıkıldım daha takip aşamasına gelmedim bu arada senin içinde hayırlısı olsun bişey kalmamış inşallah istediğin sonucu alırsın
Amin cümlemiz inşallahgeç olsun güç olmasın cnm sizlerde inşallah güzel sonuclar alın![]()
Merhabalar bahçeci genel olarak çok iyi bir merkez tüm doktorları işini severek ve titizlikle yapıyor benim doktorum remzi abalı kendisinden çok memnunum ayrıca müstecep kavrut var onunda methini duymuştum çok sakin sıcak kanlı ilgili bir doktor yinede gidip görüş ordaki müşteri temsilcileriyle tüm doktorlar hakkında bilgi al öyle karar ver 2.şansında herşey gönlünce olsunArkadaşlar Merhaba. Ben ilk denememi memorialda yaptirdim. Olmadı. İkinci konusunda çok endiselerim var. Bahçeci kliniginde Dr konusunda yardimci olabilir misiniz. Ben mustafa beyde yaptırmak istiyorum lakin çok yoğun olduğu için hasta takibi yapamıyor dediler.
Teşekkür ederim. İnşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.Merhabalar bahçeci genel olarak çok iyi bir merkez tüm doktorları işini severek ve titizlikle yapıyor benim doktorum remzi abalı kendisinden çok memnunum ayrıca müstecep kavrut var onunda methini duymuştum çok sakin sıcak kanlı ilgili bir doktor yinede gidip görüş ordaki müşteri temsilcileriyle tüm doktorlar hakkında bilgi al öyle karar ver 2.şansında herşey gönlünce olsun
Ben ilk 2 denemeyi medicanA Beylikdüzü'nde yaptırmıştım tabiki orda olmadı ilkti ve tecrübesizlik sonra Bahçeciyi keşfettim ve tabiki benim için mükemmel bir dr olan Güvenç karlıkaya sayesinde ilk denemede şuan kızıma hamileyim 22 haftalık olduk önce allah sonra güvenç bey sayesinde allahım isteyen herkese nasip etsin ama bahçeci iyi bir merkez inş sende kavuşursun yavrunaArkadaşlar Merhaba. Ben ilk denememi memorialda yaptirdim. Olmadı. İkinci konusunda çok endiselerim var. Bahçeci kliniginde Dr konusunda yardimci olabilir misiniz. Ben mustafa beyde yaptırmak istiyorum lakin çok yoğun olduğu için hasta takibi yapamıyor dediler.
Canım neyaptın tedavin nasıl gidiyo inş olumlu haberini alırızhayrılı olsun gebeliğin cnm , bnde güvenc beyın hastasıyım. transferi beklıyorum oncesınde 1 ay dogum kntrol hapı kullanıyrm bitmek üzere. guvenc beyın pozitif alan hastalarını gördükçe umudum artıyor, ilk denemenmiydi? bizim sebepsiz infertilite sizdeki problem neydi?
Çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.Ben ilk 2 denemeyi medicanA Beylikdüzü'nde yaptırmıştım tabiki orda olmadı ilkti ve tecrübesizlik sonra Bahçeciyi keşfettim ve tabiki benim için mükemmel bir dr olan Güvenç karlıkaya sayesinde ilk denemede şuan kızıma hamileyim 22 haftalık olduk önce allah sonra güvenç bey sayesinde allahım isteyen herkese nasip etsin ama bahçeci iyi bir merkez inş sende kavuşursun yavruna
Bnm negatif oldu cnmCanım neyaptın tedavin nasıl gidiyo inş olumlu haberini alırız
Merhaba erdem81 . Öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben 39 yasindayim. Ve ilk denememi memorialda yaptirdim. Geçen hafta aldım sonucu anca kendime geliyorum. Sana da geçmiş olsun cnm. Bu merkezler zaten alanlarında gayet iyiler yani bizim baktığımız yerler. Memorial alman hastanesi bahceci istanbul tup bebek merkezi. Bende bunlar arasında 2. Denemeyi bahceci yada aret kamar arasında kaldim. Büyük ihtimalle bahceci olacak. Mustafa bahceciye gitmeyi zorlucaam tabiki.Merhaba, ben de Güvenç Bey'de ilk denememi yaptım Şubat ayında. Negatif sonuçlandı..şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum, hafaya tekrar gidecem..sizlerde nasıl bir tedavi uyguladı?? Bana folik asit dışında her hangi bir vitamin vs. vermedi, bir de bazı merkezler ve doktorlar transfer aşamasında sık sık hormon tahlillerine bakıyormuş..biz de öyle bir durumda olmadı, fsh'ımı bile negatiften sonra kendim ölçtürdüm, öncesinde bakılmamıştı hiç..amh değerim 0,05, oluşan her yumurta benim için çok önemli ve zamanım çok az..merkez değil de doktor değiştirsem mi diye düşünüyorum
Negatif olunca insan hem kendinde, hem de doktorda eksiklik arıyor sanırım, kendime de beslenme vs eksik bir şey yaptım mı diye sorguluyorum diğer tedavim daha iyi olsun diye. Ben Kasım ayının sonunda Bahçeci'yi aramıştım ve Mustafa Bahçeci'den randevu istemiştim ve ilk randevu olarak 20 Ocak demişlerdi..sonra da ikinci belirlediğim Güvenç Bey'den randevu almıştımMerhaba erdem81 . Öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben 39 yasindayim. Ve ilk denememi memorialda yaptirdim. Geçen hafta aldım sonucu anca kendime geliyorum. Sana da geçmiş olsun cnm. Bu merkezler zaten alanlarında gayet iyiler yani bizim baktığımız yerler. Memorial alman hastanesi bahceci istanbul tup bebek merkezi. Bende bunlar arasında 2. Denemeyi bahceci yada aret kamar arasında kaldim. Büyük ihtimalle bahceci olacak. Mustafa bahceciye gitmeyi zorlucaam tabiki.