Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Merhaba kızlar ben fulya bahceci de doc.dr.remi abali da tedavi gördüm. Şimdi 3 aylık ikizlere hamileyim. Çok iyi bir doktor her aşamada kendisi ilgilendi çokta pozitif birisi. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. İnş isteyen herkesin bebis olur
Doğumunu remzi bey mi yaptı canım

merhaba, ankaradaki ilk tüp bebek denemem malesef negatif sonuçlandı ben de bahçecide mi denesem diye düşünüyorum

burada 35 yaş altına çift embriyo transferi yapıyorlar mı? bilen birisi cevaplarsa veya mesaj atarsa sevinirim. kanun gereği videolarında çift embriyo transferi yapmıyoruz diyorlar ama çoğu özel klinik yaptığı için merak ediyorum ona göre kalkıp istanbula gideceğim.

teşekkürler
Bana yapmadı bahceci tek koydular
Merhaba kızlar ben fulya bahceci de doc.dr.remi abali da tedavi gördüm. Şimdi 3 aylık ikizlere hamileyim. Çok iyi bir doktor her aşamada kendisi ilgilendi çokta pozitif birisi. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. İnş isteyen herkesin bebis olur
pardon cnm hamileymişsin.

Bahçecide hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda? Kendı doktorumuz yapıyor ama hastane olayı sıkıntılı bıraz sgk gecmıyor nasıl yapcaz bılmıyorum !!!

Ben hastasıyım cnm gözün kapalı güven çok iyi. İlk denemede tek transfer tuttu benim:KK66: inşallah senınde olcak :KK66:)
Cok tesekkur ederim allah tamamina erdirsin canim saglikla insallah
Bana kapali miyon amelitatida yapacak bundan once eylulde embriyo elde edilecek sizde nasil bir tedavi uyguladi canim birde yasiniz kac arkadasim iki embriyo koydumu

Sanırım pahalı orda dogum ne gerek varki sgk gecen güzel hastanelerde var tabi arastırman lazım yinede sen bilirsin canım.
Bahçecide hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda? Kendı doktorumuz yapıyor ama hastane olayı sıkıntılı bıraz sgk gecmıyor nasıl yapcaz bılmıyorum !!!

Merhabalar ben bir şey öğrenmek istiyorum bahceci fulya tup merkezi ile acıbadem tup bebek merkezi aynı mi

Arkadaşlar ilk görüşmede Doktor sizler de icinde hormon testi istedimi
Benden bir kaç test istedi TSH Prolaktin progesteron testi gibi testleri nerde yaptırdınız bahçecidemi mi yoksa devlet hastanesinden bunların ikinci gün olması gerekiyor progesteron haric o 21. Gün yapiliyormus. Bahcecide ne kadar ücret verdiniz yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba
Bende bahçeci tup bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum ama hala netlestiremedik sizden bilgi alabilir miyim?nasil bir merkez yanı dr nasıl hatalaranolan yaklaşımları tedavileri ücretleri?birde bayan dr var mi onerebileceginiz?ortalama fiyat ne oluyor ödemeler nasıl oluyor her gitmede ücret alınıyor mu acaba?bu bizim son şansımız maddi açıdan cok zorlanarak tekrar deneyeceğiz

Arkadaşlar merhaba
Bende bahçeci tup bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum ama hala netlestiremedik sizden bilgi alabilir miyim?nasil bir merkez yanı dr nasıl hatalaranolan yaklaşımları tedavileri ücretleri?birde bayan dr var mi onerebileceginiz?ortalama fiyat ne oluyor ödemeler nasıl oluyor her gitmede ücret alınıyor mu acaba?bu bizim son şansımız maddi açıdan cok zorlanarak tekrar deneyeceğiz
canım ben ağustos sonunda ilk görüşmemi yaptım 8-10 bin arası size uygulanacak tedavide size uygulanacak işlemler fiyatı belirliyor ilk görüşme ücretsiz muayene olursanız ücret veriyorsunuz arkadaşım

Banada yardimci olurmusunuz bende bahceciye vitmek istiyordum ama doktor ucreti 300 diyorlar altindan kalkamam diye medipole gidicem fiyat hakkinda bilgi verirmisiniz

Teşekkürler canım Siz bahceci de hangi doktora gidiyorsunuz
Ben müstecep kavrut a gidiyorum. 7 haftalık gebeyim. Bahçecinin bütün doktrları çok iyi bilgili ama müstecep bey inan Dünya tatlısı. Seni dinler, moralin bozuksa espri yapar. Asistanı kader hanım herşeye yardımcı olur. Çok memnun kalırsınız hem tıbbi olarak hem insan olarak kendini çok güvende hissedersin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.

Banada yardimci olurmusunuz bende bahceciye vitmek istiyordum ama doktor ucreti 300 diyorlar altindan kalkamam diye medipole gidicem fiyat hakkinda bilgi verirmisiniz

canım ilk kontrolde benim dr doçent olduğu için 450 TL verdim bir daha muayenelerde ücret alınmayacağı söylendi bilginize

Back
X