Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canim cozdurunce de gelisimine bakiyorlar o acidan sen bi geldiginde herseyi sorarsin zaten .vitamin baslatti canim krilom ve regesis max diye iki vitamin baslamistik bunlar turkiyede cok pahali birden bire zamlandi hangi ulkede yasiyosunuz ordan daha uygun olabilir
Canım ilaçlar çok daha pahalı tüp bebek ilaçları tl karşılığı 1o bini geviyor Benim son tedavimin ilaçları 1,700 Euro tuttu vitamin filan Yok sadece yumurta geliştirici ..vitamin desen o da Türkiye’ye oranla yüksek, Türkiye belirgin derecede ucuz o yüzden turizm bölgeleri eczane kaynar..
Bende önümüzdeki aylarda orada olacağım ,.sağol canım paylaşımın için..sağlıklı güzel bir gebelik geçirip bebeğini kucağına al insallah ..:anneadayı::anne::nazar:

elmaziye elmaziye benim de daha önceki denemelerimde yaşamadı hatta sonuncuda ultrasonda bile gördük sonra kalbi atmadığı için alındı. Bu sonuncusunda Bahçeci de , embriyolardan hücre alınıp genetik analize gönderildi ispanyaya gönderdiler. 5.güne 7 yumurtam kaldı ve hepsi kaliteliydi ama genetikten sadece 2 tane normal geldi.
Böyle olunca daha önceki 3 denemede genetik sorunlu embriyolar transfer edildiği ve bu nedenle olumsuz sonuc aldıgımızı yorumladık. Biz bu genetik inceleme sayesinde güldük sizin de gebelik olur ama bebek devam edemiyorsa bence bunu denemelisiniz. İhmal etmeyin
Bu arada yüzünüzü. Gülmesine çok sevindim sağlıkla huzurla devam etsin bundan sonra da herşey..:nazar: Haklısınız aslında yani gerçekten sorun tespit edilip ona odaklı bir tedavi hazırlanmış amh problemi yada yaş problemi varmıydı sizde...

Bu arada yüzünüzü. Gülmesine çok sevindim sağlıkla huzurla devam etsin bundan sonra da herşey..:nazar: Haklısınız aslında yani gerçekten sorun tespit edilip ona odaklı bir tedavi hazırlanmış amh problemi yada yaş problemi varmıydı sizde...

Hayır öyle bir problem yoktu yaş da 29

elmaziye elmaziye benim de daha önceki denemelerimde yaşamadı hatta sonuncuda ultrasonda bile gördük sonra kalbi atmadığı için alındı. Bu sonuncusunda Bahçeci de , embriyolardan hücre alınıp genetik analize gönderildi ispanyaya gönderdiler. 5.güne 7 yumurtam kaldı ve hepsi kaliteliydi ama genetikten sadece 2 tane normal geldi.
Böyle olunca daha önceki 3 denemede genetik sorunlu embriyolar transfer edildiği ve bu nedenle olumsuz sonuc aldıgımızı yorumladık. Biz bu genetik inceleme sayesinde güldük sizin de gebelik olur ama bebek devam edemiyorsa bence bunu denemelisiniz. İhmal etmeyin
Canım olumlu sonuç almana çokk sevindim hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin benim yüzümde yıllar sonra Bahçecide güldü

Canım olumlu sonuç almana çokk sevindim hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin benim yüzümde yıllar sonra Bahçecide güldü

Çok teşekkür ederim daim olsun inşAllah.. şimdi kese etrafında kanama görüldü ultrasonda bakalm yatıyorum inşAllah geçer ve sonu güzel olur

Fulya açık emar da HSG çektiren var mı acaba? Çok ağrılı bir işlem mi?

İnternette çok ağrılı bir işlem oldugu yazıyor ama bana bahçeciden giderken sakın internetten bişey okuma burda hiç canın yanmayacak dediler gercekten de gitmeden önce hiç araştırmadım ve ağrısız sancısız yaptırdım fulya açık emarda.
Bir ilaç veriyolar bu sadece idrara sıkışmış hissi yaratıyo o sırada görüntüleme cihazı yukarıdan geçip çekiyor hepsi bu hiç ama hiç korkmayın. Çektirdikten sonra göreceksiniz sizde

İnternette çok ağrılı bir işlem oldugu yazıyor ama bana bahçeciden giderken sakın internetten bişey okuma burda hiç canın yanmayacak dediler gercekten de gitmeden önce hiç araştırmadım ve ağrısız sancısız yaptırdım fulya açık emarda.
Bir ilaç veriyolar bu sadece idrara sıkışmış hissi yaratıyo o sırada görüntüleme cihazı yukarıdan geçip çekiyor hepsi bu hiç ama hiç korkmayın. Çektirdikten sonra göreceksiniz sizde
Çoook tesekkür ederimm

kızlar ilk muayene öncesi hangi testleri yapıp götürdünüz yanınızda bende tüp bebek tedavisine başlamadan önce testlerimi hazırlamak istiyorumda

kızlar ilk muayene öncesi hangi testleri yapıp götürdünüz yanınızda bende tüp bebek tedavisine başlamadan önce testlerimi hazırlamak istiyorumda
Hayırlı olsun. Devlet hastanesine gidip ne var ne yok yaptırın bence. Ama olmazsa olmaz testler bildiğim kadarıyla şunlar:
Kadın:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, AMH.Erkek ve Kadın: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 .

Rahim testi varsa onu götür. Hatta devlet hastanesinde kan pıhtılaşma ve genetik test de yaptır. Zaten 3 ayda çıkıyor. Tedavideki Herhangi bi olumsuzlukta bu testleri istiyorlar. En baştan yaptırmak en iyisi bence

Kızlar hamile kalmak için tüp bebekten önce neler yapmamız lazım hepimiz merak ediyoruz sizde izleyin

:KK200::KK200: Herkese hayırlı nurlu sabahlar. Bende bahçeci fulya bahçeci tüp bebek merkezinde remzi beyin hastasiyim. 13 senelik evliyim. 2 aşilama 2 tupten sonra 3.cu için remzi beyin kapisini çaldim. Yaklaşık 6 ay süregelen tedavi neticesinde 5.ci gün 2 adet embriyo transferi yapıldı 9.cu gün kahverengi lekeler olunca adet olucam sandım endişe edip 10.cu gün test yapmay karar verdim. Değerlerim şöyle
10.cu gün ....372
12.ci gün ......690
14.cü gün......2993
Doktorum Remzi Abali kendisi dünya iyisi ve işin ehli bi doktor
Allahım devamını nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin benimde kucağima almayı nasip etsin.
Bu sürede rabbim transfer aşamasında olan kardeşlerine yardımcı olsun. Çok zor ve meşakkatli bir süreç en önemlisi moral ve motivasyon inanın dua edin rabbimize sığının sadece ondan isteyin sebat edin sabır edin sonra mükafatını alacaksınız inşallah. Dualarım ve kalbim hep sizlerle. Şunu unutmayın bizi bizden başkası anlamaz ne eşiniz ne arkadaşınız ne aileniz. Aynı duyguyu yaşayanlar anca bu durumu anlar Allah herkese hayırlısını versin :KK200:

Canım hayırlı olsun Bahçeci gerçekten iyi bir merkez size de uğurlu gelmiş gebelik heyacanının sardığı bebeğini kucağına aldığın günleri nasip etsin Allahım

:KK200::KK200: Herkese hayırlı nurlu sabahlar. Bende bahçeci fulya bahçeci tüp bebek merkezinde remzi beyin hastasiyim. 13 senelik evliyim. 2 aşilama 2 tupten sonra 3.cu için remzi beyin kapisini çaldim. Yaklaşık 6 ay süregelen tedavi neticesinde 5.ci gün 2 adet embriyo transferi yapıldı 9.cu gün kahverengi lekeler olunca adet olucam sandım endişe edip 10.cu gün test yapmay karar verdim. Değerlerim şöyle
10.cu gün ....372
12.ci gün ......690
14.cü gün......2993
Doktorum Remzi Abali kendisi dünya iyisi ve işin ehli bi doktor
Allahım devamını nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin benimde kucağima almayı nasip etsin.
Bu sürede rabbim transfer aşamasında olan kardeşlerine yardımcı olsun. Çok zor ve meşakkatli bir süreç en önemlisi moral ve motivasyon inanın dua edin rabbimize sığının sadece ondan isteyin sebat edin sabır edin sonra mükafatını alacaksınız inşallah. Dualarım ve kalbim hep sizlerle. Şunu unutmayın bizi bizden başkası anlamaz ne eşiniz ne arkadaşınız ne aileniz. Aynı duyguyu yaşayanlar anca bu durumu anlar Allah herkese hayırlısını versin :KK200:
Merhaba canım, hayırlı olsun bende remzi beyin hastasıyım biz henüz yeni başladık 10 unda regl olacağım şuan vitamin ve beslenme takviyesi verdi remzi bey. Nasıldı memnun muydun Remzi beyden ? biz ilk kez deneyeceğiz ilkinde tutmasını çok istiyorum haliyle de remzi bey de güven verdi bana ama insan emin olamıyor işte :)

xxxsimyaxxx xxxsimyaxxx Hayırlı olsun canım şimdiden tedavin Allahım.hayirla sonuclanmayi nasip etsin. Ben 13 senedir aslında remzi beyi aramışım hep ama bulamadım demekki nasip 13 sene sonra onu bulmakmış. Ben memnunum hem ondan hem hemşiresi melek hanımdan hiç bi olumsuzluk yaşamadım ne derlerse harfiyen yaptım o bana güvendi ben ona güvendim rabbim de isteyince tuttu çok şükür asla kafanda bi soru olmasın yola çıktığın doktor bu konuda en iyisi. Kafana takılan tedavi sürecinde bisi olursa bana özelden msj atabilirsin canım hadi güzele haberlerini bekliyoruz Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeşini anne olmayı herkes hakediyo sadece imtihandayız sabredicez inşallah

SLM Kızlar Bursadan katılıyorum 23 eylulde ,ilk görüşmemi mustafa bahceci ile yaptım 23 ekimde adetimle başlıyoruum 3 kez bursada denedim olmadı insallah burda tüm olanlar gibi bizimde olur

SLM Kızlar Bursadan katılıyorum 23 eylulde ,ilk görüşmemi mustafa bahceci ile yaptım 23 ekimde adetimle başlıyoruum 3 kez bursada denedim olmadı insallah burda tüm olanlar gibi bizimde olur

Ve Aleyküm selam inşallah bahçeci size hayırlı gelir kucağınıza alırsınız bebişinizi. Iyi bir merkez uzaktan geliceksiniz Allahım işinizi gücünüzü rast getirsin emeğiniz zayi olmasın. Son olsun inşallah güzel haberlerinide burdan alırız Allah'ın izniyle

Ve Aleyküm selam inşallah bahçeci size hayırlı gelir kucağınıza alırsınız bebişinizi. Iyi bir merkez uzaktan geliceksiniz Allahım işinizi gücünüzü rast getirsin emeğiniz zayi olmasın. Son olsun inşallah güzel haberlerinide burdan alırız Allah'ın izniyle
ALLAH RAZI OLSUN tugba31esgar SENİ İZLİYORUM hamile oldugunu görünce cooookkkk sevindim umut oldun dularıma daha fazla lütfen ismen dua et bana bende sana dua edicem kucagına alman için ne kadar güzel dua etmişsin cok mutlu oldum keleimelerle bu kadar ifade edebildim allah gönlune göre versin

Back
X