Hayırlı cumalar fulya hatunları :))
nasılsınız keyifler yerindedir umarım :))
Arkadaşlar nasılsınız? benimde sayılı günlerim kaldı tedavi için Adana'dan gelicem ve daha önceden yazmıştım Erbil beyin hastasıyım çok memnunum.. rahimde kalınlık vardı o ilacı kullanarak normal kalınlığa getirdik çok şükür. Haziran adetimle iğnelere başlıcam bende ve çok heyecanlıyım umarım Bahçeci banada ışık olur bebeğime kavuşurum :))
selam dlarw, demek Adanadan gelceksin ne güzel :)) peki nerde kalacaksın istanbula gelince canım? otelmi?
yok canım otelde kalmicaz çok şükür kalacak yer var akraba falan. Zaten özellikle yaza denk getirdik eşimin yıllık iznide olcak hem tatil hem tedavi olcak bizim için :)
selam canım :) çok sevindim senin adına ne güzel bebeğine kavuşmuşsun Allahım sağsalim kucağınada almayı nasip etsin inşallah..yaşım küçük ama 5 yıldır evliyim canım yaa artık bebeğimiz olsun istiyoruz bir o eksik çünkü..yaşımın avantajı var dediğin gibi inşallah çok beklemeden bende yaşarım o güzel duyguyu..Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım..
Amin canım çok sağol. çalışıyor musun peki ve istanbuldasın galiba. tüp bebek uzun ve yorucu bi macera. insan maddi ve manevi o kadar yıpranıyorki bizi sadece burdaki bayanlar anlıyor. ben abartmıyorum çevremde en yakınlarımla bile konuşamazdım böyle hadi yaa olmuyor mu ayyy yazık falan gibi sözler duymak ve bakışları görmek benim sinirlerimi zıplatırdı ve kimseyi görmek istemezdim bi müddet kimseyle görüşmedim bile annem ve kız kardeşim dışında. O yüzden şimdi hamileyim ya bebeğimi sevmelerini bile istemiyorum tabi bikaç kişi var sadece onlar için konuşuyorum :)) çok mu kötüyüm ne :))
yok canım çalışmıyorum evdeyim istanbulda yaşıyorum allahtan..dediğin gibi tüp bebek yorucu ve yıpratıcı bir süreç..inşallah altından kolayca kalkarım ve sonucu güzel olur..aşılamalar ve bebeğimi kaybetmem zaten çok yıprattı beni inşallah son olur bidaha yaşamam..insanların ağzı torba değilki büzesin dimi canımanca konuşsunlar hiç seni düşünen yok üzülürmü kötü olurmu diye..benim çevremde de vardı ama artık kimse soru soramıyo bana..bende hamile kaldığımda kimseye sevdirmicem karnımı en doğrusunu yapıyon sen boşver
Herkezin tedavisi hayırlı olsun inşallah.Bende bahçecide yaptırmak istiyorum am akararsızım.2. denemem umutta olmuştu ama olmadı malesef.umut ulaşım bakımından bna daha rahat ama çevremdeki birçok kişininde fulya bahçecide çocukları oldu.gerçekten kararsızım.Bu arada herkezin annler gününü kutluyorum.Zor birgün bizler için....
Canım benim yarın transferin çok çok güzel geçer inş ve bizlere hamilelik haberini verirsin güzel arkadaşım...
Yarın kaçta olcak ve saat kaçta İstanbula geliyosun? işyerinden problem olmuyor dimi merak ettimde(
ayy ben bile heyecan yaptım pembe, inşallah güzel geçer arkadaşım yarın saat kaçta olcak? bize yaz mutlaka merak ediyoruz
Günaydın kızlar.. pembecim transfer saat kaçta Allahın izniyle çok başarılı geçer ve bu kez bebeğine kavuşursun inş canım benim...
eee öyle tabi kolay değil bu bebiş işi burcu :))
pembeden haber yok yaa( merak ediyorum ...........
aynen canım bende merak eder oldum.. Pembecim evine dönünce en kısa zamanda yaz bize lütfen umarım herşey yolundadır arkadaşım..
Canım seni çok merak ediyorum nerdesin 2 gündür yazmadın bişey herşey yolundadır umarım ilk fırsatta yaz lütfen takipteyim, sevgiler...
Günaydın herkeseCumartesi günü ben de Bahçecideydim Güvenç beyele görüştük banabir bant ve iğne verdi 3 günlük bir iğne haftasonu adetim başlıyor yine gideceğim ama bu adet öncesi iğneleri niye verdi anlamadım sormadım da ama kızlar dediğiniz kadar varmış herkes çok ilgileniyor doktorum çok iyi daha önce hiç böyle ilgili bir doktor görmedim ben bir şey sormadan herşeyi anlattı eşim bile bir şey sormadı ki çok sorgulayıcıdır benimki öyle hemen herşey kafasına yatmaz ama biz hiç sormadan anlattı :) kızlar şimdi bu iğnelere kafam takıldı niye şimdi verdi ki bana bunları siz de adet öncesi kullandınız mı?????
evet canım kesinlikle doğru yer sizler sayesinde buldum teşekkürler herkese :) Doktoruma da çok güvendim eşim bile güvendi öyle kolay beğenmez içine sinmez bizimkinin
senin kaçıncı denmemn bu ilk mi önceki yorumlarını okuyamadım canım :)
evet canım kesinlikle doğru yer sizler sayesinde buldum teşekkürler herkese :) Doktoruma da çok güvendim eşim bile güvendi öyle kolay beğenmez içine sinmez bizimkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?