Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

bak bende bunu bilmiyordum daha öğrenecek çoy şeyimiz var sanırım:)sigara konusunu ben biliyorum hatta olmamasında en büyük etken aslında benim hatam onu bırakmadan tedaviye başlamak oldu sanırım çok konuştum bugün sanırım bana destek olduğunuz için teşekkür ederim umarım hepimiz bir gün anne olmayı başarırız tedaviye başlayınca tekrar sizlere yazarım kızlar o güne kadar kendinize iyi bakın

Canım benim, aradada olsa yaz bize olurmu ben özlerim seni ( kendine dikkat et güzel arkadaşım...

Iyi sanslar canim.Ben de 6.gundeyim bugun.butun agrilar sancilar gecti hicbir belirti yok suanda

Canım benim çok üzüldüm inşallah bir daha ki sefer her şey iyi olur senin için, en kısa zamanda aramıza dön çok özletme kandini

günaydın kızlar nasılsınız? havalar sıcaklamaya başladı ya beni yormaya başladı sanki (

merhaba, hayırlı olsun okuduğum kadarıyla hamilesiniz ne güzel Allah analı babalı büyütsün ve uzun ömürler nasip etsin inşallah..
benimde doktorum Ümit Bey ve dün transferim yapıldı beklemedeyim. 31 Mayıs cuma günü test günüm hakkımda hayırlı olsun diyerek sabırla bekliyorum çok stresliyim (

canım transferin hayırlı olsun ve inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.. stres yapmamaya çalış canım kafanı dağıt farklı şeylerle ne bileyim film izle, kitap oku, dışarı çık ama öyle çok yorma kendini biraz hava al evine gel. dediğim gibi özellikle evde kendini çok yorma bu çok önemli.hadi baklım bizlerde merakla bekliyoruz hayırlı haberler ver bizlere :))

günaydın kızlar nasılsınız? havalar sıcaklamaya başladı ya beni yormaya başladı sanki (

selam burcu naber ? ya ben bugün bi tuhafım hamilelikten olsa gerek hiç halim yataktan sürüne sürüne kalktım resmen. Uyumuyorum ama vücudumu kaldıramadım yaa ( neden böyle oldu anlamadım acaba dediğin gibi havalardan mı

merhaba arkadaşım. stresini gayet iyi anlıyorum ama ne kadar sakin olmaya çalışırsan o kadar kendine iyilik yapmış olursun. Hadi bakalım yolun sonuna gelmişsin dualarımız seninle canım Rabbim kabul etsin inşallah

kızlar ben geldim :) bugün doktor kontrolüm vardı Güvenç beyle iğnelerimi yapmaya başlayalı 6 gün oldu her şey iyi gibi iğnelere devam perşembe çatlama önleyici iğne de verecekmiş neyse sonra doktorun asistanı artan ilacıma baktı gonal f kullanıyorum her gün 225 şimdi 75 artması gereken ilaç 150ml artmış yani şişede kalmış doktorum şimdi biraz daha dikkat et dedi hep dikkat ediyoruz 75ml eksik ilaç almış oldum canım sıkıldı nasıl eksik kaldı her seferinde iğneyi kontrol ediyoruz eşimle of of of ne zor işlermiş bunlar . kızlar aranızda benim gibi yapan var mı şimdi aklıma takıldı doktor sadece biraz daha dikkat edin dedi ama benim canım sıkıldı

hoşgeldin canım üzülme lütfen Allah korusun geç kalınmış bişey olsaydı yada ne bileyim kötü bişey olsaydı doktorun söylerdi zaten diye düşünüyorum.. Ama katılıyorum gerçekten zor bu işler bizde kafayı yiyoduk eşimle gonal f kullanırken. Ama içini ferah tut eğer çok içine sinmediyse ara doktorunu bundan dolayı bişey olurmu diye bi sor bakalım

canım. doktorum sadece biraz daha dikkat et dedi beni üzmemek için bir şey demedi mi acaba diyorum neden böyle oldu anlamadım

aynen canım bende oldu. belimde ve kasıklarımda ağrı oluyodu bunlar gebelik belirtisiymiş meğer :)) ayyy inş hamilesindir canım benim

inş cnm, bugun 7.gun.27 mayıs test gunum.benim agrım karında.ozl 4 ve 5. gun gecesi bu agrıdan uyuyamadım.sonra kesildi.bugun sabah yine agrıdı.kasık agrısından cok karnım agrıyor ve de belime vuruyor.Ama cok umutlanmak da istemiyorum.2 embriyo var Allah izin verirse tutunacaklar.

canım. doktorum sadece biraz daha dikkat et dedi beni üzmemek için bir şey demedi mi acaba diyorum neden böyle oldu anlamadım

seni anlıyorum canım ama rahat olmaya çalış lütfen. Dediğim gibi eğer kötü bi durum olsaydı söylerdi yani söylemek zorundalar ama

hanımlar doktor bana perşembe günü çatlama önleyici iğne verecek ben sormayı o anda akıl edemedim şimdi aklıma geldi bu çatlama iğnesini kaç gün kullanıyoruz internette bu iğneden 32-36 saat sonra yumurta toplama işlemi olur yazıyor sizin çatlama önleyici iğneden ne kadar sonra toplama işleminiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…