Hayirlisi canim.ins o donmusun sana anneligi tattiracak.o 1 tane yumurtaya altin yumurta diyorlar.bu sekilde hamile kalan cok kisi var.ben transfer sirasinda her doktorun farkli ilaclar kullandigini ogrendim.sigaraya gelince doktorun biri yumurtaliklara cok zarar verdigini soyledi.bence ilk isin ou birakmak olsun .hazir oldugunda da tedaviye baslarsin.
bak bende bunu bilmiyordum daha öğrenecek çoy şeyimiz var sanırım:)sigara konusunu ben biliyorum hatta olmamasında en büyük etken aslında benim hatam onu bırakmadan tedaviye başlamak oldu sanırım çok konuştum bugün sanırım bana destek olduğunuz için teşekkür ederim umarım hepimiz bir gün anne olmayı başarırız tedaviye başlayınca tekrar sizlere yazarım kızlar o güne kadar kendinize iyi bakın
Canım benim, aradada olsa yaz bize olurmu ben özlerim seni( kendine dikkat et güzel arkadaşım...
canım arkadaşım saol özel mslarına arada bakarsın figen karapek tüm ardaşlarım hepinizi çok sevdim kenize çok iyi bakın
bak bende bunu bilmiyordum daha öğrenecek çoy şeyimiz var sanırım:)sigara konusunu ben biliyorum hatta olmamasında en büyük etken aslında benim hatam onu bırakmadan tedaviye başlamak oldu sanırım çok konuştum bugün sanırım bana destek olduğunuz için teşekkür ederim umarım hepimiz bir gün anne olmayı başarırız tedaviye başlayınca tekrar sizlere yazarım kızlar o güne kadar kendinize iyi bakın
günaydın kızlar nasılsınız? havalar sıcaklamaya başladı ya beni yormaya başladı sanki(
merhaba, hayırlı olsun okuduğum kadarıyla hamilesiniz ne güzel Allah analı babalı büyütsün ve uzun ömürler nasip etsin inşallah..
benimde doktorum Ümit Bey ve dün transferim yapıldı beklemedeyim. 31 Mayıs cuma günü test günüm hakkımda hayırlı olsun diyerek sabırla bekliyorum çok stresliyim(
günaydın kızlar nasılsınız? havalar sıcaklamaya başladı ya beni yormaya başladı sanki(
merhaba, hayırlı olsun okuduğum kadarıyla hamilesiniz ne güzel Allah analı babalı büyütsün ve uzun ömürler nasip etsin inşallah..
benimde doktorum Ümit Bey ve dün transferim yapıldı beklemedeyim. 31 Mayıs cuma günü test günüm hakkımda hayırlı olsun diyerek sabırla bekliyorum çok stresliyim(
Hanımlar, transfer sonrası hamile kalanlara sorum, adet sancısı gibi agrınız oldu mu ara ara?
kızlar ben geldim :) bugün doktor kontrolüm vardı Güvenç beyle iğnelerimi yapmaya başlayalı 6 gün oldu her şey iyi gibi iğnelere devam perşembe çatlama önleyici iğne de verecekmiş neyse sonra doktorun asistanı artan ilacıma baktı gonal f kullanıyorum her gün 225 şimdi 75 artması gereken ilaç 150ml artmış yani şişede kalmış doktorum şimdi biraz daha dikkat et dedihep dikkat ediyoruz 75ml eksik ilaç almış oldum canım sıkıldı nasıl eksik kaldı her seferinde iğneyi kontrol ediyoruz eşimle of of of ne zor işlermiş bunlar . kızlar aranızda benim gibi yapan var mı şimdi aklıma takıldı doktor sadece biraz daha dikkat edin dedi ama benim canım sıkıldı
Hanımlar, transfer sonrası hamile kalanlara sorum, adet sancısı gibi agrınız oldu mu ara ara?
hoşgeldin canım üzülme lütfen Allah korusun geç kalınmış bişey olsaydı yada ne bileyim kötü bişey olsaydı doktorun söylerdi zaten diye düşünüyorum.. Ama katılıyorum gerçekten zor bu işler bizde kafayı yiyoduk eşimle gonal f kullanırken. Ama içini ferah tut eğer çok içine sinmediyse ara doktorunu bundan dolayı bişey olurmu diye bi sor bakalım
aynen canım bende oldu. belimde ve kasıklarımda ağrı oluyodu bunlar gebelik belirtisiymiş meğer :)) ayyy inş hamilesindir canım benim
canım. doktorum sadece biraz daha dikkat et dedi beni üzmemek için bir şey demedi mi acaba diyorum neden böyle oldu anlamadım
oldu canım adet olcakmış gibi kasıklarıma bi ağrı vurup geçerdi o belirti zaten :)) test günün ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?