Canım benim ikiside Bahçeci kliniği. yani teknolojileri laboratuvarları aynı ikiside çok iyi tercih senin. Ben doktorumdan çok memnunum.
İstersen Mustafa Bahçeci ile görüş o en kıdemli doktor. canım görüşüp konuşmadan karar veremezsin bende ilk başlarken neresi olsun kim olsun diye kendimi yedim bitirdim ama görüşme yaptıktan sonra içime sindi herşey..[/QUOT biliyorum canım asllkında kliniktende doktorumdanda çok memnun kaldım her aradığımda ulaşabiliyordum. biraz ukela ama oda kendine olan özgüveninden sanırım.. bilmiyorum sadece kendimi rahatlatmak için bir arayış icindeyim belkide.. birde 3 denemeyi üst üste yaptırdım ilk ikisi devlet hastanesiydiordaki jinokolog dr arkadaşımın ısrarı ile orda yaptırdım cahilliğime geldi dedim. laboratuvar iyi deilmiş. ama umuta çok iyi araştırıp başlamıştım yani daha iyi bir merkez olsun diyorum oda bahceci dediğin gibi aynı teknoleji kullanılıyor ama bahcecinin 1 adım önde olduğu kesin bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler
pembbe arkadaşım hayırlı haberini bekliyoruz:118:
hamile değilim kızlar ve moralim çok bozuk
Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :)) sonucumuzu aldık)
pembe güzel arkadaşım, günboyu aklımdaydın ama giremedim nete bi türlü misafirliğe geldik çünkü. diyecek bişey bulamıyorum çok üzgünüm çok içten söylüyorum emin ol buna... peki doktorun ne dedi, değerin kaç çıktı 0 mı çıktı yoksa çok mu düşüktü? offfff moral,m çok bozuldu yemin ederim. seni tanımıyor olmama rağmen bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim(((((
doktoromu aramdım canım anlamdığım ne biliyormusun hamile kalmana bir engel yok sorunsuzsun en iyi kalite embriyo tarnsfer ediliyo rahim çok ii sorunsuz ama neden olmuyo ben bunu anlamıyorum benim bahceci serüvenim burda bitti inancımı yitirdim kimsede hamilemisin deilmisin diede aryıp sormadı ilkinde ben arayıp sölemiştim değilim die inan ben şu an bi boşluktayım içime bişey oturmuş gibi ilk gün çok ağladım şuan mutsuzluğumu tarif edemem bi rüdaydım uyanmışım gibi :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
doktoromu aramdım canım anlamdığım ne biliyormusun hamile kalmana bir engel yok sorunsuzsun en iyi kalite embriyo tarnsfer ediliyo rahim çok ii sorunsuz ama neden olmuyo ben bunu anlamıyorum benim bahceci serüvenim burda bitti inancımı yitirdim kimsede hamilemisin deilmisin diede aryıp sormadı ilkinde ben arayıp sölemiştim değilim die inan ben şu an bi boşluktayım içime bişey oturmuş gibi ilk gün çok ağladım şuan mutsuzluğumu tarif edemem bi rüdaydım uyanmışım gibi :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
tebrik ederim
günaydın canım inan çok üzüldüm( ne desek boş biliyorum... senden isteğim mücadelenden vazgeçme bi müddet dinlen ama vazgeçme lütfen (
Canım 4. 5. belki daha fazlasında pozitifi gören kişiler var. çok zor peşpeşe ağır geldi tabi ama dinlen ve kaldığın yerden devam et mutlaka. Anne olmak hepimiizin hakkı .. Lütfen kendini en kısa zamanda toparlamaya çalış. bizlere konuşması kolay gelecektir ama inan gerçek bu hayat devam ediyor ve elimizden gelen başka bişey yok(
Canım arkadaşım gerçekten çok üzgünüm negatif sonuç almana. Ama bu herşeyin bittiği anlamına gelmez. Evet bi müddet öyle olduğunu düşünürsün çünkü yıkıldın tahmin edebiliyorum ama yeniden ayağa kalkıp devam etmek gerek. içine atıp, sessiz kaldıkça daha çok acıtır seni( bizler hep burda ve yanındayız arkadaşım...
evet çok üst üste geldi ya anlamdığım çok iyi geçiyor olmuyor üstelik hamile kalmam için bi engel oladığı söyleniyo kafamda sadece bu soru işereti var sizce şimdi ben aynı yerde devem etmelimiyim doktorumu seviyorum ama eşim ne der inanın bilmiyorum şu an için düşünmüyorum ama vazgeçmiycem elbet ama sadece bu kez denersek eşimde bende ailelerimize söylemiycez onlara olmadığını söylemek bile insanı üzüyor biraz kilo vermem gerekiyor kendimi kötü hissediyorum sigarayıda bırakmam lazım belkide bu yüzden olmuyo bilmiyorum annemin üzüntüsünü tarif bile edemem ya benimkadar üzülmüştür zaten beni doktora gitmeye teşfik eden her fırsatta doktora git diyen gitmem için maddi manevi destek veren annnem babamdır istedik ama nasipten öteye gidilmiyo her an ağlama modundayım şu an etrafımdaki insanların birer birer hamile kalması beni içten içe üzüyo söyle düşünüyorum sanırım anne olamıycam ben bu korku beni öldürüyo
evet çok üst üste geldi ya anlamdığım çok iyi geçiyor olmuyor üstelik hamile kalmam için bi engel oladığı söyleniyo kafamda sadece bu soru işereti var sizce şimdi ben aynı yerde devem etmelimiyim doktorumu seviyorum ama eşim ne der inanın bilmiyorum şu an için düşünmüyorum ama vazgeçmiycem elbet ama sadece bu kez denersek eşimde bende ailelerimize söylemiycez onlara olmadığını söylemek bile insanı üzüyor biraz kilo vermem gerekiyor kendimi kötü hissediyorum sigarayıda bırakmam lazım belkide bu yüzden olmuyo bilmiyorum annemin üzüntüsünü tarif bile edemem ya benimkadar üzülmüştür zaten beni doktora gitmeye teşfik eden her fırsatta doktora git diyen gitmem için maddi manevi destek veren annnem babamdır istedik ama nasipten öteye gidilmiyo her an ağlama modundayım şu an etrafımdaki insanların birer birer hamile kalması beni içten içe üzüyo söyle düşünüyorum sanırım anne olamıycam ben bu korku beni öldürüyo
burcum daha önce foruma yazmıştım şişmanladım ve sigara içiyorum die malesef bırakamdım hiç immemeyi tercih ederdim ama malesef bu stres içinde hiç bırakamadım şimdi bırakmaya çalışıcam bir dahaki denememe kadarSigara kullandığını bilmiyordum ama( canım sigarayı neden bırakmadın hala?? benim eşim bu tedavi için bıraktı ben zaten kullanmıyorum bu çok önemli maalesef (
Ayrıca korkulacak bişey yok canım.. Sen güçlü ve inançlı bi insansın ben bunu anlayabiliyorum.. Bazı şeylerin zamanı vardır sadece...
Yapacağın tek şey bi müddet dinlenmek. Sonra kaldığın yerden devam etmek güzel arkadaşım...
selam pembe,
Bende 3. denememde hamile kaldım. Seni çok iyi anlıyorum. Vardır zamanı elbet.. Ama gerçekten çok iyi bi merkezdesin buna inan ve bahçeciye güven. bi müddet dinlen ve yeniden başla. Ayrıca birilerine bişey anlatmak zordur kimseye bişey deyip durumunu izah etmene gerek yok. Kaçıncı denemen olursa olsun bunu sadece eşin bilsin yeterli. Şimdi sende millet ne der stresi var dedim ya çok iyi anlıyorum diye. benim şimdiki aklım olsa gebelik habermi alana kadar kimseye bişey söylemezdim...
Merhaba Pembe arkadasim.2 gundur nete girmemistim.sonucunu simdi gordum; cook uzuldum ama artik onu unutup bundan sonrasina odaklanman ve enerji toplaman gerek.Allah ne zaman isterse ozaman olucak inan bana.Ayrica bana da sen sorunsuz bir hastasin dedi Mustafa Bey ama 2 yumurtam zor dollendi.Allah sabir versin ins tez zamanda bebegine kavusursun.
açıkçası beni doktorum buldu diyim o beni aradı sorunsuz bir hastasınız dedi aynen benimde bu tedavimde e2 birden düşünce 10 yumurtam bana 4 tane kaldı onunda 2 tanesi döllendi olmayınca olmuyor ya kullandığım gonal f 4425 doz 5 kutu menagon kullandığım en yüksek doz iğneydi ve 2 tanecik embriyom döllendi bunun stersle alaksı varmıdır bilmiyorum ama bu kullandığımız iğnelerin mutlaka bize bi zararı vardır havuz yapmayı planlatken elimde sadce 1 tanecik donmuşum var şimdi rabbim verdikten sonra 1 taneylede verir dimi önce sigarayı bırakmam lazım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?