Merhaba, ben Mustafa Beyin hastasıydım.Şuan beklemedeyim.Oldukça yogun bir doktor ama işini cok iyi yapıyor.ben daha sonucumu almadım ve bunları soyleyebiliyorum.Transferimi kendisi yaptı ve embriyologun lafını aynen aktarıyorum."Hocam sanat eseri gibi iş yapıyorsunuz"Ben opu ve transfer esnasındaki hemsireleri de cok begendim elimi sıkıca tuttular.3. gun transferi yapıldı.Mustafa Beyin sorunsuz hasta demesine ragmen 6 yumurtam toplandı ve 2 si dollendi.Yasım genc oldugu icin 1 i tranfer edilecekti, ancak operasyona girmeden once Mustafa Beye zaten 2 yumurtam var ikisini de koysanız olmaz mı dedigimde.Bana gulumsedi ve hadi koyalım dedi.Yani anlayacagınız 2 embriyo icimde:)bu surpriz oldu tabi bana.Yalnız benim bel agrım ve sag tarafımdaki agrı yumurta toplama işleminden itibaren hep vardı.Suan 4. gundeyim ve akıntı falan yok.Beklemek zormuş...27 mayıs test gunu ama bu gunu hic goremeyebilirim cunku adet tarihim oluyorAdetinde gecikme yasayanlar oldu mu acaba?
inşallah hayırlı haberler verirsin arkadaşım benim ilk tüp bebk denmemde adetim baya geçikmişti tama adet günümü şua n itibariyle hatırlamıyorum yarın test günüm olduğu için aklım bikrim hep orda ama test günümden sonra bir hafta geçmişti onu ii hatırlıyorum sakin aman adet olucammı sıkıntısına girme arkadaşım ben ilkinde girdim ha bugün oluyorum ha yarın oluyorum resmen eziyet ettim kendime bu kez bugüne kadar rahattım ama bugün çatlıyorum patlıyorum ya ağlamaklı gibiyim yorgun ve çok duygusal
Kıyamam sana... ben ne kadar rahat olmaya calıs desemde cok zor.Allah'ım inş yuzunu guldurur.Evde test yapınca belli oluyor diyorlar.10. gun falan.Ben de bir de sucluluk duygusu var.Esim hep ikiz istemisti ama olmayacagını bildigimiz icin ben kabullenmistim.Simdi bizim olan 2 embriyomuzda transfer edildi.Bana keske birini yaptırsaydın dedi.Cunku dondurulan embriyomuz hic yok.olmazsa yine aynı surec...Oyuzden olması icin cok dua ediyorum.Senden de guzel bir sonuc bekliyorum bize de moral olsun:)
iyiyim sağol canım ewet yolunda erbil beye gittim benden bazı tetkikler istedi onları hazırladım pazartesi görüşmeye gidiceğim sen nsılsın hayırlı olsun hamilelik nasıl gidiyo kaçıncı haftadasın
aradım doktorumu olmaz dior illa yarınmış eşimde sen yanlız git die tutturdu hiç anlamıyorum bu erkekleri ben yanlız giderim oda çatlasın napalım olmazsada ağlarım sızlarım ama napıyım bu son denemem şimdilik kaderime razı gelmek zorundayım canım sıkkın yaaa ağlıycam
Merhaba, ben Mustafa Beyin hastasıydım.Şuan beklemedeyim.Oldukça yogun bir doktor ama işini cok iyi yapıyor.ben daha sonucumu almadım ve bunları soyleyebiliyorum.Transferimi kendisi yaptı ve embriyologun lafını aynen aktarıyorum."Hocam sanat eseri gibi iş yapıyorsunuz"Ben opu ve transfer esnasındaki hemsireleri de cok begendim elimi sıkıca tuttular.3. gun transferi yapıldı.Mustafa Beyin sorunsuz hasta demesine ragmen 6 yumurtam toplandı ve 2 si dollendi.Yasım genc oldugu icin 1 i tranfer edilecekti, ancak operasyona girmeden once Mustafa Beye zaten 2 yumurtam var ikisini de koysanız olmaz mı dedigimde.Bana gulumsedi ve hadi koyalım dedi.Yani anlayacagınız 2 embriyo icimde:)bu surpriz oldu tabi bana.Yalnız benim bel agrım ve sag tarafımdaki agrı yumurta toplama işleminden itibaren hep vardı.Suan 4. gundeyim ve akıntı falan yok.Beklemek zormuş...27 mayıs test gunu ama bu gunu hic goremeyebilirim cunku adet tarihim oluyorAdetinde gecikme yasayanlar oldu mu acaba?
Canım noluyo yaaa kendi kendine stres yapıyosun aaa??
testi nerde yaptırcaksın Eskişehirde dimi
amin............hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
burcum vallah öğlene kadar bişeyim yoktu sonra birden bir umutsuzluğa kapıldım ne bileyim ya belimin ağrıları falanda geçti ama ara sıra kasıklarımda batmalar var bilmiyorum ya ben sabahı edemem bu akşam kesin
Allah razı olsun çok sağolun darısı başınıza inşallah...
canım kasıklarında batma falan bunlar belirti olabilir. belirti için her daim bi yerinin ağrımasına gerek yok arkadaşım. sen içini ferah tutmaya çalış stres yapmamaya çalış evine gidince güzelce uyu dinlen herşey olacağına varır sakın unutma tamammı lütfen bizleride üzüyosun böyle yaparak(
merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum öncelikle hamile arkdaşları tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağıniza almayı nasip etsin. burada ki aarkadaşlıklar gerçekten samimi çüğnkü aynı dertden muzdarip olanlar burda ve birbirini en iyi anlayabilecek kişiler... benide aranıza alırsanız sevinirim.
ya canım aslında akşam patavazsız biri bana acayip bir cümle kurdu olursa senin ileri yaş gebeliği olacak dedi 22 yaşında biri çok çabuk hamile kalır ama sen kalmazsın dedi sanki ben 50 yaşındayım
merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum öncelikle hamile arkdaşları tebrik ederim rabbim sağ sağlim kucağıniza almayı nasip etsin. burada ki aarkadaşlıklar gerçekten samimi çüğnkü aynı dertden muzdarip olanlar burda ve birbirini en iyi anlayabilecek kişiler... benide aranıza alırsanız sevinirim.
Ne alaka yaaa yaşla falan neye göre konuşuyormuş bu hatun ??
Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza :)) nasılsın bakalım? bize kendini tanıtsana biraz :))
hoşgeldin nurcanan tabiki aramıza almak ne demek sende bahceci fulyada mı tedavi görüyorsun
hoşbulduk.. yarın inşallah seninde güzel haberini alırız..
hoşbulduk.. önce hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağsağlim kuğına alırsın bebeğini.. kendimden bahsedeyim 10 yıllık evliyim bizim sorunumuz erkek faktörü eşimin hareketli sperm sayısı düşük bir süre eşim ilaç tedavisi oldu varikosel amaliyatı derken 4yıl böyle geçirdik sonunda direk tüp bebeğe yönlendirildik sonra eşim iş kumaya karar verdi ve biz ara vermek zorunda kaldık ilk tedavimi 2012 şubatta zynep kamilde başladım sonuç negatifti ekim ayında dondurulmuşla devam etti yoluma ama sonuc yine hüsrandı 3üncü tedavimi bahceci umutda ulun beyle başladık dün test günümdü ve sonuç yine
hüsran şimdi kararsızım orda devam mı etsem yoksa bahceci fulyaya gitsem kafam çok karışık belki biraz zaman geçse daha net olurum bilmiyorum
işte böyle arkadaşlar allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
inşallah nurcanan bence biraz kendini dinle ve nerede rahat ediceksen orada tekrar başla bahçeci fulyaya gidip ücretsiz ön görüşme yapabiliyosun mustafa hoca hariç ama illa mustafa hoca olacak diede bi kaide yok bak burcumun doktoru ümit göktolga ve hamile yani orada tüm doktorların hepsi işinin ehli karar senin arkadaşım ben bugün konuşup duruyorumda yarın ağlamasam inanıyorum inşalllah sevinç gözyaşlarıyla yazarsın bizeaslında doktorumla iyi anlaşıyoruz ama bilmiyorum haftaya kendisiyle görüşüp sonrada karar vereceğim..mustafa beyin çok iyi olduğunu biliyoorum emni bütün dr ları iyidir lbahcecidde tedavi gören arkadaşlarımın hepsini ilk denemede ikizlere hamile kaldı ve doğurdular darısı önce senin sonrada tüm tedavi olanların başına inşallah birbirimiz icin dua edelim..:4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?