Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

seni anlıyorum canım ama rahat olmaya çalış lütfen. Dediğim gibi eğer kötü bi durum olsaydı söylerdi yani söylemek zorundalar ama

doğru söylüyorsun canım tamam kesin hamile kalacağım diye bir şey yok ama herkes elinden geleni yaptıktan sonra olmuyorsa böyle yazılmış derim ama benden kaynaklı bir hata olursa çok çok üzülürüm

Ben cuma gece vurulmustum.cumartesi hicbirsey kullanmadım.pazar sabah 8 de yumurtaları topladılar canım.

Ben cuma gece vurulmustum.cumartesi hicbirsey kullanmadım.pazar sabah 8 de yumurtaları topladılar canım.

canım o zaman benim cumartesi toplanır inşallah sen de bebeğine kavuşursun sürekli dua ediyorum Allah isteyen herkese bebeğini göndersin canım eşimle bana da

Catlatmayı onleyıcı igneyi yumurtaların uygun hale gelene kadar kullanıyorsun.catlatma ıgnesı farklı cnm.

hııı benimki çatlama önleyici iğne o zaman ya cumartesi 10. günüm ya da 12. günüm pazartesi bebeğim gelsin de 2 gün önce 2 sonra farketmez yeter ki gelsin

merhaba arkadaşlar , benim bir sorum olacaktı. İstanbulda yaşanlar belki bilir. Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesinde tüp bebek merkezi varmı ? geçen bir haberde okumuştum paşanın eşi şişli etfalde tüp bebek yaptı diye... nette araştırdım ama bir bilgi bulamadım
tedaviyi raporlu yapmak istiyorum o yüzden şişli etfali merak ettim. Bilgisi olanlar beni bilgilendirirmisiniz

ins dedigin gibidir.27 Mayıs, h.sonu evde test yapsam mı acaba diyorum?cıkar mı dersiniz?

canım eğer hamileysen silik de olsa çıkıyor ama yinede net doğru sonuç vermiyor. bende yapmak istemiştim ama eşim izin vermemişti kanda çıksın dedi. Bence sende sabret arkadaşım kanda gör. Allahın izniyle pozitifi görürsün :)))))

iyiyim sağol sen nasılsın?

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür. Sende durumlar nedir, nerde yaşıyosun, kaç yaşındasın anlatmak istersen tabi dinleriz :))

günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım :))

iyidir burcu nolsun işte. ya benim görümcem hamileydi bebeğin kalp atışı yokmuş kürtaj olcak yarın ve bu ikinci kez oluyor çok üzüldüm yaa ( neden tutunmuyor bu bebek anlamıyorm (

Hamiş olanlar ve hamile olmayı bekleyenler yine soru soracağım sizlere bıktınız benden biliyorum ama hep kafamda sorular var en iyi cevabı da sizden alırım bize ımsı tekniğiyle mikroenjeksiyon yapacaklar 5. gün transferi olacakmış tabi her şey yolunda giderse bizim sorunumuz sayı hız morfoloji şimdi benim merak ettiğim sizde de ımsi ve mikroenjeksiyon yöntemi mi kullanıldı, hamile olan arkadaşlarım sizlerde sorun neydi hangi yöntem kullanıldı doktor bize % 50 hamile kalma oranı dedi of çok düşük değil mi bu oran kafaya takıp düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor işte neyseki okula gidince biraz unutup rahatlıyorum

evde oturdukça sıkılıp sürekli düşünüyorum kafayı yiyiyorum galiba bir mutlu oluyorum bir bakmışsın saçma sapan bir şeyi bahane edip ağlıyorum

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))

gözünaydın aleynncim, Allah tamamına erdirsin arkadaşım. Yanlış hatırlamıyosam eşin ameliyat olmuştu vs. çok şükür pozitifi almışsın tebrikler canım :))

Canım bildiğim kadarıyla IMSI erkek infertilite sorunlarında uygulanıyor. spermi embriyologlar seçiyor ve spermin dna yapısı falan gibi şeyler inceleniyor. ama bahçecide bu teknik ileri seviyede kullanılıyor rahat ol )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…