seni anlıyorum canım ama rahat olmaya çalış lütfen. Dediğim gibi eğer kötü bi durum olsaydı söylerdi yani söylemek zorundalar ama
hanımlar doktor bana perşembe günü çatlama önleyici iğne verecek ben sormayı o anda akıl edemedim şimdi aklıma geldi bu çatlama iğnesini kaç gün kullanıyoruz internette bu iğneden 32-36 saat sonra yumurta toplama işlemi olur yazıyor sizin çatlama önleyici iğneden ne kadar sonra toplama işleminiz oldu
Ben cuma gece vurulmustum.cumartesi hicbirsey kullanmadım.pazar sabah 8 de yumurtaları topladılar canım.
Ben cuma gece vurulmustum.cumartesi hicbirsey kullanmadım.pazar sabah 8 de yumurtaları topladılar canım.
Catlatmayı onleyıcı igneyi yumurtaların uygun hale gelene kadar kullanıyorsun.catlatma ıgnesı farklı cnm.
ins dedigin gibidir.27 Mayıs, h.sonu evde test yapsam mı acaba diyorum?cıkar mı dersiniz?
ins dedigin gibidir.27 Mayıs, h.sonu evde test yapsam mı acaba diyorum?cıkar mı dersiniz?
Teşekkür ederim bambi34, nasılsın?
iyiyim sağol sen nasılsın?
günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım :))
günaydın kızlar :124:
günaydın tatlım nasılsın bakalım ??
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))
Hamiş olanlar ve hamile olmayı bekleyenler yine soru soracağım sizlere bıktınız benden biliyorum ama hep kafamda sorular var en iyi cevabı da sizden alırımbize ımsı tekniğiyle mikroenjeksiyon yapacaklar 5. gün transferi olacakmış tabi her şey yolunda giderse bizim sorunumuz sayı hız morfoloji şimdi benim merak ettiğim sizde de ımsi ve mikroenjeksiyon yöntemi mi kullanıldı, hamile olan arkadaşlarım sizlerde sorun neydi hangi yöntem kullanıldı doktor bize % 50 hamile kalma oranı dedi of çok düşük değil mi bu oran kafaya takıp düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor işte neyseki okula gidince biraz unutup rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?